Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 397
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Не съм председателкатааааа, но да кажа:
На 5 ти ноември Белла ни канят на техен празник по случай откриването на 120 обект. Хубаво е и желателно да го уважим, за да ни уважат и те евентуално за нашия празник, а и защото използват /май са единствени/ в рекламата си модела на многодетното семейство.
А на 29ти ноември ние ще си направим отделен празник като миналата година, само че в Пловдив.

Аз също няколко пъти го повтарях.Защо се разсейвате,момичета,а не запомните за какво става дума!?
Говорим за два абсолютно различни празника,единственото съвпадение е,че са в Пловдив.

# 166
Ние за съжаление ще дойдем само на единият празник.
Моето лично мнение е , че БЕЛЛА наистина трябва да подкрепим.
Първо ще ни улеснят и организационно и финансово.
Второ ще ни решат проблема с медиите.
Трето - те наистина работят за налагането на многодетната мама- като една доволна, добре изглеждаща, не от малцинствата майка/ па макар и крадла/
Защо не помислим за вариянта - един празник - уреден при това - просто да си направим растановка на времето. Да си пуснем отпуска за един ден / не мислете че на мен , като си нямам шефми е лесно да пусна кепенците в средата на седмицата... Да же ми е по трудно ,че е в разгара на рекламна кампания.../ и както и превоз предлагат за София - може мами софиянки да се организирате повече семейства. Така хем ще съчетаем двата празника. Хем ще сме в медиите. Хем няма да се излагаме пред БЕЛЛА. Като неможем да се съберем поне 200 човека. newsm78 Аз поне така виждам нещата Blush

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 10:08 от JuliS

# 167
Джулка е права. Два празника просто няма да ни се получат - няма да може да отделим нито време, нито средства, нито сили. Затова е по-добре да се концентрираме върху един - според мен вариантът на Белла е добър, защото ни облекчава организационно и финансово. А и установяването на по-близки контакти с тях може да е от взаимна полза.  Mr. Green Не ви навивам, казвам моите съображения.
Колкото до това, че всеки има някакви затруднения с придвижмане, организация, време и т.н. - така е. Но ако искаме да имаме ОБЩ живот, трябва да се справяваме някак с това. Другият вариант е да си общуваме само виртуално. Което също не е лошо.  Simple Smile

# 168
Шефке, обажда ли се за евентуална смяна на деня?

# 169
бе при това положение, след като сме гости...не е най-коректно ние да определяме условията.... newsm78

# 170
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Кабо Алма JuliS и аз съм на това мнение! Ако остане за 5-ти , ще го измислям как да се получи , че да имам деца с мене, като трябва на 4-ти няма да оставам в София, ще се прибера вечерта ,а на другият ден с  Mr. Green омилостивен мъж и деца ...в Пловдив!

# 171
момичета и аз смятам ,че ще е по-добре да се "слеем"с Белла.аз този месец бях два пъти в болнични ,но мисля ,че ще ме пуснат още един на 5.11
Радето също каза ,че е навита да бъде. ще кажем и на други и ако всеки успее да каже на поне още един ето ви....поне 200. а и щом хората ще организират транспорт от София....хора- да се стегнем/не ,че сме се отпуснали/и да се нагласим някакси.а и наистина ако ние ги уважим за техния празник.... не ,че ще чакаме да ни го върнат,но поне можем да се......подмажем мъничко и "безкористно" smile3503

# 172
  • София
Кабо Алма,можеш ли да им се обадиш на организаторите на празника на Белла и да им кажеш,че ще отидем,ако има транспорт?
Тъй като и другите са готови да си жертват времето и работата трябва да се организираме и да присъстваме!
Аз вече изпратих запитване до моите многодетни за 29.11.,но не пречи да пратя и за 5.11.  Laughing Пък дано успеем да се съберем.

# 173
А, знаем ли какво точно ще представлява празника на Белла? Да не е нещо за час-два, и айде вкъщи? Какво точно ще се прави? Ние ще говорим ли нещо от името на Клуба?
Честно казано, освен ние като по-ентусиазирани не виждам как други многодетни семейства, ще излязат от работа, за да присъстват. Ако кажат, че са болнични и после шефовете ги видят по телевизията? Mr. Green Не знам, имам малко резерви, честно казано, но дано се съберем повечко. Thinking

# 174
Оставам с впечатление, че точно това ще бъде - бум, тряс за 2 часа и айде... Ама за нас е по добър вариант, като знам миналата година какъв зор беше (хем не на моя гръб Mr. Green) Радето и Каишка ще видят свитки. Дайте да отидем с Белла. Но все пак транспорта е много важен, аз не мога да докарам Директора по средата на седмицата, така че ако осигурят рейс или нещо подобно - идвам с Магаривната (че къде без нея) и Кардам.

# 175
Още не са решили дали да не е в събота. Вероятно ще кажат утре.

# 176
сега е момента да  newsm17 ако трябва и някой танц да изиграем... smile3503 та дано го направят в събота- ще е много по-голяма активноста.

# 177
Ох, много ми се идва на Белла партито ...щото и аз обичам да крада  4470
От нашето семейство излезнах най- несериозна  Embarassed
Тъста планира отпуска цялата седмица , за да може и в сряда и в събота да е на линия ....
Е, ми накрая ще дойде той с хлапетата ....

# 178
  • През девет земи в десета
Кабо и нас ни пиши за Белла партито,пък макар и само с две деца,ако е в събота може да докараме и третото PeaceСамо да сме здрави до тогава,няма какво друго да но попречи. Peace

# 179
И аз идвам!!!Ама вие си го знаете WinkМай почти не съм пропускала повод...Но и аз съм за Белла,така наистина ще се почувствеме празнично,и председателката ни...опс бившата,няма да се сбърка от притеснение/че като се сетя за Коледа каква беше умърлушена накрая,дали се е получило,и...,пък сегашната да спонсорира,ми всички ще сме на готово и...

Да каня ли моите многодетни мами от квартала?!

Общи условия

Активация на акаунт