Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 396
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, мамита.
Аз най-вероятно няма да дойда. Нашият татко не вярвам да ме пусне с двумесечно кърмаче на такова пътешествие. А няма как да му връча младши и да грабна тримцата по-големи, защото аз нали съм "доилка"та ( ама, че титла) у дома.
Но искам да кажа, че ще спомена за 5-ти на няколко многодетни  Rolling Eyes .

# 181
Цитат
Здравейте, мамита.
Аз най-вероятно няма да дойда. Нашият татко не вярвам да ме пусне с двумесечно кърмаче на такова пътешествие. А няма как да му връча младши и да грабна тримцата по-големи, защото аз нали съм "доилка"та ( ама, че титла) у дома.
Но искам да кажа, че ще спомена за 5-ти на няколко многодетни 

Същото важи и за мен.Само,че аз съм и" доилка" и "залъгалка".

# 182
Цвети казвай бързо дали се обадиха от Белла.Която и от вас софиянки  да не може да дойде- да предава на други мами и татковци ,че да сме повечко/не ,че сме и така малко ако се съберем/

# 183
Момичета, отчетох се с два реда в другата тема и идвам тук да видя какаво сте решили за срещата...

Не знаех обаче, че ще е в работен ден, тази всъщност е друга, нали - заедно с БЕЛЛА...

Аз съм "доилка" (Помилвана,  Hug) на голямо "бебе" и това за доликите не ме "лови", така както вас, но... поради неналичието на талон за управление на МПС няма да мога да се присъединя към вас... с ротата  Sad
Таткото си е на работа и е абсурд да излезе...

Ще бъда с вас обаче, макар и мислено!  Hug Hug Hug
И ще чакам следващата среща!

# 184
  • София
Кабо Алма,какво стана с празника?Обадиха ли се? А за превоза какво казват?

# 185
  • София
Здравейте! Отдавна не съм влизала тук. Виждам, че организирате празник. Ако е в делничен ден нас не ни пишете, защото имам две ученички. За събота можем ако е следобед.

# 186
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Я побут  Hug Председателке, май нищо ново все още   chef

# 187
Ми те със всичките ни претенции нищо чудно да ни отсвирят! Няма да им се сърдя, доста сме нахалнички... Embarassed

# 188
  • София
Ами те отначало бяха казали ,че ще има превоз.Ние само за датата питахме дали може да се промени,но след ден-два се примирихме и на 5-ти да е.Дано не ни отсвирят. Би било много приятно.

# 189
Нищо ново, за съжаление.  Sad

Аз ще пътувам, Галя беше така добра да поеме контакта с ПР-агенцията. Не че нещо зависи от нас, в случая.

# 190
  • През девет земи в десета
Лоша работа тъкмо с мъжа ми си планирахме нещата така,че да сме свободни,но каквото дойде Wink

# 191
Да разбирам ли,че мероприятието на Белла остава за 5.11.?

# 192
Разбирай, че нищо не се знае! Уф, че ме е яд!

# 193
  • София
Уф, и мен много ме е яд. Я Галчето като по-настоятелна да вземе да ни "изврънка" празника. Пък ние като отидем ще я черпим по една баничка,та да си развали диетата.Няма да е лична убавица,а ние не.  Joy

# 194
И Галчето няма да го изврънка.  #Cussing out
Снощи се обадиха, че няма да има такъв празник - имали сега други планове.
Ще се оправяме сами.

Общи условия

Активация на акаунт