Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 394
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Много жалко! Така,а сега какво правим? Ще организираме ли за 29.11.?

# 196
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сигурно , но след гласуването в другата тема, аз на 29-ти мога, декември сигурно -не  Hug тогава ни е Коледният благотворителен базар в Горна,което ме подсеща , че като се видим имам да давам нещо../ забавено във времето заради желанието от лична среща / на Теди за невероятното и голямо момче  bouquet

# 197
Момичета, стана вече Ноември - аре стига сме се моткали - дайте да решаваме! Не забравяйте, че Каишка и Радето са самички там и им трябва време да се окопитят!
На Бела - много им здраве, то беше ясно че само се правят... На летището, като се прибирахме от Анталия имаше оферти за превоз - наем на автобус беше 50-60 лева май (дневно)..., явно види им се множко ... И това са "летищенски" цени позавишени зарад чужденците...

# 198
  • София
Кабо Алма,можеш ли да пишеш на Радето и Каишка с какви средства разполагаме за наем на някаква зала?Ако някой друг знае,да пише той  newsm78 Галче!? Няма време вече,а момичетата искат да направят каквото трябва.Нека им помогнем.Може би трябва да решим ще има ли подаръци,до колко пари ще бъдат,какви ще бъдат.Ако са книжки Кабо Алма може пак да помогне с едно рамо.Нали?  Hug За лакомствата,да започваме и за тях да питаме,че то времето си върви.
ХАЙДЕ,МОМИЧЕТА,РАЗДВИЖЕТЕ СЕ! Няма време!

# 199
Днес се запознах с човек, който може да ни свърже с едни аниматори, дето работели и в Патиланци. Та като уточним бройката, и какво точно искаме, мога да им се обадя , да кажат оферта. Ако ни устройва - добре, ако не - сами ще се правим на аниматори. Laughing

# 200
Днес се запознах с човек, който може да ни свърже с едни аниматори, дето работели и в Патиланци. Та като уточним бройката, и какво точно искаме, мога да им се обадя , да кажат оферта. Ако ни устройва - добре, ако не - сами ще се правим на аниматори. Laughing
При всички случаи ако не се появи някой петролен магнат с три и повече деца в клуба ни,ще трябва сами да сме си аниматори Wink...

Казвайте какво правим последно,и с какво да се включа!!!

Предвид забавянето,аз предлагам да останем в София...Да не се сърдят мамите от провинцията,но тук сме много повече,и за този кратък период ще е по лесно да се справим...А Каишка и Радето,ще им е мноаго трудно...Те ще са ни почетните гости HugАко сте съгласни,мога да питам в хотела в Горна Баня,какво са условията да го организираме?!Хем е близо до влаковата гара,хем до автогарата в Овча Купел,и е добра обстановката,и може да се спи там,и мисля че цената за салона ще е сносна...все пак не е в центъра...Ще си направим отново кулинарен конкурс,и много игри и танци...То какво толкова му трябва на един празник?!Най-важното е да сме заедно!!! Hug

Последна редакция: пн, 03 ное 2008, 07:25 от Червената Шапчица

# 201
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Вчера бях в София по повод създаването на нова формация-Движение напред- коалиция между ВМРО,Земеделски народен съюз/аз съм там/ и Лидер...та те казаха на всеуслошание че ще се борят за налагане на дву и тридетният модел на семейството,та си мисля, че можем да се обърнем към тях за някакво спонсорство или знам ли каква помощ относно бъдещият ни празник ...........какво ще кажете

# 202
Шапчице, аз само предлагам, като вариант. Peace

Диди, зависи какво ще искат в замяна на спонсорството. Peace

Лично аз предпочитам в Пловдив, но нямам претенции и тук да е. Зависи и Радето и Кашика какво ще кажат по въпроса със справянето. Макар че анкетата май се отнася за това кой може да дойде в Пловдив на една от тези дати.
 newsm78
А докога ще се преброяваме за празника? Хич не остана време до 29,11,, щото като гледам повечето сме за тогава, вкл. и аз.

# 203
  • София
Шапчице,не отнемай удоволствието на момичетата от Пловдив да подготвят празника  Laughing Те са оправни,а и ние като помогнем оттук,ще стане.
Имам въпроси:
1.Колко пари имаме за наемане на зала?
2.Ще има ли подаръци-какви и до колко пари?
3.Ще търсим ли спонсори за лакомства или не ще си ги включим в подаръците?
4.Игрите ние ще си ги подготвим.Не сме малко хора,ще се справим.Ще ни трябва само един микрофон и някакъв усилвател,за да можем да се чуем все пак  Wink Може всеки,който организира игра или викторина да си подготви 10-тина дребни подаръчета за победителите-меденка,мандаринка,ябълка или нещо подобно.
5.Май ще трябва да се съберем в София все пак,за да си поговорим малко,защото тук шефките липсват и няма кой да ми отговори на въпросите  Cry

ХАЙДЕ,НЯМА ВРЕМЕ!

# 204
 Не, че съм против за София, но миналата година 2 (3) мами изнесоха на гърба си празника.... Да ги споменавам ли по имена? Всички ги знаем кои са... Искам да кажа, какво като сме много тука, като не помогнахме (освен морално, де) с нищо!

Теди, викам да търсим - има една Пловдивска фирма Кристал (мисля) нещо като Победа е - за сладкиши.... Само предлагам ....

# 205
  • София
Добре,аз ще се опитам пак да изпратя и-мейли насам и натам,но не знам за колко деца да пиша. Ако сме 20-25 семейства може би за около 100 деца да пиша,а? Цоци,можеш ли да кажеш, според анкетата, колко сме гласувалите тук?Аз имоите семейства,които канех ги питах,но имам отговори само от две от тях-единия е отрицателен,а другия е защо ще бъде в Пловдив празника. Продължавам да питам  Wink

# 206
девойки трябват ни бързи отговори на горепосочените въпроси,защото времето направо си лети.шефа ми спомена,че има братовчед /който се оказа с 4 деца/ ,който имал куклен театър-обикаляли по детските градини....... и живеел в Стара Загора. та може да му звънне ако е свободен и евентуално да му платим пътя и нещо... малко отгоре...... кажете.аз все още не съм поканила никой,защотопросто и аз съм в неведение.иначе имам няколко сем. на ум.
Тедивас,потърси имейл  и на фирма Мотобойс-те също са производители на сладки работи.

# 207
  • През девет земи в десета
Теди да добавя към твоите въпроси,мисля,че е много важно!
Колко хора с колко деца ще бъдем?
Ще събираме ли пари като миналата година,по колко и кой ще ги събира,защото и затова няма време?
Ако не намерим спонсори за сладкишите,бихме могли да закупим лакомства от Метро или от борсата,цените са доста по-добри от продажните в магазините newsm78

# 208
  • Не съм от тук и съм за малко
Мами от София, подкрепям предложението на Теди да се видим, предлагам другата седмица и да решаваме за подаръците. Тъкмо до тогава ще се събере повече информация за бройките деца и евентуални спонсори. Госпожици председателките се покриха, ама дано се появят скоро, та да обсъдим и финансовия въпрос.  Grinning

# 209
Аз се появих, макар и със закъснение. Embarassed

Според мен най-големият проблем е залата - другото можем да го организираме на собствен ентусиазъм, стига да го има.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 17:12 от Кабо Алма

Общи условия

Активация на акаунт