Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 374
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
Я какво да видят очите ми?!Е това са вече моите мами  bouquet  bouquet  bouquetОт кога чаках да видя любимата си темичка на първа страница Hug

А пък като съм се разчела в началото на тази страница,и гледам някаква среща за четвъртък,и тамън се ядосвах че май няма да мога да дойда,и гледам един пост на АлматаТа се запитах"Брех днес нали бяхме сряда бе?!" newsm78И чак тогава погледнах датата Laughing Laughing Laughing-точно в мой си сил...Но ако утре все пак бях отишла на Пиротска и Shocked Embarassed Sick

За среща се записвам!!!Ама аз винаги съм за така че... Hug

# 76
Значи, предлагам да обсъждаме две срещи - една по-скорошна за София и една по-късна - за всички мами от страната.
Дори тъкмо ми дойде една идея - предлагам срещата за страната да бъде само на майките Laughing Хем ще се видим на спокойствие, без вилнеещи бесове, хем ще излезе по-евтинко - една нощувка за един човек и тогава оправдания за отсъствие не приемам Naughty. Какво ще кажете?

# 77
срещата за страната да бъде само на майките Laughing

+ който се чуди къде да реализира безплатното си пътуване - може да го стори!

Аз лично съм на две за самостоятелна среща - и да, и не.....Незнам на този етап какво да кажа.....Но според зависи от това какво ни предложат домакините - мога и да си помисля........

# 78
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
...а кои да са домакините, ако искате да е в София....или някъде по средата на страната...да не забравяме тия,които живеят до  морето ,пък може и във Варна да я организираме...имаме мама със заведение

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 13:33 от Дидка

# 79
Предлагам срещата да е някъде посредата, между София и морето, за да няма хора на които ще им е много неудобно да дойдат.
Ако някой е желаещ да бъде домакин, може да се самопредложи. Организацията няма да е много сложна в случай, че се стигне до съгласие срещата да е само за майки.

# 80
  • София
Цоци,признавам си,че я намерих с търсачката,не знам колко време щях да я търся  Wink

Аз също съм ЗА две срещи,но не знам тази по-мащабната кой ще я организира  newsm78 Надявам се да успеем,защото нещо забатачихме нещата и това не е добре.
А за срещата в София да кажа от сега,че на 24,25 и 26 септември няма да сме в София,та ако може да бъде на някоя друга дата,моля.
Кабо Алма,къде си?

# 81
Моето мнение е - срещата трябва да е там, където все пак има и известна активност от страна на мамите.....Да не се сърдят мамите от Варна, но нещо в последно време ни забравиха тотално - добре,че е Лилибон и Сузи-а.....И Хелла, и Илиева, още една мама имаше, но те ни забравиха......

Може да е в Пловдив - Каишка, Блещулка, Радеток......По средата - къде? Дидка и Юлка трябва да се заемат.......

Незнам, незнам.......

Реално погледнато мен ме устройва в София, но пък - според зависи от датата - може да мръдна и по средата на България, стига домочадието да ме пусне...... А пък честно си казвам - ако е някъде Тетевенско(защото има там хижи) - искам да е с децата - има какво да се види, ако е към Пловдивско - също ще се замисля дали не искам да е с децата......Към Пловдив няма ли някъде нещо интересно като хижа, където можем да съчетаем срещата с игрите?

Моето желание сега като си помисля е, да е някъде сред природата(евентуално), много се замислям за Тетевен(някъде между Търново и София), като който е със семейството си - да има среща само на мамите, а татковците с децата - на поход!

И предлагам да си даден срок за решаване на този проблем...за да може всеки да си планира времето.

# 82

Дивната пешеходка и Джули може пак да ме погнат, ама да кажа, че най-вероятно на срещата извън София, щом с приспиване ще е  - няма да присъствам...
Да кажем, че се оправдам с моето кърмаче  Wink

За срещата - в София, всичко възможно ще направя, за да съм там...

# 83
аз без да имам каквито и да е претенции  Grinning само ще спомена че ако решите да се видите на морето в Варна между 3 и 6 октомври, ще мина да ви видя. има супер евтина промоция в К&Е в Гранд хотел Варна. към 40 лева е нощувката май беше и с олинклузив. та ако сте някъде там тогава могада мина за малко  Grinning
а самолетните билети с Wizz air са по евтини от на рейсовете - 50 лева някъде  Peace

# 84
аз да ви кажа....хич май не мога да кажа дати...макар че само аз ще съм в рекламна кампания. ...
идването ми до София е фиксирано - на 8.10 - но съм по работа и няма да мога да дойда с деца и т.н.
затова каквото решите - ще се съобразя с вас. Щото ако трябва вие с мен Joy незнам къде ме сърби!!!! Mr. Green

# 85

Тук съм, къде ще съм, ама ми пуши главата от работа.  ooooh!
На всичкото отгоре стопанисвам две къщи с мъже (уау, звучи добре  Wink), та съвсем луднах. И като капак спя в къщата без интернет, та не мога да се включвам по нощите, когато си е моето време.

Обаче за среща съм за - с две ръце и два крака. Само да не е по празниците около независимостта (20-22.09), защото за тогава съм се обещала на мъжа ми.
За всички други варианти - подкрепям. С всички възможни средства.

# 86
ами.... и аз да се повключа.за срещичка/за съжаление само на общата-по обясними причине/ съм абсолютно ЗА.даже съм много ЗА да е и в Пловдив.......но не съм сигурна ,ще успеем ли с организацията.а и не знам да има около Пловдив големи хижи-просто не съм се интересувала-иска се временце....но подкрепям Цоци за 11.10. а що се отнася за маминската среща -  newsm53 не отказвам/тихо татковците да не чуят/без да се измъквам...нямам претенции за мястото.

# 87
При мен чисто маминска среща е мисия невъзможна - поне Магаривната трябва да доведа, другите вече могат и без мен няколко часа. До 25.09. не съм на линия и като/ако се върна ще дойда на общата среща, където и да е тя! 11.10 ме устройва, не съм съгласувала с тати, но съм ЗА!

# 88
Иска ми се срещичка и на мен. Кога и къде по-добре решете без мен, пък ако мога ще дойда. Сега имам извинителна причина! Макар че свиквам с шофирането и току-виж оставя учениците да учат, потрошените да се лекуват, а аз да си хвана бебето и колата и да пристигна там, където е срещата Mr. Green

# 89
Идеята за среща само в София и една някъде другаде е супер! Аз предпочитам в Пловдив да е едната срещичка, че отдавна ми се ходи там, пък и може без нощуване да се организираме, освен ако не ви се прави среднощен купон.
За срещата в София мисля, че ще е по-ползотворна също ако е без деца, щото изобщо няма да можем да се видим.
Като дата предлагам или последната събота и неделя на септември или първата на октомври.

Общи условия

Активация на акаунт