Клуб на многодетните родители - Пълна къща (10)

• 18 382
  • 315
  •   1
Отговори
# 90
Аз претенции за място на среща нямам , но ми   допада  идеята за Пловдив.
На сто процента потвърждавам присъствие ден- два преди датата на срещета .
Логично е ,че спрягате дати около почивни дни , но и ние изнасяме концертите си тогава ( отсъствието ми в този момент е немислимо, дори след първия уч. ден на Софи , ще тичам пак на работа ) ...Естествено ангажименти нямаме всякя събота и неделя.
Та затова съм на изчакване ...и с риск да се повторя , пак ще кажа ,отдавна чакам да се запознаем лично

# 91
  • София
Привет !
И аз ще дойда . Пловдив ми харесва ! Ще видя и  стари  приятелки !  За мен няма значение кога ще бъде !Добре ще е и после  ... дискотека да посетим ...!

# 92
пловдив е супер Mr. Greenама наема ли се някой да организира???

# 93
леле....на всички ви харесва.... за Пловдив  smile3501 ама ...... я кажете за сами ли става въпрос, т. е. само мами/и тук таме Магаривни/ или ще сме с цялото небесно воинство??? мисля ,че е важно това за да знам да се наема ли с  тази трудна задача или да се измъкна тихо мълком  newsm53

# 94
Мен Пловдив даже много ме устройва.  Laughing Мяткам децата при сестра ми да ги гледа, зетя и мъжът ми ще помагат (или ще пречат hahaha) и аз пристигам на купона newsm44

# 95
  • София
Наистина ще е по-ползотворна срещата без деца.Така че,който може да се откъсне за едно денонощие ще е много добре.Аз ще се постарая,само кажете кога и къде.А за срещата в София май няма как да сме сами  Wink

Е,Галчето пак се уреди  Joy

# 96
Не, Теди, аз просто си падам малко егоистка и от всяка ситуация се старая да извличам полза за себе си Embarassed

# 97
  • София
Аз малко извън темата,но виждате онзи грозен банер,който стои долу във форума?Не смятате ли,че е отвратителен!?Дали не можем да направим нещо по въпроса?Знам,че от тези неща печели форума,но....на мен ми е ужасно неприятно да го гледам,а на вас?

# 98
Теденце, ако не ми беше обърнала внимание - изобщо нямаше и да го видя Embarassed! Вие многодетните, освен безкраен живот имате и изострено зрение Wink Всъщност на въпроса - да неприятен  е, надявам се скоро да го сменят Peace!
Ако е събота срещу неделя, може и да измисля някакъв вариант (за Филибето иде реч) или единия от двата дни от сутринта до вечерта... Но трябва да го знам възможно най рано за да отворя "кръглата маса"

# 99
Чак сега прочетох тази тема (Тъща, благодаря) и разбрах, че евентуалната среща може да е в Пловдив. Добре сте ни дошли!   bouquet
Не знам как се организират подобни събития, но ще се радвам да съдействам.

# 100
  • София
Аз да кажа,че първия уикенд на октомври ми е зает.По-натам,когато решите,можем да отпътуваме за Пловдив.
А за софийската среща нещо да кажете?

# 101
Чак сега прочетох тази тема (Тъща, благодаря) и разбрах, че евентуалната среща може да е в Пловдив. Добре сте ни дошли!   bouquet
Не знам как се организират подобни събития, но ще се радвам да съдействам.

Първо трябва да решим - с гръм и трясък ли ще го правим (т.е. медии, прочее) или работна среща на мамите - да си уеднаквим и протоколираме позициите. Първото изисква сериозна подготовка и май няма време за което, второто -да се запазят места в заведение и легла за нощувка (ако е вечерно).

Още да вметна - момичета, идва време да си подновим членския внос, макар да е още рано - до Декември да си правим сметката....

# 102
предпочитам с гръм и трясък....
щото и без другото само като се обадим ни забелязват Crossing Arms Та се сещат че има многодетни семейства в тази държава дето работят , деца гледат и данъци плащат...

# 103
сега...мен вече ме обзе приготвителна треска  newsm03 само мамите които са с опит за подготвяне на таквизи ми ти срещи ,моля да ми се обадят на лични или на тел.ако искате наистина да е с гръм и трясък казвайте да се събираме пловдивчанки и да запрятаме ръкави.айде да дадем срок ,защото иначе... ще си останем с говоренето- ако сте съгласни да направим срещата на 11.10- повечето казаха ,че тогава са свободни. и дали да е шумно или работно.и за двете се иска работа ,затова... давайте-кажете срок и да ...... действаме.

# 104
Още да вметна - момичета, идва време да си подновим членския внос, макар да е още рано - до Декември да си правим сметката....

Ще се актуализира ли? И аз искам с гръм и трясък.....от сега изпращам имейли - само кажете!

Общи условия

Активация на акаунт