ДЕКЕМВРИйските деца са наша сбъдната мечта!

• 8 733
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден Vifresh  newsm59  Gift  bigdance2

# 61
Честито на рожденничката!!!

Какво беше сега  newsm78
Иве  Hug за темичката. Много спортна - да се подсещаме, а?
За храненето - още сме си на поискаване и не мога да и хвана бройката, но през нощта хапва от 1 до 3 пъти.
Изобщо не дава нишан за обръщане - тя по корем изобщо не ще.
Когато е будна, почти през цялото време се набира до седнало положение. Когато е в мен - държа я леко излегнта, но не я слагам седнала още. Въпреки, че ортопеда каза - седнала от 5-я месец, проходилка от 6-я. Ще изчакам още.
Жайгарова - и аз го гледах това предаване. Тук в БГ Мама бях чела разказите на един татко за раждане в къщи. Някак си не го приемам - изгежда ми супер безотговорно към детето. Такова изпадане в крайности - да се доближим максимални до "естественото" ми изглежда направо безумно.

# 62
Здравейте!!

Честито на рожденничката и от мен!!!   bouquet

Хванахте ли слънчицето?? Ние се попиляхме навън известно време и сега пинкаме, а аз доподреждам, че утре пак на лекции, в неделя кръщене. Пълна програма!!!!

# 63
И аз това имах предвид, че са много крайни, а то ако можеше така без лекар да се ражда, като едно време в къщи и по полето, нямаше да има нужда от гинеколози. Че то и едно време баба са викали, която разбира, пак не са раждали сами. Ние отиваме след малко за последен Тетраксим, ще питам и за сядането и за захранването от кога.

# 64
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕНИЧКАТА И ОТ МЕН! МНОГО ЩАСТИЕ И ЖЕЛАЯ!
Привет и от нас значи. Да се похвали вече имаме зъбчета-и двете долни се показах,а нямаме 4 месеца.Луда работа .И ние искаме или прави или седнали,чудя се за къде са се разбързали тези бебчовци.Иначе и на нас дупето ни тежи и не можем да се обръщаме на никъде.Првим си гимнастиките всеки ден,та дано се сети как става номера.
Нашият режим от кажи-речи два месеца е 5 кратно хранене-кърмене с един път дохранване,че вечер не стига кърмата.Вечер заспива към 10.00 и се събужда към 7.00-8.00.Нараво е мамин златен.Много ми е послушен.Последно го теглих преди три седмици и беше 6900г.Във вторник пак ще се теглим.
Да ви питам някоя мама има ли проблем с хемороиди?От месец вече се опитвам да се справя с кървящи хемороиди и не мога.Пия чайове,мажа се и все тая.Как боли немога да ви опиша.
И за друго да се оплача-нашата БЦЖ ваксина я биха преди две седмици и изобщо не си личи.Няма подуто,няма зачервено сигурно ще трябва да я повтаряме да ми се не види.
Ми това е за сега.
На тези дето ще се разхождат- приятна разходка,а на останалите лек ден

# 65
  • Варна
Ние направихме днешната разходка и сега мама ще релаксира.

Честито на рожденничката!   bouquet

Топчица, честити ви зъбчета! и ние чакаме нашите да се покажат, но незнам кога ще стане това.

Варненски майчета, какво ще кажете за понеделник да си направим една срещичка в Морската около 12 - 13 ч. при детския кът.

# 66
Оффф, е*ати гадното време, малчо от ваксината се беше пооспал и преди малко се хранихме и мислех да излезем, ама нема пак е с*овни времето  #Cussing out
Момичета, какво ще кажете за една срещичка в Южния парк в понеделник, дават го много хубаво временцето Sunglasses

# 67
Топчица, честити зъбчета! Купи му на детето нещо бяло и здраво......

Днес срещичката беше хубава, но кратка - дъждът ни прогони. А така хубаво се е раззеленило...... Сега качвам снимките от срещата. Ще сложа след малко и линк. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212174&photo=48

# 68
Топчица, честити зъбчета!

На рожденничката - честито  newsm59

Бързам да се отчета: срещата в Света Троица беше хубава а и все още Е за някои,  но за нас приключи на третия час. Причината - дъждецът ни свари неподготвени.

Специални благодарности на Льонката, включително и че ни осигури топла храна  Hug

А ето оттук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212174&photo=65 и аз съм качила малко снимки.

А тези кадри дължим на Munieca   Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 16:38 от green apple

# 69
...и аз да тегля една дълга на времето начи #Cussing out
тъкмо излязохме, малката заспа и заваля...ааааайде обратно, тя се събуди и въобще #2gunfire...гадно време ей...добре, че сутринта размаахме караци по-дълго време...
браво на мамите от Св. Троица-та Hug...а някъде срещнахте ли Вещичка, Бабчето newsm78 тез жени са загубиха като старите пари...ако все пак ги мернете в някой парк с чаша бира в ръка Mr. Green им пратете много здраве от нас

# 70
След малко ще кача още снимки от Света Тройца (това дето Зелената ябълка писа "още една мома" е моята мома  Mr. Green). И Вещичка и Розичката бяха там, ама Бабчето я нямаше, щях да питам, ама съм се отплеснала. Накрая с Муниека, Джи-бейби и още една мама (не я знам коя беше  Embarassed) минахме през магазин Слънчо (май така беше) та понапазарувахме, и после си тръгнахме, че заваля по-силно (другите вече си бяха тръгнали, мн студено стана). И аз докато се дотътря с метрото то глейнало слънце в нашия квартал. Егати времето. Ама се прибрахме, че да правя едни гъбки за хапване.
Айде отивам да взема апарата да кача снимчици.
Качих снимките, ама вие като разглеждате по-горните линкове ще ги видите, да не слагам Simple Smile
Айде да ходя да видя бебка, че нещо мрънка и да готвииим (че и да перем трябва).

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 17:25 от Tsvetito

# 71
това дето Зелената ябълка писа "още една мома" е моята мома  Mr. Green)

ooooh! Ама Цвети, разбира се, че е твоята мома.
То аз през целия ден все нещо ще забравя - тия мами дето бяха на срещата знаят за какво говоря.
И понеже момите бяха кът Мария и Анита под дъждобрана, не съм навлизала в подробности. Сега реших да се поправя, но ти си ме изпреварила  Grinning

# 72
Честит рожден ден ViFresh newsm59 желая ти много щастие и любов.

Първо да се оплача Филип има възпаление на бъбреците и трябва два пъти на ден да бием антибиотик, и понеже не можаха да му налучкат вена на ръчичките (и на двете го бодаха по два пъти), сложиха абуката на главичката. Моля ви не пренебрегвайте вдигането на температура, когато няма видима причина за това. Ако бяха му направили изследвания (кръв, урина) още първия път като вдигна температура, сега нямаше да сме на антибиотик.

Второ да се похваля от понеделник съм на диетата на Дюкан и вече съм свалила 3 килограма. Но да знаете, че аз не кърмя и съм на първия ударен етап.

За срещата във Морската съм готова, само уточнете часа и мястото. Peace

# 73
Деска, да оздравявате бързо, че мен толкова ми е жал като чуя някое детенце да страда така!
На нас ни сложиха ваксината, но нямах нерви да я събличам за мерене, че мнооооооого бебета имаше освен нас. Попитах за съвет за захранването, каза, че съм от малкото, които искат съвет, другите си давали каквото решат и хич и не питат. Но, още ни било рано. И аз така мисля, но все пак да си знам и друго мнение, както каза лекарката. На 28-и е дежурна и сме на консултация така, че ще говорим повече. А Анита такова шоу направи на мамите в кабинета, Деян прави подскоци около нея и тя се смее с глас, ама какъв смях! Чак едната мама със съжаление каза, че са с 3 месеца по-големи и досега не са я чували да се смее с глас тяхната мома. Но си нямат батко да ги забавлява.

# 74
Ей заразихте ме и мен с този Дюкан.Започвам и аз да видим до къде ще я докарам.Анисофт гледам и ти разглеждаш темата с рецептите  Simple Smile От както родих съм 71 килограма и не мърдам.Започвам да правя и упражнения,че не остана време до лятото.
Много сте готини на снимките от разходката-и мамите и бебоците.

Общи условия

Активация на акаунт