ДЕКЕМВРИйските деца са наша сбъдната мечта!

• 8 728
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Може би не съм се изразила правилно, искаха да кажат на всички, че в болницата раждането е дирижирано и каквото ти кажат лекарите, това правиш, а при раждането в къщи жената сама определя в каква поза да ражда и всичко останало. А и този мъж обясняваше, че уж били платили за присъствие на таткото, а го посъветвали да не присъства, за да не му станело нещо от гледката. А това за устните, той така се изрази, опитах да го цитирам. Аз го гледах просто, защото ми беше интересно какви може да са мотивите на някой да иска да роди в къщи.

# 46
G-Baby, пратих ти го на лични.
Цункай Анитката от мен!

# 47
  • Бургас
Иве, както винаги темичката е супер newsm51

Фифелота, какво точно искаш да направиш - да качиш снимка в албумите или в поста ти?

Ние днес, т.е. вчера бяхме на консултация и сме вече 6 кг и 61 см. Биха на Стефи втория Пентаксим, без дори да прореве. Браво на душицата. Педи само ме пита дали сме на кърма и не обели ни дума за захранване.  newsm44

# 48
  • София
СТАВАЙТЕ, СТАВАЙТЕ.....ИМА СЛЪНЧИЦЕ

По едно бързо кафенце

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

За душата и беш по градинките

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

# 49
КатюшкаHug страхотна закуска ей...дори и Дюкан би ни завидял Mr. Green
Точно това гледам и аз, че времето изглежда да е супер и ние ще скиторим днес Crazy

# 50
Айде и аз да се разпиша, че многоо отдавна не съм писала

Иве подразбрах за някаква книжка може ли и на мен да ми я пуснеш: d_nikolaevap@abv.bg

Мами имам няколко въпроса:
1. Колко хтранения имате на ден вече ако сте на кърма-при нас са си все още 8
2. Моя бебок вече иска да се изправя не ще легнал и почнах да го слагам полуизлегнат. Дали това е проблем и как е при вас?
3. Обращате ли се вече от гръб на корем- ние засега 2 пъти.

# 51
Добро утро и от нас!Катюшка,мерси за закуската,много вкуснаааа!
 Да се отчетем след консултацията вчера:5520гр, 61,5см.Т'ва е ,явно ще сме от фините мадами.Педито обаче каза да не се притеснявам,било в норма,а и все пак е почнала да качва от 2280гр(толкова ни изписаха).Каза да почвам да захранвам след 5тия месец,но се очуди,че не давам сокчета-посъветва ме да почвам с ябълка и морков.Аз естествено казах добре,но нямам никакво намерение да ги почвам.А,и ни изписа Зимафлуор,та сега съм в голямо чудене дали да давам.Ще чета из нета и аз,да видя какви са мненията.
Десинко,и ние сме изцяло на кърма,и обикновено си прави по 7 хранения,по рядко 8,но се случва.Е,случвало се е и 6 да има...различно е.Все пак кърмата се усвоява по-бързо,така че мисля,че е нормално.
 И Боряна обича много полуседнала да стои,но за обръщането-не ще и това е!Вече взех да се тревожа.На всички ли бебчовците се обръщат вече?
 Хайде,приятни разходки на всички,времето засега е супер!

# 52
Добро утро, ние сме след час на консултация, та после ще се отчетем.
Ние папкаме също различно, (на кърма сме), от една седмица започна да цока на 4-5 часа, но понякога си цока и на 3-4
И ние не обръщаме много, няколко пъти се е обръщал, но с помощ, прави опити, но дупето му тежи много
Благодаря за закусчицата и кафенцето  bouquet

# 53
Добро утро!
Десинко, изпуснах им бройката и аз  Grinning. Може би са между 6 и 8, но пък нощем също голямо сукане пада в повечето случаи.
Дани, с каката се бях притеснила, че на 4 месеца и половина не се обръща и скоро след това започна с такава бясна скорост да го прави, че и за миг не можех да я оставя. И притеснението ми не беше случайно- в книгата пише, че трябва, значи трябва да се обръща. Сега съм спокойна- когато му дойде времето, тогава  Simple Smile.
Жайгарова, мен много ме впечатли разказа на Росица и мъжа и. Направо се размечтах  Blush

# 54
  • Sofia
Такааааа Катюша мерсаж за закуската!

Маце купих го от магазинче до нас, но имаше само три бройки,аз взех две и Джи -байби едно, но ако иска ще ти купя и можеш да дойдеш на разходка в Св.Троица,само ми кажи предишния ден!

сега днеска пак ша ви организирам за Св.Троица и този път и аз отивам! та айде стегайте се и да одиме!

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 10:44 от munieca

# 55
Здравейте мами. HugНе съм писала много отдавна.
Десинико и ние сме като вас.Храним се през 3 часа.Цокаме през нощта като замаяни.Не ще биба и като се събуди заспива само с цица.Понякога се буди и през час.Може да цокне веднъж и да заспи, но без цица нищо не става.Малък кошмар.Много се обръща и не смея да го оставям на спалнята.Марти въобще не иска легнал.Слагам го в кошчето за кола,там е полулегнал,но отдолу му поставям една възглавница, че ми се струва много хлътнал.
Мисля да започна захранването като навършим 5 месеца.Чудя се дали с оризова каша или картофено пюре.Какво ще ме посъветвте?

# 56
Айде и аз да се разпиша и да ходим да се оправяме (да хапна и да се обличаме да излизаме). Моята Юлианка тая нощ яде в 2:30 и в 4ч, луда работа, и аз не мога да хвана кога и колко пъти яде, и не се и опитвам. А за обръщането, само 2 пъти и то някак си случайно, така се изгъна, че се опитваше да види нещо, та така стана номера, ама от тогава не го е правила, но не ме притеснява.
Айде мамчета, приятни разходчици  Hug

# 57
Ние да се отчетем след консултацията, вече  сме 7400 кг., т.е. сме качили 900гр. и сме 66см., боцнаха ни последния Пентаксим
Муниека, ще ни обясниш ли как да се метнем до Света Тройца, къде се намира тази градинка, ако успеем да се поразходим и ние при вас

# 58
Честит рожден ден, ViFresh!Бъди здрава, усмихната и щастлива!

# 59
Здравейте момичета!Успях със снимките-Цвети,Жайгарова Hug  bouquet,но незнам дали не е много голяма newsm78Ще трябва да я намаля,но важното е че разбрах. newsm59ViFresh!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт