ДЕКЕМВРИйските деца са наша сбъдната мечта!

• 8 724
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 1stroller Там сме! ( ако не завали де  hahaha )

# 31
И аз ще дойда на сбирката но към 13.30, че съм на зъболекар от 12.00.Надявам се да се включат и Анисофт,Дивчо,Калинучиа

# 32
  • Sofia
И ние ако сколасаме ще дойдем, че сме в Пловдив  Sick
Забравих да ви се оплача - онзи ден като ходихме до поликлиниката и на тръгване ня'ква гадна мангалка (извинете за грубото изказване) като ме награби, взе да ми обяснява как и тя имала дете, ама момче , пък било по - голямо, а Моника колко е голяма ... разни такива и аз бързам към колата, а тая се търчи след мен и продължава да бръщолеви разни простотии.
Е оттогава като е станало едно ревливо това дете, не можем с нищо да я успокоим. Дали не я погледна лошо нещо тая  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не вярвам много в такива неща, но сега е факт (или съвпадение)

# 33
  • София
Здравейте в новата тема! Иве  Hug
Искам да попитам зъглавията на темите могат ли да бъдат въпрос  Laughing щото съм се сетила за едно заглавие: "Наш`те декемврийски гъбки вече мъчат ли ги зъбки?"

Ние днес бяхме на консултация. Боцнаха ни с Пантексима и моето мъжко момиче само примрънка при убождането. А се бях настроила за неистов рев. И да ви кажа най-голямата новина, която безумно ме учуди. Всички бебета в началото качват около кило на месец, а после по-по малко, а ние обратното. Миналия път за 1 месец и малко, беше качила 500гр само. А сега 1140гр  Shocked Ама така е, мама вече като прави юнашки дажби и момиченцето на плаче като свърши шишето. Ще ми разправя той доктора "Първия месец 110мл, втория 120мл, третия 130мл." Я като давам 5 пъти по 200мл как могло и да расте детето. Иначе на ръст с 3см сме пораснали.
Иначе за захранване сме щели да говорим другия месец. Явно забравиха че предния път ми казаха да давам сок  Laughing
Та детето го боцнаха веднъж, майка му два пъти, във всяка ръка по веднъж за равновесие  Mr. Green - против тетенус и против заушка. Взех си и направление за гинеколог белким отида.

За количките, и аз от самото начало като Шанталчето съм с кажи-речи лятна /уж я водят комбинирана, ама е минала покрай комбинираните/ със зимно чувалче.

А по повод слагането на картинки не се косете момичета. Четвърто писмо пращам на екипа АБВ.БГ с молба да ми разяснят как се слага линк в писмо. Пробвах с [ url ][/url] не става, само адреса като напиша също не става. И не могат да ми отговорят  ooooh! Е*аси мамата! Направо се вбесих и в последното писмо бях груба, та отговор може и да не последва.  Whistling
Не можела новата версия на пощата да прави това. Добре де, как тогава получавам мейли пак от кутии в АБВ с фигуриращи вътре активни линкове???????????????????

Муниека откъде купи кремчето на Бюбхен 50мл? Ей като затърся нещо по магазините или ще е свършило преди малко, или са го спряли от производство, или фирмата ще е фалирала  LaughingОт малка съм така, то бива къръщина, ама моето никъде го няма. Само големи шишета има при нас, ама ако не й понася 20лв на вятъра  newsm78

Извенете ме, че дълго стана, и сигурно няма да ме четете, ама много имах да казвам   bouquet

# 34
Жайгарова,Цвети,благодаря още веднъж,но утре ще видя какво ще направя HugМаце,прочетох поста ти!И ние първите два месеца качвахме по 600 грама,а сега по 1.100 кг.Може да е хванала очи от тая циганка-измий й ги със светена вода. А заглавието е чудесно   bouquet

Последна редакция: чт, 17 апр 2008, 17:30 от Fifelota

# 35
Здравейте, Аничка браво, така се прави. Точен ден и час. Ние с Миленка от кога се уговаряме, но все неможем да се засечем. Утре и ние ще дойдем и се надявам да се видим на живо с всички съседки и който може да дойде.  Grinning

# 36
  • София
Добре де, малоумни ли са тия от АБВ  #Cussing out
Вижте какъв отговор получавам на последния мейл:
Моя въпрос: А как става чрез HTML тагове? Силно се надявам вече да получа конкретен
 отговор, защото е ясно че може да стане, но явно и вие не знаете как!

Отговора им: Здравейте,
Режим "Текст с цвят и картинки" е достъпен през меню
"инструменти" в страницата за изпращане на писмо. Ако имате други
въпроси или проблеми, моля пишете ни отново с повече подробности.

Ей ще им тегля вече една майна не издържам. Най-мразя неработещ компютър, бавен нет и като питам или обяснявам нещо на някой да не ме разбира  #2gunfire Сори, ама вече псувам на глас!

# 37
Гледахте ли "Часът на мама" от 15-и април, пак обясняваха колко е хубаво да си раждаш в къщи, как таткото като целува раждащата мама по "горните" устни, "долните" устни се разтваряли и по-лесно се раждало  Embarassed после топли кърпи на перинеума, пак целувки по устата и други подобни хубави неща, които в болницата не може да ви се случат. Вижте!
Ние си открихме нова игра - с балон. Голяма борба пада и се върти с него из цялото легло.

# 38
  • Sofia
И защо да не може таткото да целува раждащата мама по "горните" устни в болницата?
Толкова примитивно ми струва това раждане в къщи ... лично мое мнение , разбира се .

# 39
Здравейте в новата тема! Иве  Hug
Искам да попитам зъглавията на темите могат ли да бъдат въпрос  Laughing щото съм се сетила за едно заглавие: "Наш`те декемврийски гъбки вече мъчат ли ги зъбки?"

...макар, че вече го качнах може да се модифицира към:" Наш'те декемврийски гъбки вече мъчат ги зъбки!" или "На наш'те декемврийски гъбки вече никнат зъбки!" Hug

# 40
Здравейте!!
Четох, четох, всичко прочетох, нищо не помним вече....
Дали да не взема малко гинко билоба?!?! Rolling Eyes

Иве, страхотна темичка.

Ние цял ден бяхме навън с малкото човекче. Голямо спане му удари. Сега до къпането ще будуваме. А трябва да се справим сами, че тати е на работа до 12...Ще бъде приключение.

# 41
  • София
Иве, става! Щях да пиша, ако искаш да го модифицираш, ама ти се сетила  Peace

# 42
Гледахте ли "Часът на мама" от 15-и април, пак обясняваха колко е хубаво да си раждаш в къщи, как таткото като целува раждащата мама по "горните" устни, "долните" устни се разтваряли и по-лесно се раждало  Embarassed после топли кърпи на перинеума, пак целувки по устата и други подобни хубави неща, които в болницата не може да ви се случат. Вижте!
Ние си открихме нова игра - с балон. Голяма борба пада и се върти с него из цялото легло.

Хахаха ох, жайгарова , да не ти казвам в какви мисли ме вкара с тези разяснения "горни-долни" Laughing Laughing Laughing Докато схвана за какво точно иде реч , да не ти казвам какви картинки ми излязоха пред очите Laughing Laughing Joy
Щото незнам как тези горните ги вързах с големите , а долите с малките срамни устни и си викам ...бляк баси извратените методи Joy пък то какво било.... Mr. Green

# 43
Това пък е нашата любима игра напоследък:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217095&photo=27
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=217095&photo=26

Нещастното пиле е мятано из леглото, подхвърляно, дъвкано, но пък за сметка на това Ники е много щастлив.

Хей, къде се изгубихте групата от Света Троица?
Или може би героите са уморени  sweating?

Munieca, само да те информирам, че сме големи  имитатори (Ники копира от Мария) Grinning
На 12 април (съвсем тематично - по случай Деня на космонавтиката) нашият момък осъществи първия си полет ...
... от леглото. Слава Богу приземяването не беше фатално, но аз за пореден път се уверих, че колкото и да си казвам "На мен това не може да ми се случи", то просто се случва...

P.S. Явно се разминахме с гениалността  Thinking

# 44
  • София
Ябълкееее, страшен ти е младежа! Ще го изям, барабар с туй жълто пиле! Heart Eyes
Пусни ми на лични телефона ти, че да ти звънкам като излизаме из квартала, щото миналия път забравих да ти го поискам!

Общи условия

Активация на акаунт