М & БИ - 65

• 28 997
  • 283
  •   1
Отговори
# 120
Днес ще изпробвам нов вид тюрбанене и ще пусна пак показно. 
Peace Peace Peace Peace Peace

Кате, ако до датата не ти се запълнят бройките за Хилтън - брой ме и мен  Wink С удоволствие бих се потопила в мароканска атмосфера (за сега така, а за догодина имам покана от моя марокански приятел, може да се възползвам... тъкмо може да си спретнем една среща там с теб и Свеър, ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДОЙДА  LaughingHug

Да ви се оплача, момичета - нощес такава треска ме втресе... през деня ми нямаше нищо, чувствах се прекрасно, а вечерта точно преди да си легна изведнъж ме заболяха всички мускули по тялото, пих 2 аспирина и легнах, но ми стана студено, завих се с 3 одеала, но... цяла нощ умирах от студ, всяко органче в тялото ми се тресеше.... Не знам какво е, пролетна умора ли, някое грипче ли... Сега пак съм добре, все едно нищо не е било... странна работа...  newsm78

Дала, радвам се за теб и Раян - милото детенце... Още повече се радвам, че ще се съберете всички за празника, от семейната атмосфера по-хубаво няма!!  Hug

Марси, не свърши ли пясъчната буря?? Леле, а аз се оплаквам от непостоянното софийско време... за един ден може да вали 3 пъти и между тях да пече слънце та се не трае... Излизаш по къс ръкав и изведнъж - дъжд и студ...  Confused

Лили, малко трудничко се зарежда линка, аз си харесах последния кафтан - тъмно червения!!! Хем червено много ми отива, хем има и златно - любима комбинация  Flutter Crazy

Подкрепям Катя да не се засягат военни теми тук. Не се съмнявам, че Деси има какво да каже, но се опасявам, че пак ще се нажежи обстановката, а не ми се иска... Лежерната атмосфера си е добре...  Peace  bouquet

Хубав ден, аз отивам да спретна едни спагети Карбонара... После заповядайте в нас да ги хапнем заедно   chef  1dating

# 121
  • In a surreal moment!
Ехо , привет , пак съм аз .... Laughing

Дала- лазарките нещо ме пропуснаха тази година . Но утре е Цветница - да , а другата неделя съответно Великден . Ще имаш гости - много хубаво и аз чакам Цветето с гаджето .

Днес ми е ден за мързел и готвене - правих питките със спанак на г-жа Манджула . Побългарих си ги . Използвах лопуш със задушен лук , но и така бяха свръх чудесни .

Акиял Кате - как се настройвам ако знаеш , пък как ми се смее и лафи по женски ....... ммммммммм... как да я накъдря либе ле ..... вторник , 19ч , Хилтън  мммммммм    мислим !!!

# 122
Rali да се оправяш бързо, те и по телевизията казаха, че вирусите съвсем не са си тръгнали и пируват още в това променливо време за сметка на хорицата като нас.  Sick  Sick
Аз да се похваля, че момичетата ми взеха и последния изпит и приключиха с 2-та си година като студентки. Ако можеха 2 за 2 да вземат и вече да свършват, ама на не може Sad  #Cussing out
Сега панирам карфиолче и броколки, пека пиленце с картофки във фурничката, така че който има път към Русе да заповяда. Цеци и ти си поканена специално, че нещо не ни хвана срещата май.  newsm78

# 123
Кате2 -това  са си традиционен начин на мятане там на шапките Crazy,аз харесвам някой ,други не ми се струват много практични.Но те африканките си ги носят по празници,събирания или в неделя за църква. Simple Smile Незнам как се правят,тя жената ме премени така , мята насам ,натам ...таквиз работи.  Имат и шапки които са си направени и така се продават,други сами си ги мотаят.

Аз по принцип не съм много по разни неща на главата,все така ходя с развята грива (рошава в повечето случаи)..ама пък като сложа някой шалче или шапчица ,отива ми пък Thinking

# 124
Дала специално за теб, букетче от люляк  Party и на мен ми е едно от любимите цветя, даже преди няколко дни си купих такъв парфюм, с аромат на люляк  Flutter  Радвам се че сте добре и че ще посрещнеш скъпи за теб гости  Hug
Дуа  Heart Eyes сервиза с цветята е страхотен  Flutter точно такива харесвам
Хари ние за бг складове в Лондон знаехме, когато сестра ми беше там, но май доста скъпичко  newsm78 а преди няколко дни и изпратихме някои неща по една жена която е майка на едно момиче което работи заедно със сестра ми в болницата , хубави снимки си сложила , а и аз така понякога се снимам сама  Simple Smile
Амал   bouquet да Йоана е инициатора на белите Whistling а Теди постояно ходи след нея и прави каквото тя каже, онзи ден ходих до градината да говоря с учителката и тя каза че и там са така, понеже Теди нали много плаче и ходил след Йоанка да го успокоява, учителката му говорила нещо и той и отговорил- съжалявам но не говоря с непознати  Simple Smile  искам сестра ми да ме успокои
Жасмин  Hug как си ?
Мароканското Кате   Hug  така се вълнувам за твоето пътуване , и свадбата...... Flutter  много хубав кон си си избрала  Party и Йоанка го одобри  Simple Smile а от сладкишите направо се замаях  Crazy   bouquet
Деска  Heart Eyes как са принцеските? щеше да слагаш снимки  newsm78

# 125
Другарче нали си нямам сега друга работа виж ся с ко ща поздравя...и себе си също ,че и аз съм коткарка.

# 126
Привет  Hug
Моят сияен лик е отново сред вашите  Laughing Използвах възможността отново да ви се порадвам.
Брей, Дуа- ти наистина си голяма красавица, като кинозвезда. Дала- и ти си голяма чаровница   bouquet Вас двечките май не ви бях виждала преди...
Мароканското Кате- ти хубаво показваш как се връзва тюрбан бе, мила, ама не съм сигурна че разбрах нещо  newsm78 Трябва да се опитам сама себе си да омотая.
Хари и Вили- елате вкъщи да видите как не можем да се разминем от котки. Имаме две полуангорки, по- голямата роди преди няколко седмици. Малките преди няколко дни се ококориха и започнаха да шават напред- назад.
Вили- хайде, душко, навивай се по- скоро за мароканската вечеря. Аз като казах на моето момче, то реагира така, сякаш там ще ме чакат десетина мароканеца да ме грабнат  Laughing Ама това е събитие един път, не е за изпускане- и аз съм на работа на 10-ти юни, ама... ще се измъкна  някак си. И като ти дойда на гости да ми направиш от тези питки на г-жа Манджула- става ли? Мисля да прескоча през ваканцията да видя моята приятелка от Лясковец, та ще сме "на една ръка разстояние"  Wink
Целувки на всички и до скоро  Heart Eyes

# 127
Нафасима, ау че си хубава! То затова твоето момче не те пуска на вечеря. Ама то на тази мароканци едва ли ще има: най-много посланика да дойде с госпожата и пак не е сигурно, а може и първият секретар, много мил човек, с интересно име- казва се г-н Дрис. Не мила Дрис е... Така го пишат... и на визитката е така. И аз мислех, че е Идрис, ама не, милият.    

Дру-гар-че! Ами ако можеш и ти да дойдеш. Кажи, че се жениш!

Този форум,тази наша мила общност е пленителна!    

Аз вече бяяяягам към Агадир. Ще настигне тези коне:

http://www.trekearth.com/gallery/Africa/Morocco/South/Agadir/photo177497.htm

ДУА, не мога да откъсна очи от твоя сервиз с розички!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 20:44 от akhyal_katya

# 128
катя не е ли Идрис newsm78,бобре 4е не ни се налага да се ошалваме така тук има готови модели bowuu,4е аз съм с 2 леви ръце
хари много е пораснала госпожицата с памперса Heart Eyes
сабинка сега ги ка4вам
о забравих да ви кажа,мотаем се ние из сука/пазара/ и забелязвам колоритна двойка мъж и жена -типши4ни туристи с пълно бойно снаражение-раница,камера и подобни,но това което ми привле4е погледа беше тениската на мъжа-България на 3 морета
изпращам голямата да ги настигне,4е магаренцето беше седнало на зем,ята и не щеше да стане ,за да ги попита имат ли нужда от помощ-но хората се оказали французи
нафасима а това на едната снимка мъжа ти ли е newsm78
хаяти,кате-къде сте newsm78
така и така сте запо4нали с котки да добавя и аз едина картинка

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 20:20 от dtti

# 129
привет и от мен!  bouquet
ох като ги гледам тия котенца и се сетих че и ние си имахме рижав котарак, но мноооого отдавна. майка ми го даде на наши познати с двор понеже й писна да му слугува.та по тоя повод сестра ми 1 месец не й говори представете си- ама я тресеше пубертета множко.
аз сега не бих се наела да гледам животниче че нямам време да се занимавам. иначе мъжа ми си има 2 кучета на работата- едно хъски и едно чау чау гледат в двора. хубави са ама само да им се порадвам малко. вчера хъскито се радва на Ивка и лае а тя като ревна- че не мога да я успокоя. явно се стресна милата, че и беше за първи път да види животно. та такива ми ти работи......... Heart Eyes

# 130
А, Деси, сега не съм слагала снимки на мъжа ми, а и той не обича да го снимат, в повечето случаи е зад фотоапарата. В първия ми албум имаше една негова снимка, с племенниците. Младежът, който ми полива да се измия на едната от снимките е Акбар- най- малкия ми девер, художник и спортист, голям сладур. Търсим му булка- кандидатки има ли?  Wink Той и Хади непрекъснато се въртяха покрай мен, затова и ги обичам най- много. Пред джамията съм се снимала с един от по- големите девери и двете етърви.
Мароканското Кате- мерси за комплимента  Blush То и аз му обяснявам на моя човек, че мъже няма да има, ама той: "А, не- ти искаш да отидеш да се кефиш, пък аз да късам себе си от мисли..." Хайде, хайде- крайно време е и той да се потръшка малко  Twisted Evil

# 131
Позволявам си да се включа съвсем на бързо, защото докато търсех по-интересна снимка да ви почерпя утре с кафенце попаднах на един сайт за бедуините. Много интересни неща пише и галерията съдържа уникални снимки, може да ги видите ето тук:
http://www.datinet.co.il/1/merkaz_joealon/english/eng_galery.htm
Хайде лека Simple Smile  Hug

# 132
Хари-такива красиви котки не бях виждала-ти ли ги нареди така естетично  bouquet

Деска-твоите котета от чернобил ли са засегнати Joy

Нафасима-преувеличаваш много-на снимките съм голяма лимонка-ти по-приличаш на актриса-с тези изписани черти Heart Eyes-а какво стана с  EFP newsm78

Дала -днес брах люляк между блоковете-ма нали съм ниска -голям резил бях-ма ей го тук сега-ухае чудно-и на мен това време от годината в бг ми е любимо Heart Eyes

Сабина-Теди е нежна душица,но и той е пълен с идеи-Не говоря с непознати hahaha Heart Eyes

Катя-колко остана до заминаването

Лиле-в ливан ночно така както каза-не се пие чай освен от прозрачни чашки и то не какви да е ,а едни по-особени но прозрачни

Черпя една вечеря по никое време-кафта мишуе-печена кафта  chef

много здравословно за Лека нощ Joy

# 133
Деска видях новите снимки, много са нежни и хубави принцесите ти  Flutter а последната снимка на Даянка е страхотна  Party толкова цветна и каква е сладурка  Heart Eyes
Дуа мерси за вечерята   chef не е късно, аз и по това време си хапвам , хич даже не преувеличава Нафасима, когато се върнах от срещата и дадох на майка апарата да види снимките и тя точно така каза за теб, че приличаш на актриса  Heart Eyes
Нафасима и ти си хубавица   bouquet

# 134

4естито на вси4ки именници-да сте живи,здрави,красиви и щастливи
дуа те самите не,ама през поколенията се е предало hahaha hahaha hahaha,навремето когато казаха за радиацията беше то4нио по 4ерешово време и никой не си обра 4ерешите,ние оба4е отидохме при баба ми и добре си похапнахме/то може и да ми ли4и де #Crazy #Crazy #Crazy/
сабинка тя снимката не трябваше да е така,ама дивото не стои-и до сега каката се хвали 4е тя е направила снимката Laughing,какво ново има при вас newsm78,ама и Теди е с характер щом е отказал успоението на госпожата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт