Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са участниците в темата и от къде са?
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са участниците в темата и от къде са?
Участниците в темата са от различни страни като България, Сирия, Мароко, Ливан, ОАЕ, Италия, Канада, Франция , Тунис , Алжир , САЩ и Обединеното кралство. Някои от тях включват Amal-BG/Сирия , akhyal_katya-BG/Марокко , Другарче-BG , DUA-BG/Ливан, Jaismin-BG/Сирия, Iman - BG / ОАЕ, Mama*Mia - BG / Ливан, snejnatamar - Сирия и Ta hmine - BG.
-
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са някои от темите на дискусиите във форума?
-
Какви са трамваите в Кайро?
С удоволствие бих се потопила в мароканска атмосфера (за сега така, а за догодина имам покана от моя марокански приятел, може да се възползвам... тъкмо може да си спретнем една среща там с теб и Свеър, ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ДОЙДА 

Незнам как се правят,тя жената ме премени така , мята насам ,натам ...таквиз работи. Имат и шапки които са си направени и така се продават,други сами си ги мотаят.
и на мен ми е едно от любимите цветя, даже преди няколко дни си купих такъв парфюм, с аромат на люляк
сервиза с цветята е страхотен
а Теди постояно ходи след нея и прави каквото тя каже, онзи ден ходих до градината да говоря с учителката и тя каза че и там са така, понеже Теди нали много плаче и ходил след Йоанка да го успокоява, учителката му говорила нещо и той и отговорил- съжалявам но не говоря с непознати

,4е аз съм с 2 леви ръце
То и аз му обяснявам на моя човек, че мъже няма да има, ама той: "А, не- ти искаш да отидеш да се кефиш, пък аз да късам себе си от мисли..." Хайде, хайде- крайно време е и той да се потръшка малко