М & БИ - 65

• 28 999
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Хайде, момичета, вече е Цветница - един от най - хубавите български празници!
 Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Честит имен ден на всички цветя на форума!!   Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

Малка маргаритка - нежно бяла
окичена със сутрешна роса,
там,зад камъка се беше свряла,
в поляната, сред буйната трева.
Едничка тя във пролетта зелена
като перла сред калта блести;
в студени бури наранена,
но оцеляла, със мечти...

Момичета, пожелавам ви да съхраните нежността и красотата, която имате, като едни истински цветя! Пожелавам ви духът ви никога да не увяхва и дните ви да са изпълнени със много любов и свежи емоции!
Цветно настроение и слънчеви усмивки от мен!! newsm51 newsm51 newsm51

# 136
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕНА НА ЦВЕТЯ.   Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде ваше!                                         
.една песен поздрав от мен за всички момичета http://www.youtube.com/watch?v=biKIapPV-rc&feature=related

# 137
ох, аз още не спя.... благодаря на Деси и Рени за поздравите, Рени, певеца има много хубаво име Wink Wink Песента е страхотна... Хайде всеки да си вземе по едно от моите цветченца и ДИЕТИ НЕ ПРИЗНАВАМ!!!

И една песен от мен: http://uk.youtube.com/watch?v=0oWk07xVVzQ  Wink Wink
http://uk.youtube.com/watch?v=hB5yrmygtmY
И още една, на втората ви приканвам всички на хорцето!!   Hands Clap    Nature Sunny nuts

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 03:48 от Eye of Ra

# 138
благодаря за почерпката Ра.и ти като мен не спиш. Laughing Laughing

# 139
ДОБРО УТРО ОТ МЕН НА ВСИЧКИжелая ви приятен и щастлив ден.на празнуващите весело изкарване.хайде и от мен по едно кафе и кейк за добро утро.малко рано пиша ама като ме хвана безсънието и не мога да заспя Laughing Laughing

# 140
Честит Имен Ден на всички красиви и нежни жени с имена на цветя!
Много е мрачно времето днес, то и вчера не беше прекрасно, но тъкмо Амал няма да мие прозорци .... то и за Ариана и водни колела не беше време.

Деси
, тюрбаните ли се продават готови при вас? Ех, толкова е хубави да се зашали човек самостоятелно! А фулара, с който си на снимките го увиваш ти, нали?

А каките много хубави, Даянка и тя какви живички очи има!

Лек ден на всички!

Светле_зх, благодаря ти много на линка- с хиджаби. Аз в Бг и предвид изискването в моята работа открай време - да не се демонстрират каквито и да е религиозни символи- нито християнски, нито други, мога да нося само този тип тюбан - прилича на модно забраждане, но тъкмо се чудих в Мароко как да си измисля по-модерни дизайни на фулар. И много хубави тъкани и дизайн.    

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 07:09 от akhyal_katya

# 141
Здравейте, писателки bouquet
 Четох, четох и чак се засрамвам че докато се наканя да пиша , сте прехвърлили тема и половина  Wink
Хаяти написа - Тук за нашият свят това е нещо непонятно , да чуеш истинските бомби и стрелба, прелитане на истински военен самолет и да видиш толкова много мъка Ох, мила Хаяти, нека кажем алхамду лилла че живеем в мирни държави!
Чувала съм съпруга ми като говори с роднините с в Ирак, че шуми много връзката и прекъсва. Викам му, лоши са телефонните връзки - а той ми отговаря - те от уличен телефон звънят, по домовете телефоните не работят , че жиците отдавна са разкъсани. А шума бил от бомби  Sad Повече от седмица искала да му се обади леля му - ама не смее да излезе на улицата...
Спирам по темата, а и от друга страна,съгласна съм с Катя Ахял ,че настоящия форум не е правилното място да политизираме. Stop
За които се интересуват, на долния линк може да научите как се слага правилен хиджаб.
http://thehijabshop.com/information/how_to_wear.php
Този е сайта, от който аз се научих пред 1.5-2години. Тюрбаните и шалчетата припокриват идеята за хиджаб, само ако не показват врата, деколтето, ушите, обиците и косата (или пък показват съвсем малка част от нея). Освен това хиджаб от арабски означава покривало, и не включва само носенето на забрадка , а също така покриването на цялото тяло, без лицето, дланите и ходилата.
Когато за първи път сложих хиджаб, го считах за пробно, и не вярвах че ще нося за постоянно. Но покритата жената чувства обичта на Бога към себе си - и това е толкова ценно чувство, изключително е, уникално!   newsm10
Магде ММ, и вкъщи имаше фалшива аларма за шарка наскоро. Оказа се, че щерката имала алергия към праха  Sick Е, слава Богу , лесно мина. И не се наложи да я спирам от училище  Wink
Дезърт принцес, стига си тъжала мило   bouquet Разбирам ти терзанията, минала съм по твоя път... Ще мине време и ще видиш, че всяко зло е било за добро   bouquet
Някой може ли да ми каже кога най-скоро може да се предположи пола на бебето на видеозон?
Кате, аз също искам един чифт Шиар и Шилан Hug 
Чакайте да се похваля, моят татко идва тук след седмица !
Лек ден на всички и прегръдки от мен bouquet

# 142

чЕСТИТА ЦВЕТНИЦА МИЛИ АРАБЕЛКИ
Светле,чувала съм ,че с триизмерен видеозон може да се види пола още от 3 месец.
 Лек ден на всички,отивам да гледам снимки.

# 143
Честит имен ден и от мене на всички мами с име на цвете, Рали, Цветелина и всички останали, за които в момента не се сещам (покрай тези никове)  #Crazy

Светле, страницата за хиджаба е супер, радвам се и за баща ти, сигурно много приятни емоции ще има и за него и за тебе...
Весел ден на всички, много слънце и топлина.
Току - що прочетох в новините за жестока катастрофа на асеновградското шосе, където са изгорели живи 7 млади хора между 20 и 23г. Нямам думи за законите и това, което става в България. Мир на праха им и незнам какво да кажа още...

# 144
Честит Имен ден на Другарче и Рали, също и на всички които носят име на цвете!

# 145
Честит празник на всички с име на цвете, да ви е живо и здраво името   bouquet    bouquet    bouquet

Днес имам двоен повод да почерпя - моето момиченце навършва цели 10 години (еййй как лети времето  Laughing), а майка ми има имен ден  Simple Smile

# 146
Наде и аз четох за катастрофата ....ужас, мен затова ме е страх да карам по пътищата вече!

Момичета може ли някои да тълкува сънища, какво означва ако сънувате близък че е тежко болен  Thinking и го оперират?

Много интересни снимки с тюрбаните, май са модерни в момента придават едно по-екзотично излъчване  Peace

Абра, честита ти рожденничка, хубави поводи имате за празнуване!

# 147
  • In a surreal moment!
Като една видна цветна представителка благодаря сърдечно за поздравите - нека всички са живи и здрави , в това лудо време , като че ли това е най-важното !!! Почерпете се с култовите бонбонки

Специален черно-цветен поздрав за Хари - моя  Шуши така си гледа постоянно! Laughing

# 148
Здравейте момичета!  Hug

Честит празник на всички именнички!

Лили Страхотни неща си комбинирала.  Heart Eyes Рокличката мн ми хареса, точно такова цикламено в комбинация с черно мн ми харесва.  Heart Eyes
Все още не съм си купила цикламена блузка, но вчера си купих едни мн сладки черни обувчици и сега е ред на блузката, но само да я намеря.  Tired
А с момчето кюрд си излизаме като приятелии то с компания. Но ми прави открити намеци, че ме харесва и че се притеснява ако си признае това, че ще ни се провали приятелството, защото мн се уважаваме с него. И вчера пак ми прави предложения да сме ходили на боулинг ако искам, да сме се разхождали рай морето. И аз все още не мога да се реша нищо.... т.е. не съм наясно със себе си, но реших да не бързам за нищо, че не искам пак страдам.  Tired

И аз снощи сънувах едни сънища - онзи беше дошъл, говорихме на дълго и широко и след това  се сбогувахме и го изпратих....  Cry Мразя го, не трябва даже и да го сънувам.  Cry

Светла зх интересен линк за хиджаб.  Simple Smile

Акхиял Кате мерси мн за инструкциите за тюрбана...ще се пробвам и аз, само да намеря подходящи шалове.  Simple Smile

Другарче Ох, какво сладко котенцеее.  Heart Eyes И аз имах черничко в маминка ми...мн си я обичах.

Поздрави и на останалите момичета!  Hug  bouquet

Абра Честита рожденничка и именничка! Много здраве и щастие им пожелавам!   bouquet

# 149
  ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Общи условия

Активация на акаунт