М & БИ - 65

• 29 009
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!ДА СТЕ НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

След толкова красиви букети и аз да сервирам по едно сладоледче ,че времето днес е много топличко и хубаво

На мама Абра ,ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА  bouquetмного да радва мама ,да расте здрава и послушна!                                Аз пък не знаех Абра,че имаш детенце,пак съм изпуснала newsm78

Наде,потресаваща катастрофа.Прочетох тази сутрин CryТова асеновградско шосе винаги го минаваме по пътя за и от Смолян.Много ,много опасен участък,за който нашите управници не хаят,поне да бяха разделили лентите,а не като сега карат  едни срещу други с бясна скорост.Жалко за младите хора Cry

# 151

Честит празник мили дами ,на всички които се чувстват цветя и днес са решили да празнуват.  А и е толкова прекрасно при смесените бракове ,когато се празнуват всички празници ,двойно щастие.  Весели ,щастливи и красиви .

Така ми се иска да ви поздравя всички поименно ,за да знаете че ви чета с голямо внимание.
 Eye of Ra , reni31 ако знаех ,че до толкова късно има и други будни и аз щях да се присъединя към вас, легнах си сигурно към 3,30-4ч., мерси за музикалният поздрав а и за сладкишите ,дано сте щастливи.

Амал и Шиланка и Цеци-фло се губят нещо ,дано поне днес се запишат, момичета чакаме ви.

akhyal_katya съжалявам ,че не зная в какво се състои работата ти мила,но ми изглежда много ,много интересно и вълнуващо.

svetla_zh Алхамдулила и се моля всеки да оцени в какъв живот живеем ,без да се налага да изпита тези страдания и мъка лично ,и чак след това да види важните неща в живота.Господ да ви помага в тези трудни моменти ,че представям си как преживявате всичко това.
Честито за добрата новина Светле  а за хиджаба ,ще взема и аз да пробвам ,но да не ме виждат нашите ,че е равносилно на война Simple Smile

I~Abra~I честит ти рожденник ,да те радва много и да ти е здрав .

Снежна ,Надя ,Ани    Честит празник и да си го изкарате много весело днес а ит вас научавам ,че специално ще празнуват Другарче и Абра.

Другарче не ти зная цветето ,но си го представям най-цветното и ароматно ,да си ни много щастлива мила (и моето е цветно ,но е тайна Simple Smile )

Дезъртке не зная историята ти с човека ,който толкова много те е наранил ,но когато се затвори една врата ,то непременно се отваря друга ,но сега имаш опит и не позволявай пак да се чувстваш така нещастна.Ако новият ти приятел не кара сърцето ти да потръпва ,ако не се чувстваш готова , то нека си остане близък приятел ,по морето всеки може да сваля звезди ,виж как се държи с теб и когато му отказваш и тогава прецени. С най-добри пожелания мила.

Близнаците как са твоите съкровища , имаш двойна радост  ,ако ти викам Жади ще ми е по лесно ,че нали ти казах ,че точно така си те представям   bouquet

Деси , Шиланке , Амал , Ясмин , Снежна е Сирийски дами , нацъфтяха ли вече розите и жасмина при вас , такива красоти имате , а и като разгледах линковете със снимки от там,които Деси беше дала ,ако не пише ,че са от там ,къщите от старият град Шам  са същите като в Пловдив ,мерси Деси ,но едва снощи ги разгледах.

Дуа мила ,днес дали ще имаш настроение за малко рими по повод празника ,че да е по празнично ,че с тези новини по ТВ -то .......  bouquet

Дала до къде стигнахте със съкровището детенце ,ти как си

Самира  Hug Hug Hug

и пак поздрави на всички , ще има и по добри дни за всички ни, Иншаалла

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 11:58 от hayati

# 152
Другарче, наистина ли наричаш котето си Шуши  newsm78  Simple Smile Simple Smile Много хубаво име, имайки предвид, че аз така наричам хабибито Wink
ето сега ще покажа мойта убостница Гица  Joy те така спи от малка:

Снощи я снимах....

Момичета, страхотни почерпки вадите, особено масата на Абра мммм направо слагам още поне 5 килца отгоре.... Честит двоен празник, мила! Да са ти живи и здрави детито и мамито!  bouquet

Много жалко за катастрофата... да се почерни празника на толкова семейства  Cry Бог да дари душите им с покой... Миналата година моя баща почина точно на Великден....  Cry  Cry Живота понякога е толкова суров... Но за безхаберието в държавата ни... думи нямам просто... и закони и пътища са неуредени, ама и карат като бесове.... Sad Sad  #2gunfire

# 153
Добър ден и от мен

Честит имен ден на всички празнуващи днес-бъдете живи и здрави,вие и вашите семейства

Отивам с децата на вън,че времето дне с е страхотно-по късно ще се включа.
Лек ден на всички. Hug

# 154
  • сред маслини и портокалов цвят
Абра, честита ти рожденничка! Да ти е жива и здрава! Много радост да ти носи!

Честит празник на всички именници!

# 155
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
ВИРТУАЛЕН и РЕАЛЕН НА:

ДРУГАРЧЕ                                  АМАЛ

ЛИЛИ                                        ЖАСМИН

РАЛИ
-Всеки с това цвете което е  bouquet

Рими -после
ЧРД НА МОМИЧЕВнЦЕТО НА АБРА

РАСТИ СИЛНА И УМНА КАТО ПИПИ  bouquet

# 156

дОМАШНО ПРИГОТВЕНО КОЗУНАЧЕ ОТ МАМА ФЛОРА

ЧЕСТИТА ВРЪБНИЦА/ ЦВЕТНИЦА

http://www.vbox7.com/play:9ac76d44

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

момичета напълнили сте форума с Благоухание на люляк,момина сълзичка
Нека Гълъбчето закичи  всяка къща  с върбичка днес -за Благоденствие,Здраве и Късмет. На Всички арабелки с УХАЕЩИ имена -честит празник   bouquet

# 157
  Честит празник на всички с имена на цветя.Да сте живи и здрави и много щастливи.Абра,да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва.

# 158
  • по пътеката

4естит празник на цветята! на вси4ки цветни дами, много хубави пожелания!  bouquet  bouquet  bouquet
дала, леле стопли ме днес с тази песен!страхотен поздрав!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
4естита рождени4ка на абра! голямо моми4е става ве4е!  bouquet  bouquet  bouquet

# 159
  • In a surreal moment!
Днес ще се изявявам в лилаво  Laughing

ХАЯТИ - аз съм си сложила цветето - виж снимката и бонбонките , само че мама избрала франкофонския вариант  Laughing  иначе е трябвало да се казвам Веска - на свекито . Майка обаче се колебала искало и се да ме кръсти на татко - Галя или Габриела , добре че е прескочила Венера  бррррр , тогава хептен щях да съм пародия . Виж Юпитер , Сатурн , ама нежната Венера хич не ми ходи . Та тъй с имената ...казваш и ти си цветна - да си жива и здрава , усмихвай се каквото и да става !  Heart Eyes  виж снимките в албумите - линка по - долу  , сред яйцата съм ти пуснала образ незабравим  Mr. Green Joy

РАЛИ  ---  ето ги моите скокльовци - един старши - Писанчо , двама младши - Нашо тихата стъпка и Шуши , дето ще ти изближе моменталически всички пръсти .
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164334

От доста време не сме правили нови снимки , като я няма Цветка на друг не му се занимава , сега са по-големи и вечно гладни - снощи тихата стъпка ми открадна топка тесто , кюфте от чиния с гореща манджа  и това след една голяма попара в кутия от сладолед 1л - изядена и облизана . Ако легна и мен ще изядат - тинейджъри !!!

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 16:46 от Другарче

# 160
Момичета, взимам си думите назад: прекрасно време. Грее слънце и топличко, но на мен не ми е ден: ужасно лошо и срамно направо се спънах и паднах. Чака ме колега с кола - да ходим на среща с друг човек. Аз тръгвам към спирката, той ми звъни да съм бързала и аз забързвам и до колата почти, се спъвам в една камък - къде гледам и аз: ударих си ръцете и колената и сега целите длани в рани. Така ме заболя, едни деца - ама го-големи, умряха от смях, а аз с мръсни колене и длани, тече кръв, пръст. Станах /не съм малка на килограми също/, отварям колата и колегата седи вътре и пита "е.. а си.... кво стана, видях те в огледалото". Моля го да идем да се преоблека, няма време .... стигаме на една бензиностанция ОМВ на Борово, почвам да се пера в тоалетната, другият човек, който чакахме закъсня и той и нещо беше разсеян и притеснен, нищо не говорихме. Сега си пера дрехите, ама си натъртих дланите и колената, като се върнах даже си поплаках. Голям срам.

Ама пък да утешение, изримувах:

Дъхави цветя са нацъфтели
в този форум
и при нас сред много мами смели,
има пролетни и китни,
скромни или любопитни,
готови за кафе и сладко
редовно пишат или рядко,
но винаги ги препрочитам
и все за нещо ново питам.

Как да се справим - трудно:
вкусни табиети,
щом всичките сме на диети
козумаче, пастичка, локумче
кафе, фурми или кус-кус
угаждаме на всеки вкус.   

При нас във форума е празник всеки ден,
защото имаме рода голяма.
Почувстваш ли се угнетен,
пиши на някоя арабска мама. 

# 161
  • In a surreal moment!
Олелее Кате , никога не бързам и не тичам , защото и аз все падам - закон ! Сега ако имаш смрадлика - запари и като се охлади полей и приплакни ожулените места - много олеква и помага да заздравее бързо . След мъж и автобус никога не тичай - последиците са болезнени и за душата и за тялото ! Миличката ми - целувам те !

п.п.оправих линка - ето го и тук , ако не ви се връща на зад
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=164334
това са си мои публични албуми - споко !
много ми е слаб нета и не го проверих - сори !

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 16:51 от Другарче

# 162
привет и от мен в този прекрасен ден! толкова топло май до сега не е било във варна. разсъблякахме се значи- че и по летните дрехи останахме....не съм очаквала да стане толкова топличко- обожавам лятото!
честито на всички именници днес! да са много здрави и щастливи! уцелиха слънчево време- значи само усмихнати и щастливи ще са!  bouquet

# 163
Вили- честит имен ден, душа, жива и здрава да си  smile3525  Сори, ама нямаше емотикон с виолетка  Laughing Ти измисли ли нещо за мароканската вечер? Днес моя човек цял ден ме майтапи, че като замине за АФГ /има такива планове, живот и здраве/, съм щяла да го зарежа и да избягам с някой мароканец  hahaha
Рани ли ближеш, Кате? Споко- и това ще мине  Hug
Ох, с тези катастрофи... голяма мъка. Толкова обичам да пътувам- дори днес бях на път- но младите шофьори буквално са обезумели, особено ако тате се е престарал и им купил чисто нова западна кола за рождения ден. А те се чувстват длъжни да й демонстрират възможностите пред наивно зяпналите от възхищение девойки, като форсират двигателя докрай. И ето ги резултатите...  Cry
Има някаква странна, печална зависимост в БГ- често покрай празниците стават такива трагедии.   Навремето Лимската катастрофа също се случи на Цветница...

# 164
Честит Рожден Ден на дъщеричката на Абра   bouquet Да ти е жива и здрава и много да те радва! Мерси за почерпката , страхотна е  Party
Деска нищо ново при нас душа, една и съща, другата седмица правим планове да отидем за 2 дни до родителите ми, че така ми е домъчняло, таткото ни е малко труден с работното време , та ще видим....
Магде като си тръгвахме от игрището видях твоите мъже долу, сигурно те чакаха да тръгвате на зоопарка, когато имаш време сложи няколко снимки в албумчето от голямото празнуване на рождените дни  Party Simple Smile
Хаяти   bouquet добре са малките ми сърчица, мерси че питаш за нас, днес си направихме чудна разходка в парка, викай ми Жади щом искаш, нищо че не си приличаме  Simple Smile
Дала страхотен поздрав си пуснала за празника  Party
Марси една голяма  Hug Hug Hug Hug за теб
Мароканско Кате милата , изобщо не е срамно това, на всеки може да се случи  Hug хайде влез и пиши как си. страхотно стихче си написала   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт