М & БИ - 65

• 29 007
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета!

Такъв хубав ден е днес - слънчев, усмихнат и наистина цветен. Много обичам Цветница.

Честит празник на всички момичета, които празнуват днес. И понеже не знам кои са ще спомена само Другарчето, защото знам със сигурност, че е именничка

Този букет е за нашите цветенца - да са красиви, нежни и горди като тях

А сега да ви почерпя и аз, че мойто майче днес също е именничка - и тя е Виолетка.
Да ви е сладко:

# 166

Ето ме отново   bouquet виртуално похапнах и се почерпих за празника-ама слънчице у дома...

Сабинче - мерси за Люляка   bouquet а парфюма ти специално ще потърся по блистерите тук-щом е на люляк и на мен ще ми хареса.Навремето Ив Роше имаше един -Натюр....пак така на Пролет ухаеше и не беше скъп...ама не го виждам по витрините .

Кате - я да ти дръпна едно конско аз....закъде бе Душа си се забързала....вече трябва да си имаш едно на ум  Naughty  -млада булка си  Embarassed ...никога не се знае-трябва да се пазиш...Какво срамно има -не разбирам...ама като те четях си спомних как никога и на мен не ми се случи някой да ми направи място в Метрото или рейса-макар че бях в деликатно положение....Защо са се смяли тези дечица?!  Нещо ,в днешни дни хич я няма Човечността ....ама да не  разваляме хубавия ден!А ти го подкарвай вече по арабски....бавничко ...... Поздравления за стихчето   bouquet

Ра- дано всичко лошо е останало зад гърба ти-.....и аз съм сирак откъм баща   bouquet  Колкото повече време минава-толкова повече ми липсва....С това не се свиква...но да живеем Достойно и да се чувстваме Добре -това биха искали нашите бащи   bouquet

Другарче -мале каква слабост са ми черните котации котани....много са хубави твоите любимци.Мама и тя си гледа една Фифи в къщи- взела я от уличния казан,била хвърлена вътре...новородено почти.Не вярвахме да оживее...ама -на!Котката имала сто живота  Joy такава е калпазанка-а моите деца без нея не могат-..а  пък майка ми казва че се лекувала с котката.Като е заболяло нещо гушкала Фифа и.....болката минавала! newsm78

Поздрав за Рожденничката-да бъде живо и здраво детенце ,за радост на мама и тако

# 167
Да се разпиша и аз в темата!
Аз в едната не сварвам да пиша!А вие тук мнго бързо ги изписвате! ooooh! ooooh! ooooh!
Честит празник на всички!

# 168
И така-след дългия ден навън-имам време за това дето още сутринта трябваше да ви посветя

Амал,Рали,Другарче,Жасмин и Лили Wink

любителски рими,
за форумските ни цветя
    любими

Тъй както всички знаят
и както всички пишат,
       Цветята са омайни
и приказно миришат,
      А вие като тях сте
жени неповторими,
       обичани прекрасни
завинаги любими!

# 169
ех и ние излизахме пак слетобеда- да използваме максимално хубавото време. явно днес навсякъде е било хубаво времето и всички са били по разходките.
ха да се похваля и в църквата упях да вляза, и върбови клонки ми дадоха, но това беше чак към 18 ч. прз целия ден имаше едни опашки и все не можех да се вредя, а така ми се ходеше. миналата година не влязох защото бях с корема голям и не ми се искаше да се блъскам в хората. и за първи път ще боядисвам яйцата сама.  Cryпреди все при майка ги боядисвах, но този четвъртък сме си в къщи и ако осмиря Ивето ще си ги направя самичка!
Кате много лошо че си паднала. това е от многото бързане. и аз като бързам само грешки правя и затова гледам да не препускам по задачи- намалила съм темпото!
Събинка- оздравяха ли малките окончателно? в това хубаво време предполагам цял са играли на воля навън.

# 170

Не вярвахме да оживее...ама -на!Котката имала сто живота 

Девет, Далка, девет...  Hug  ама са достатъчни като за 100  Joy

Аз днес цял ден пак метох улиците... разхождахме се с моята приятелка, папахме сладолед (по мароканската традиция)... Та, по тоя повод да ви попитам - тя се интересува също като мен от арабския бит и култура, само че разликата е, че нейното хабиби си е българин Simple Smile Сега е бременна в 4 месец и аз и казах, че от кой друг, ако не от арабелките, може да получи ценни съвети... Та я поканих в нашата тема, дано нямате против!  Praynig Hug
  bouquet

Другарче, котетата са страхотни, само ми стана много жал за гълъба.... горката птичка... и защо не го спасихте, бе жена?? ееех горкото животинче.... пък то и за котките не е добре да го ядат - знаеш ли го какви болести носи тоя гълъб..??  Sick  newsm78  Аз навремето имах един Мишо - същия като твоите съкровища, занесохме го на село по едно време, мислех че като домашен котарак няма да се оправи.... а нашия взе, че осемени всички котки...и се завъдиха едни черни котаци... накрая един лош човек хвърлил камък върху него, уцелил му е крака и той висеше, напълно го е счупил, и въпреки това котката беше голям инат - живя поне още 2 години със счупено краче...  Peace

(между другото аз разгледах снимките ти от първия линк, не разбрах какво нередно му имаше... Освен тези разгледах и публичните ти албуми... ама на тоя козунаааааак така му хвърлих око ммммммммм... А с петела... хахаха пак горката птичка  Joy Аз пък за разлика от Шилан мнооого обичам птици - като си отида на село задължително гоня да хвана петела, мнооого густо ми е да го хващам  nuts ) А той наперен наперен... ама при мен не минава.. а най - любими са ми квачките...ауууу едни такива рошави  Crazy  Peace

Дуа, много хубаво стихче, благодаря.... то и моето е авторско, ама...  Sad никой не му обърна внимание... май няма да стана за мама-рапърка  Sad   Cry

Дала, съжалявам и за твоята съдба. И на мен ми липсва със всеки изминал ден, а често пъти пред трудни дилеми си задавам въпроса как той би реагирал в такава ситуация, и това ми дава правилния отговор... Защото беше невероятно добър човек...  Praynig
Иначе снимките са много красиви... Пу за мене фотьолчето... да се разположа удобно-удобно, че както ме боли гърба тия дни... ще ми дойде чудесно...  Party Crazy

Историята на Катето ми напомни на една моя история когато бързайки след един трамвай така хубаво се излющях на плочите, че целите ми ръце бяха в рани и кръв, плюс скъсан панталон на коляното. Бях със сака да се прибирам на Плевен, може би съм била 1-ва или 2-ра година студентка. Спомням си, че една жена ми помогна, поля ми ръцете с вода, но те се бяха набили с камъчета и.... офф ужас... Освен това в желанието си да си "изтупам" тениската не съм погледнала, че ръцете ми са в кръв, та цялата я бях омзала.... Така си пътувах до Плевен - оръфана и мръсна... защото случката се разигра на спирката пред университета, а нямах време да се прибирам до нас.... Та, има и по-трагични случаи от твоя, не бой се!!  Peace Peace Отгоре на всичко тогава пътувах с влак (имахме намаление... Crazy ) та знаете как е във влаковете - все някой натрапник ще тръгне да те сваля... е, не ме пропусна един ама бързо - бързо се изнесе...  Joy Joy

# 171
Добро утро!
Пожелавам ви успешна, слънчева и лека седмица - ех, съвсем скоро, празнично и весело, ще се видим с любими за нас хора.... но след тези многото празници, ще има луди диети май! Поне като се знам аз и като знам накъде съм се запътила.
Хайде, до довечера! На всички деца на арабските мами от форума пожелавам цветен и палав ден и да рисуват по стените, много сладолед, нови знания и да ви вадят душите с памук. 

# 172
добро утро и от мен!   bouquet
днес се очертава слънчев и весел ден! пожелавам на всички само усмивки днес, че както тръгне понеделника и цялата седмица е такава.
аз почвам ежедневните занимания  newsm79 1ironing, че да сколасам рано

# 173

Хайде на закуска,момичета,каня ви на моя балкон.
Хаяте,там имам вече цъфнали рози и жасмин(бял)Когато се разхиждаш по улиците ухае от градините на различни аромати,а портокаловите дръвчета примамват със своите плодове.Тук вече си е лято-33 и не вярвам да застудее.
 Кате2 -много неприятна случка,но така се е случило..След време може би ще се смееш като си спомниш за нея,защото само времето лекува Praynig
 Амал-къде изчезна бе ,жена,да не празнуваш още за взетия изпит? newsm78
Нафасима и Светла-чак вчера ви разгледах снимките-и двете сте много красиви.ПУ пу
Дуа и Близнаците-бързо на разходка,че после щяло да се разваля времето след 2 дена.
 Деска-как са децата,слушат ли?

# 174
 Добро утро и от мен принцеси Hug
Заповядайте кафенцето  Party
Аз го пих още в 7 ,  Crazy Йоанка ме събуди тогава, че било време за игра Whistling
Хайде да се захващам и аз с домакинската работа, че времето е супер и по-късно да излизаме малките да играят .
На всички желая хубав ден и успешна седмица   bouquet

# 175
"Емирейтс" плаща $1000 за старт, заплатата става двойно с бонусите
Дубай дава къща без пари на стюардеси
Авиокомпанията осигурява и изгоден кредит за кола

Нашенки се наредиха на опашка да стават стюардеси в Дубай. Актуална обява на местните авиолинии "Емирейтс" търсят мъже и жени от България, които да попълнят екипажите им. Изискванията на пръв поглед далеч не са високи - кандидатите трябва да имат диплома за средно образование и на пръсти да стигат с ръце не по-малко от 212 см. Стартовата заплата в компанията е 1000 долара, издадоха минали през авиофирмата. На практика обаче това е само база, върху която се начисляват надбавките за всеки полет. Още след третия месец, когато обучението приключи, новоназначените стюардеси могат да направят заплащането си почти двойно с бонусите. Договорът е тригодишен, като до края на третата година заплащането се увеличава допълнително. Желаещите да останат след това преподписват споразумение за нови три години. Българите имат и идеална възможност за растеж в кариерата, като могат да оглавяват екипите от стюарди както на самолета, така и на по-големи звена, например на няколко аероплана.
 Допълнителен бонус са здравните осигуровки и безплатните прегледи, които фирмата осигурява. Най-голямата екстра, която единствената авиокомпания на емирството дава, е безплатният дом. Несемейните стюарди и стюардеси живеят по двама или трима в апартамент, като всеки има собствена стая и санитарен възел, а кухнята и всекидневната са общи. Ако двама служители на авиокомпанията решат да сключат брак, след представянето на удостоверението те получават истинска къща. Тъй като в Дубай има закон, забраняващ купуването на недвижими имоти от чужденци, домът не може да бъде взет например на изплащане, но се предоставя за живеене през цялото време, докато работите за компанията. Транспортът до работата, докато все още живеете в апартаментите на общежитието, е осигурен от фирмата. Онези, които са станали семейство, получават облекчен кредит за автомобил. Екстра са и евтините билети за полет до всяка точка на света, където лети авиокомпанията на Дубай. Всяка година като бонус се дават и безплатни билети до България, които могат да ползват близките на стюардите. Авиокомпанията предпочита кандидатстването да става онлайн, като повече подробности за подаването на формулярите може да намерите в www. emiratesgroupcareers.com. Пресяването става у нас, като първият тест е на десети май.

# 176
добре звучи офертата за стюардеси- чак се замечтах .....винаги съм харесвала работата на стюардесите, но за сжаление съм в съвсем друг бранш.

# 177
Ей Снежна -прекрасна закусчица и кафенце благодаря Heart Eyes

От мен също нещичко-ПРолет е птички пеят,ухае на люляк,а ние се правим ,че не чуваме шума от минаващите автомобили,клксоните и други не особено приятни за слуха звуци Wink

Другарче
,големи са красавци котараците-а каква е съдбата на гълъба newsm78-ей има нещо бандитско в твоите тийнеджъри Joy Joy Joy

Сабина, Heart Eyesпритна домакинска работа и весела разходка Wink

Катя-оправили се след вчерашния инцидент-и какво толкоз-в крайна сметка всекиму може да се случи,аз не падам често,но като родих Али-седмица след това,така паднах по стълбите,че ми се схвана кръстът,та трябваше да пия хапчета-беше адска болка Tired-и сега ако се преуморя ,ме боли същото място Tired-а,забравих да кажа,че стиховете са чудесни-надмина ме Поздравления Heart Eyes

Надя-какво полезно инфо-да стана и аз една стюардеса-май съм нисичка,иначе другите условия съм спазила,но Рабуба ще тъжи за мен Joy

Рали-защо да не ставаш-напротив и ти си поетеса-отстъпвам ти моето място,че си по-малко ангажирана с деца Wink

Ум Сами-може ли връзка към фирмата,която поддържа тази приказна градина от фотосите Simple Smile-аз също ще погледна(помириша)ароматите на Ив роше-това лято на летището в Бейрут-ншаалах,че там е приказно разнообразие,а цените са в долари и сравнително по-ниски от бг митнически магазини,където всичко е в евро Confused..

Приятна седмица Hug

# 178
Благодаря на всички за милите пожелания  Hug
Аз съм разбита от тичане и празнуване, а в къщи сякаш е паднала бомба  Joy но си изкарахме страхотно и децата много се забавляваха. Сега съм се заредила с кафе и ред бул, дето дава крила (преди да пия ще се вържа за стола  hahaha ) и се опитвам да живна малко.

Пожелавам ви хубава и усмихната седмица  Heart Eyes

# 179
Момичета, здравейте!!! Много благодаря за пожеланията и се извинявам, че нямах възможност да ви почерпя на деня. Затова го правя сега:

Ето, това съм аз.

Само диетични работи. Hug

Вили, колежке по име, честит празник от мен!!!   bouquet  bouquet

Абра, честит рожден ден на малката принцеса. Да ти е жива и здрава и много да те радва.

Дуа, едно голямо благодаря за хубавия стих!!! Heart Eyes

Много сте изписали момичета. Няма да ми стигне времето за всички, че тази презентация още я мъча. Ами така де, в събота и неделя си поживяхме, няма да мисля за работа я!!!  Crossing ArmsБяхме на езерото Ариана, чакахме около два часа за половин час на водното колело.  newsm78 Сега имам мулскулна треска.  Joy А, и измих прозорец и половина. Joy

В събота замина една група деца от БГ от Ддвореца на децата за фестивално участие в Сирия.  bouquet

Мароканско Кате, много е гадно така дасе изтресе човек и то хората пък като че ли не са виждали някой да пада. Мен така най-редовно ми се пулят като счупя токче.  Crossing Arms

Сабинка, двамата дребосъци са такива умници, все мъдри и весели неща на място казват. Heart Eyes

Деси, не съм разгледала снимките все още. Довечера ще погледна и ще сложи мои, таман по-нови, на които съм се докарала.  Mr. Green

Снеже, получих ти писмото. Ще ти пиша довечера. Ако платим нета.  newsm78

Ясминке
, къде се изгуби? newsm78 Времето е твоето любимо. На разходка ли си или чертаеш усърдно?

Лили
, нашата всепризната модистка   bouquet

Хари, ти пък да не мислиш, че аз съм от най-надарените? Таман вчера с приятелките ми се чудехме кво толкова като не си бомба? Ама то нали при мъжете всичко е сбъркано. Joy Не видях снимки в албума ти.

Нафасима, айде, чакаме те. EFP

ХаятиHeart Eyes

Светлето Зх, весело посрещане.  bouquet

Пак ще намина следобяда.... Hug

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 15:40 от amal

Общи условия

Активация на акаунт