М & БИ - 65

• 29 003
  • 283
  •   1
Отговори
# 195

( ти що не стана ветеринар  Simple Smile )
Мечта ми беше... да ме пита човек... ми станах еколог Sad  ooooh!  А пък растенията (освен домашните) хич не са ми приоритет!! Нито обичам кой знае колко походите и експедициите  Mr. Green Не помня защо по онова време не кандидатствах, май искаха и биология 8 клас, пък аз не я бях подготвила, имаше нещо... Да, много обичам животни, вкъщи е имало какви ли не... сега съм се задоволила само с дебеланката от предходната страница  Joy

Ра певеца сто процента е Амр Диаб ,но за песента ще се наложи другите арабелки да помагат

Embarassed Embarassed СРАМОТА!!! Да не разпозная баш моя приятел... Хайати, злато си!! Написах Amr Diab khalik fakirni в Ю тюб и БРАВО!!! излезе - хайде сега вземете един поздрав, баш както си трябва!!    http://uk.youtube.com/watch?v=AIunq-qINUA&feature=related   Party Party Party
Не случайно се разчувствах на песента.... Знам си аз, че Амр-чо е the bestttt!!!   Nature Sunny

Хайати, току що разгледах сайта - и аз си харесах разни красоти... Ако разбереш как става с поръчката - казвай! Знам, че е чрез кредитна карта, но точната процедура не я знам...  Embarassed

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 23:37 от Eye of Ra

# 196
Добър вечер  Heart Eyes
Гледам- на зооложка тема сте се отприщили. Разказвате за разни "срещи от третия вид"  Simple Smile В тази връзка Хади вчера ме шокира, че една сутрин, докато сме били в Афг, убили един скорпион в стаята, в която спях. В това време съм пиела кафе навън, а вътре екшън се е вихрил- най- големият ми батко гонел скорпиона с един чехъл и успял да го утрепе с няколко удара. Всички много си притеснили да не разбера, за да не изпадна в паника. Е, чак вчера разбрах  Sick
Кате- да не са ти настинали бъбречетата бе, мила?  newsm78
П.п.- Абе, от един месец моите публикации все 113 си стоят...  newsm78

# 197
nafasima,то пише че горе кьдето е по даржави ,че мненията не се  отчитат.
да ви пожелая лека нощ  и целувки на всички ваши дечица

# 198
Амалче мерси за почерпката, хайде чакаме новите снимки, издокараните  Flutter  bouquet
Дала няма да те забравим  Heart Eyes приятно пътешествие  Party а за моята работа живот и здраве чак на есен, сега няма как да стане, мисля малките да ходят на градина до края на май и след това заминаваме при родителите ми до средата на септември.
Мароканско Кате  Hug учителката ми каза че и тя се е смяла на отговора на Теди  Simple Smile и е разказвала в къщи и на мъжа си какви ги нареждат мойте палавници
Тарик мом значи малкия сладур ще става инженер  Heart Eyes и моя Теди си избра калкулатора и химикал, а Йоана нищо , отиде до предметите, разгледа ги , обърна се към питките, отчупи си по едно парче и от двете и седна на диванчето да си ги хапне  Simple Smile
Днеска голяма жега тука  Whistling хората се хвърлили по потници , чехлички.....Ние големи разходки направихме днес  Crazy и цял ден малките се занимават с едни охлюви  Simple Smile  преди обяд си взеха по няколко от градинката пред блока, прибрахме се , Теди ги къпа на чешмата, после си ги взе в леглото да спи с тях  Crazy после на разходката пак ги мъкна с нас  Whistling така прави и като сме при баща ми, в стаята е пълно с калинки, щурчета, светулки, има и едни зелени бръмбари-жантари, с тях спи и сутрин като се събуди и ги няма е рев, чудо.... Crazy
Хайде лека нощ   newsm46

# 199
Рали, страхотен тоалет  Wink ама то човек като има прител като Амир Диаб не може да носи какво да е я  Flutter

Катета, как сте?

Кате, надявам се че няма сериозни последствия от падането Hug

Кате Шилан-Шиар, ходи ли на лекар, така като казваш кръст, да не си направила бъбречна криза  Shocked

Hayati за голяма част от дрехите, които се продават в България имам чувството, че са ги шили за китайски тинейджърки, вече на няколко пъти влизам в магазини за дрехи и те със съжаление ме оглеждат и  казват "Ми нямаме ТОЛКОВА голям размер"  #Crazy е какъв голям размер бе хора аз се побирам в едновремешните стандартни 44-46 номер ама-ха  Crossing Arms

близнаците много е практична Йоана, ясно е, че гладна никога няма да остане  Laughing, а Теди как така ляга с тия бръмбъри в леглото  Shocked  То аз какво ли се учудвам, като отидем на село дъщеря ми винаги има по някоя жаба в джоба  Joy а днес се сдобихме с Крум Страшни - много красива бойна рибка бета и детенце искаше да си го носи в леглото нищо че уж е голяма  Laughing

# 200
   Вие сигурно спите ,ама аз сега намерих малко време.То при нас много празници се събраха,много срещи с приятели .Сабинка,вчера ме докараха до лудост.А хазяина и той ми вдигна кръвното...Видяла си моите мъже ,е и аз се появих след малко,ама те нямаше..Днес и ние цял ден обикаляхме с майка ми и сестра ми,ходих и да пращам колет на племенницата-ама ми отне 2часа.Сложили им компютър и на мен се падна честта да съм сред първите ,а те разучаваха програмата,е полудях...Дала,приятно изкарване ще чакаме снимки и да разкажеш,пък ние с Амал по нататък...ще ги посетим тези места.А зет ти го пазя само по-скоро го взимайте.Мароканско Кате,домъчня ми ,така да паднеш.Внимавай за къде си забързала толкова.Къде по-важни и щастливи събития ти предстоят.Ама и на мен ми се случва да се пльосна по някога,особено там на баира където ни е къщата в Ливан.Нафасима,това със скорпиона и при нас се е случвало,ама аз си го подгоних с лопатата и въобще не предполагах какво е добре ,че зълва ми е гръмогласна и се разпищя.Катенце,бързо оздравявай.В това хубаво време да си болна ???Вчера и в студентски огрях след зоопарка и все се оглеждах за теб,щях ли да те разпозная от снимката?
Спокойна нощ на всички Ви.

# 201
  Аз да Ви сервирам от сега кафенце и лека закуска ,че утре като изпратя децата тръгвам по задачи и няма да мога да се включа.

# 202
Здравейте, мили момичета!

Вчера много много зоологични теми сте подхванали! Рали, бррррр, мишленце!
Теди на Сабинка и той - виден зоолог, ама поне не носи мишки, я щерката на Абра - любител на риби.
Деси, Деси ... е мерси за поздрава на сватбата - то след този клип ми иде да не се женя  newsm78 newsm78 То на този клип не е сватба а малка лудничка!  Grinning
Хаяти, ти ли, мила си беше харесала неща от магазина за хиджаби? Да, по този електронен  конвертор на валути, стойностите са много странни и задължително - закръглени на по-висока стойност, но по принцип един паунд е към 2,80 лева, за по-лесно направо 1 паунд = 3 лева и готово! Красота и финес.

Тъкмо сега, по БиТиВи гледам една безумна реклама - представете си, дават я в 7.15 сутринта: един мъж в командировка - дават ръката, с която държи телефона - с халка, в хотел, бутилки бира, зад него - кадър- в банята се къпе жена с красив силует, а той нарежда на жена си, че много му липсват  - тя и децата и той няма търпение да си дойде при тях....И на рекламата се казва: омръзна ли ви да ви лъжат? При нас депозит с еди какви си стойности....??? Какво е това нещо?  Каква реклама на банков продукт само!  #Cussing out #Cussing out

Трябва да я пусна на мъжа ми и да му обясня - така и така, сега ако остане време, сме решили да направим сравнение на рекламите, които текат най-често по централните канали там - на каква тема са, кой участва, какви са рекламните методи, използват ли се деца?

Принцеса Дала отива по замъците ... дано се върне! 

ТарикМоооом, кус-кус ли правиш? Къде отиде, забавна жено?

Благодаря за съчувствието за моето позорно падане. Оправям се, но за лявата ръка имам "тежка инвалидност", но дано се оправи тези дни, че ще отида в прекрасен вид!   

Лек ден и много успехи и усмивки!   

# 203
добро утро момичета! днес ми е мноооого спящо и кафе не съм пила още че време не ми остана. и обмислям варианта да си легна пак с Ивето като закусаме. че и времето мрачно......

# 204

Добро утро на всички,момичета днес една българка,която няма деца вече 12 години,ще прави инвитро ,тук в Хомс.Молете се за нея Praynig Praynig Praynig
 Кате,това може би е грип,купи си някакъв антибиотик или по добре тичай на лекар. newsm78

# 205
akhyal_katya а какво ще кажеш за онази реклама на Райфайзен дето жената се прави на кокошка. Някои реклами наистина са много тъпи, а други стават шедьоври, като тази на Пежо с калинките, ако си я спомняте Simple Smile
snejnatamar   много ти е хубава снимката от гостната, виж като се съберат малко хора ме извикай и мене. Тя само за жени ли е Wink Simple Smile Simple Smile
Дано твоята позната има успех с ин витрото. Като си помислиш колко жени всеки ден правят аборт, а колко други плачат да имат дете.... Съдба...
И нещо интересно, но не знам колко е истина:

Мюсюлмански учени и духовници призоваха часовият пояс по Гринуич да бъде заменен от часови пояс по Мека. Поддръжниците на идеята смятат, че Мека е център на планетата.
Предложението прозвуча на провеждащата се в Катар научна конференция под надслов: „Мека като център на света: теория и практика“. Един от участниците във форума заяви, че Британия е наложила Гринуичкия меридиан на целия свят по времето, когато е била колониална империя и че с това трябва да се приключи.
Известният духовник шейх Юсеф Карадауи каза, че съвременната наука най-накрая е предоставила доказателства, че Мека е центърът на света. На конференцията бе представен модел специални часовници, изработен от френски мюсюлманин, която помага да бъде определена посоката към Мека от всяка точка на планетата. Форумът в Катар стана проява на популярната тенденция в някои мюсюлмански държави да бъде търсено разшифроване на научни тайни в текста на корана.
Привържениците на това направление смятат, че учените трябва внимателно да проучват корана, за да открият в него тайните на окръжаващия ни свят. Критици на тази мислителска школа твърдят, че подобен подход не прави разлика между духовната истина, която не се променя с течение на времето, и емпиричното знание, което зависи от състоянието на науката във всеки конкретен времеви период.

# 206
Добро утро и от мен. Днес съм си на работа, жива-умряла няма начин да се отърва Simple Smile

Магде,ще ме разпознаеш по косата, гледай за черно, рошаво и къдраво Peace  само дето в неделя бях на легло, неподвижна Tired  Иначе не щъпуркам много по Студентски, то там освен кафта и дискотеки няма какво друго...

Сабинка,ами щом си е избрала само погачката си е седнала доволна, значи принцеса ще е, ще й прислугват, а тя ще седи на диванчето Simple Smile

Снежанкане знам дали е било грип, температурата я свалих бързо с разтворим аспирин. Взех и хапчета за гърлото, но кръста си ме наболява. Е, поне вече се  движа. Такъв си ми е проблемен, като се преработя физ. работа или ме духне ветрец и съм леко облечена и край ooooh!

Нафасима,и на Сирия било пълно със скорпиончета. Момчето много ги мрази, хем е от тяхната зодия Simple Smile Мен освен от пернати, от нищо друго не ме е страх Embarassed

Абра,оригинално име за рибка сте избрали.

Дезърт, абе я излекувай депресията на кюрда Wink Клин клин избива. Пак ще хвърлих дядото и родата в транс, ама пък щом е свестно момчето.  Една приятелка казваше, да се жениш не за този , който ти обичаш, а този който те обича newsm78  и сполучи честно казано.

Лиле,модата ти е страст. Версаче на Изтока, ще те кръстим Wink Харесват ми комбинациите дето предлагаш, но някак си нямам смелост и самочувствие да се изтупам така. Толкова дрехи ми харесват, но да ги гледам на някой друг. За мен са си дънките и чат-пат по някоя поличка Sad

Деси, пак ли обикаляте пазарищата. Каките са се много много разхубавили,разцъфтели са направо, пази ги ей Praynig  А аз малката знаеш, че ми е любимото дяволе.

# 207
Добро утро на всички

Даниела -здравей-прекрасни сте  bouquet-имаш тре ангелчета-Бог да бди над тях-прекрасно е да си мама  на момиченца...Докато бяте в б-ца,Марси Heart Eyes не спря да ни информира за състоянието ти-горе -долу бяхме в течение  bouquet

Амал-ще пиша
Днес сме на ваксина -трети пентаксим-дано всичко е наред Praynig
Лек ден на всички мами
Лиле-къде си  newsm78

# 208

Тъкмо сега, по БиТиВи гледам една безумна реклама - представете си, дават я в 7.15 сутринта: един мъж в командировка - дават ръката, с която държи телефона - с халка, в хотел, бутилки бира, зад него - кадър- в банята се къпе жена с красив силует, а той нарежда на жена си, че много му липсват  - тя и децата и той няма търпение да си дойде при тях....И на рекламата се казва: омръзна ли ви да ви лъжат? При нас депозит с еди какви си стойности....??? Какво е това нещо?  Каква реклама на банков продукт само!  #Cussing out #Cussing out

Трябва да я пусна на мъжа ми и да му обясня - така и така, сега ако остане време, сме решили да направим сравнение на рекламите, които текат най-често по централните канали там - на каква тема са, кой участва, какви са рекламните методи, използват ли се деца?

На всички привет и хубава нова седмица !

За рекламите разбрах, че се предвиждало бг православна църква да заведе дело повод рекламата на мобилни телефони и клипа със сватбата. Май вече не я дават много точно тази реклама.
А за тази с командирования тати - има над какво да се замисли човек.

На празнуващите - честито със закъснение !  bouquet

На болничките - да оздравяват по-скоро Peace

# 209
какво става newsm78  само при мен ли страниците са обърнати?
я да се допитам до модератор, те веднъж казаха защо се получават ката, но забравих....

Общи условия

Активация на акаунт