М & БИ - 65

• 29 011
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Привет момичета !
Ние сме добре .
Качила съм нови снимки от последните ни преживявания .
Поздрави на всички ви и успешна седмица .
Момичетата , които са празнували да се чувстват поздравени от все сърце !!!  bouquet
ЧАО

# 181
 Flowers Sunflower  Nature Sunny  Добър ден, пролетни момичета!!    Nature Sunny Flowers Sunflower

Днес бях особено щастлива да видя една арабелка през прозореца на маршрутката. Беше свежарка със червена блузка, бежов панталон, червена раничка ииииии оранжев тюрбан  Party  Щях да махна (нищо, че не ме "познаваш"), ама то пък и за миг не се обърна към мен... А нямаше как да сляза - закъснявах за работа, а и може и твоят автобус да е дошъл бързичко... Това към 10 ч. на спирката преди завоя за Дружба  Wink  Успешен ден , Кате2, разконспирирах те бързо...  Hug  да си призная - тюрбана ми привлече вниманието  Flutter

Лили, един специален "поздрав" за теб :

Их как ми отива беее, поръчах си на марокансия ми приятел да ми изпрати, уж обеща...  Crazy Flutter Crazy Party Е верно Лили ни е модния дизайнер!!

Дуа, много благодаря за мястото на мама-рапър, ама предпочитам да се "втъркам" до теб, не да заемам твойто място... твоите рими са уникални!!!  Party   bouquet

Хубав ден на всички   bouquet

# 182
Рали -   bouquetБраво....пу-че ти ходи,направо за теб правено кафтанче    bouquet
Кате  - от сърце ти пожелавам Сватбата ти в Мароко да бъде такава ,каквато си мечтаеш...
Марси-дано вече се успокои това време-само пясъци при теб и дъжд -при мен
Събинка-вярвам че и ти скоро ще се похвалиш с нова и хубава работа
Свеар-пази се...и да кажеш какво е бебчето...ако го видят.
Магде-...да пазиш зетчето ми-...резерве е вече-не си го давам! Simple SmileИ дъщерята го хараса.... Joy
Хариет- взехте ли вече къщата в Мароко...ех!Да съм на твое място сега...дай ми само да размествам мебели...
Лили- къде ги намираш тези красоти-кафтаните са уникални...изтекоха ми очите ...
Наде-много интересно инфо.....това ми е несбъднатата мечта-..стюардеса!Ех,...ама дъщерята....а дано!
Другарче-    bouquet

Момичета ,вземам си виртуално Чао с всички....няма да мога да съм в час с Форума ....а да пиша ,без да Ви изчитам...не е коректно. Обещавам всичко да разкажа....ще пътувам до замъците по река Лоара...ще посетя Дисниленд,Версай.....Само се надявам да е хубаво времето и да сме здрави.....
Вие ще ми липсвате....дано  не ме забравите   bouquet
Поздрави  с  Joe Dassin - Et Si Tu N`Existais Pas

http://www.vbox7.com/play:38b6448a

# 183
Рали, ма това кафтанче много хубаво! И ти е по мярка. Тц-тц-тц-тц. Машалла, хубава жена!

А това на спирката съм била аз, даааа. От там хващам "селските" автобуси за Горубляне.

Амал, ти ли беше навигатор на водното колело? Аз чакам и потривам ръце, като дойде мъжът мими братовчеда - един от многото, мераклия за българска булка, на 20 години е, възрастта на дамата няма значение, ги хващам двамцата и ги водя на водните колеленца да ме возят.

Тази моя шумна и пъстра арабска сватба... Мерси за пожеланията ... още си мисля - да изправя ли коня на задни крака като пристигна на сборището? Да надвия ли мъжете по езда, както във филма на марси.

Свеар, как си, питай да разказвам за Белгия, а както върви, може и рода да станем с тебе покрай нашите юнаци.

Сабинка, а отговора на Теди... така съм се смяла - все пак е бил любезен, извинил се е, че не говори с непознати.   

Деси да не ходи да издирва български туристи по Дамаск?

ТарикМоооооооооооооооооооом?? Ехо.....   

# 184
Дала, приятно пътешествие.   car003 photoИ на мен ми се ходи по тези места, ама кога ли?  newsm78

Акхиал,
още ли не си заминала? newsm78 Crossing Arms

Ра,
много ти отива кафтанчето.  Peace

Макауи
, появи се най-сетне. Разказвай как сте?  Hug

Малеееее, хора, къде сте.....

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 16:05 от amal

# 185
  • Монреал

Първо да честитя Цветница на всичките ни именнички! Да сте живи и здрави и много щастливи - това са най-важните неща!  Hug

Ние се позагубихме малко уикенда - само на разходки, а в неделя правихме и прощъпулника  newsm68на мъника - хвана се първо за питката, а после за калкулатора - бяхме го нарекли на инженер. Баща му го цани за доктор, ама на не хвана термометърчето младежа.  Joy

Данииииииии, как сте? Дечицата изглеждат чудесно! Да ти е жива и здрава малката принцеска  Heart Eyes Личи си, че е красавица като какичките  Hug Дали ще имаш време сега да се включваш по-честичко, май ще си доста заета покрай три пъргавелки. newsm63

Сега ще разгледам какво сте писали, че да не изтърва нещо от клюките  Crazy

# 186
а ,не мотаем се само из квартала,в4ера бяхме на гости и у свеки за малко,а ве4ерта в мола да напазарим за седмицата-така 4е тук съм bowuu,оба4е марси,катя и хаяти не са се разписвали
абра да ти е жива и здрава дъщери4ката и да те радва много  bouquet
дани много се радвам 4е се върна Hug Heart Eyes малката е голяма красавица
а и каките са пораснали
катя поздрав за сватбата
http://www.d1g.com/video/show/1946002

# 187
ето ме брей, само че едва сега се размърдвам....
снощи ужас, кръста ме сви, плюс температура и болки в гърлото. С 2 одеала и юрганче се завих и пак ме тресеше. И бях неподвижда, пустия ми кръст, толкова проблеми ми дава. Момчето посреднощ тича по аптеки, поне изплаших вуйчата, като ме видя и изчезна от страх да не се зарази Joy hahaha Joy  Ама то не е грип, защото температурата и гърлото отминаха, а само кръста още боли, но поне се движа сега, а до обяд бях труп Cry

# 188
Даниела Макауи, много са ти сладки дечицата !

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 18:10 от svetla_zh

# 189
ха ппривет отново!
eeee Kате оправяй се. предполагам че не е грип, ама  и с този кръст дето те било много странно. друг път болял ли те е така.

# 190
Дани със сини очички ли е малката ,що така ми се видя newsm78, вярно хубави дъщери правите. Simple Smile

Дала има време за къщата, то нали хубавите работи бавно ставали.... Grinning

Но виж  по една красива рокля (от вашите )ще си взема много скоро ако намеря сайт ,за партита са много подходящи. Peace
Лиле избери ми една ?? Simple Smile .... и тогава вече като нищо отивам с Катето 2 в хилтън ли беше шератон ли беше.. Wink А, Другарче мятай по една дълга рокля ,едно красиво бижу ...и айде към Софията.

Поздрав за който иска,това си го запазих от Дани преди мноооого време ,че ми харесаха .  http://youtube.com/watch?v=TjOv5jkmTBQ

# 191
  • In a surreal moment!
Привет момичета !
Аз за бързичко , само да ви видя , че ме е налегнала работа ...
Да ви се изплача , днес имах среща очи в очи с този дзвер

Така се оказа , че вървейки по обичайната си пътечка съм му застанала на пътя .
Погна ме .. хоп - хоп все по краката ми , докато не се отместих и то си продължи .
Мъндзарко , явно детенце , ама като ги знам какви легенди се носят за златките ,
че са отровни и т.н. доста се уплаших . А и то много войнствено ,
макар и мъничко веднага атакува .

Рали- хич не знам какво стана с гълъба ,заминах на работа , но
 не се меся когато ловуват - гледаме Анимал планет , нали така учат там .
В момента отвън под пейката са убили едно къртиче . Още си играят , но
не могат да го изядат - ще го изхвърля , но да му се наситят .
Кръговрата на живота , кво да ги правиш , не им се меся .

Айде до после ...

Последна редакция: пн, 21 апр 2008, 20:27 от Другарче

# 192
Веднъж, като си бях на село, една сутрин се събуждам от някакво дращене по носа. Отварям очи, а то едно мишле. В първия момент се стреснах, но мен по принцип не ме е страх от животни, и реших да не мърдам, защото ако се изплаши мишката може и да ме захапе, знам ли я.... та тя си замина, но после накарах баба и запушихме всякакви дупки... Но виж златка не съм срещала жива все още...  Whistling

Покрай сватбата на Катето и аз се развълнувах... гледах няколко клипчета на марокански сватби, и на едно от тях чух една песен, която странно защо ме натъжи много. Пускам я тук с молба към вас ако знаете кой е певеца и как се казва песента - да ми кажете. Благодаря предварително!  Heart Eyes
http://uk.youtube.com/watch?v=CUZHCtUM1s8&feature=related
Ох, кога ли и аз ще ви поканя на сватба...??  Sad  Cry  Praynig

# 193
Ра певеца сто процента е Амр Диаб ,но за песента ще се наложи другите арабелки да помагат
Ах вие сте на сватбена вълна ,а аз обикалях магазините и пак не си намерих нищо.Такъв проблем са ми летните дрехи а и с моя нестандартен размер  , като си купя дреха и все ми се налага да я преправям.Редовно в раменете са ми големи и ръкавите са ми дълги.А мъжо като ми носи от техните магазини,все успява да ми целне размера  Embarassed newsm78
Харесах си някои неща от сайта  http://thehijabshop.com/information/how_to_wear.php
но нещо много странен валутен курс имат ,а и не зная колко е надежден.
Има ли някой от вас , поръчвал си от нета.Аз редовно си зареждам ваучер за войп-телефона през нета,но още не съм се пробвала с дрехите.
Шиланке как бе мила успя да се наредиш така ,да оздравяваш ей момиче ,че какво е хубаво времето ,топлоооо топло,дано те оставят на спокойствие малко родата, а пък може и малко да им се прекърши съвестта ,та да се погрижат и те за теб.В леглото чайче да ти поднесат  Joy
Другарче много ми е тегаво ,като гледам да се трепат така животните.Мойта писана я изяде куче пазач, а тя нали си е свикнала да си играе с тях ,къде ти да и дойде на ума ,че такъв бил кръговрата на живота.Нашите не ми казаха за нея цели 3 месеца,била се изгубила
Момичета много мерси за музикалните поздрави , и френски шансони , и от всичко има .

# 194
Мишле да ме дращи по носа и аз да не мръдна и да съм тиха Joy hahaha  ....това не може да стане....брррр   
( ти що не стана ветеринар  Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт