Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са участниците в темата и от къде са?
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
Какви са темите за дискусия във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са участниците в темата и от къде са?
Участниците в темата са от различни страни като България, Сирия, Мароко, Ливан, ОАЕ, Италия, Канада, Франция , Тунис , Алжир , САЩ и Обединеното кралство. Някои от тях включват Amal-BG/Сирия , akhyal_katya-BG/Марокко , Другарче-BG , DUA-BG/Ливан, Jaismin-BG/Сирия, Iman - BG / ОАЕ, Mama*Mia - BG / Ливан, snejnatamar - Сирия и Ta hmine - BG.
-
Какво представлява албумът и как може да се получи достъп до него?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
-
Какви са някои от темите на дискусиите във форума?
-
Какви са трамваите в Кайро?
откъде я взе тази снимка?
подът е баш като на свеки в една от стаите
! това са поне на 40 г пло4ки при нас, ако не и на 100, хахаха!

За вуйчото знам, че не му дреме хич,хили се ехидно , а пред момчето преиграва, че много са го засегнали думите му, ама поне аз малко освободих напрежението 

"практична домакиня", само ролките и пеньоара ми липсват, ааа и точилка нямам в Сф ( и по-добре , че нямам 
Днес имам малко възможност да ви пиша. При мен всичко върви по старому. Нямам търпение да ми минат 2-те матури и 2-та кандидатстудентски изпита. Да не говорим, че и в училище все още изпитват.
не мога да го ям, а и както съм чувствителна към меризми, три дни проветрявах после апартамента 

Обаче наистина държи на теб,машаАлла!Съветвам те да си траеш и без такива закани пред хабибито,горкия
Много е красиво това бижу,преди имах подобно-в синьо,доста тежичко беше.
.Твърди,че Египет е нейната втора родина.Остава сираче и като най-голяма се грижи за 2-ма си братя и една сестра.