АПРИЛ преполови - АПРИЛЧЕТА сладки не спира да брои!

• 15 787
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
Честито на всички новообебили се мами!!!  bouquet  bouquet
Бързо възстановяване!!! Peace
Ясминка,и аз се влюбих в твоята Невена Heart Eyes Heart Eyes!!Прекрасна е Hug!!Да ти е жива и здрава...,пък и нали имам едно малко мъжле,че и второ чакам... Mr. Green,може да ти стана кандидат- сватя някой ден  Wink!!
за гърдите - и аз съм си взела Ланксинокс,но все още не ги мажа,като родя тогава Praynig;
за шишетата- имам на Чико+стерилизатора;с Ники (и аз като Съни22) бях на студена стерилизация с таблетки-пак на Чико,но сега реших да сменя  начина,дано да е по-удобно;
за количките- вече нямам търпение и аз да разходя моята Маг-Инглъндка Flutter с бебче в нея...и абсолютно подкрепям мнението на Ася и Жул,че е важно удобството пред дизайна на модела Peace;
Мирор,в кошчето на количката можеш да сложиш сгъната памучка пелена или някакво мини-матраче(тип подлога),дори малко одеалце-изобщо избора е голям;

# 196
  • Пловдив
ЛУРДЕС, до края на първия месец се дава вода със захар или глюкоза заради жълтеницата. Аз съм против подсладената вода, затова вече почти я премахнах. Те бебоците разбира се я харесват много подсладена и не желаят да пият само вода или чай, затова трикът е да я намаляш постепенно, примерно за 10 дни, докато накрая е само вода или чай Peace
Ясмина, пу-пу да ви посерат кокошките Grinning

# 197
  • Русе
Честито на поредните мами   bouquet !!!Само хубави мигове да имат с бебчетата  Heart Eyes !!!

# 198
честито на всички нови мами! много невероятни мигове и бързо възстановяване!  bouquet

# 199
Честити бебенца  на Емма,Мусито и Неди 11,много здраве и много лубов от мен им пожелавам  
 Ценителката четит рожден ден на големият батко  Laughing пожелавам му Едно прекраснно детство изпълнено с безкрайно много игри Laughing
 Стефинка -ама направо ме разбиваш с тия твойте разкази  Joy Joy Joy, пък моя мъж ми се смееше и като че ли му идеше да заподскача.Ставам сутринта в 7 на 27 и много много ми се пикае,обаче ме боли и кръста и ми е много лошо такова и се запътвам към ВЦто,обаче той там(и добре че беше -обикновено излиза в 7) и се върнах и седнах на леглото,обаче усещам че едвам се стискам и въпреки това ми е едно  влажно-идва той станах аз да ида да пикам и охооооо изпиках се набързооо,а той ми се смее и ми клати глава и  възкликва-водите ти изтекоха  Laughing.а аз викам знам ,ама ми е много рано  Sick и той айде оправяй се  и ходи по мен,и ме гледа какво правя и в банята да ме пита дали да ми помагал нещо и по пътя даже на авариики караше.ако знаехме че ще родя чак вечерта(в 11) ваобще нямаше да бързаме толкова ама  ooooh!.МИлия чака цял ден пред болницата,ама не мръдна,и тамън си го изпратих в 7 вечерта да си ходи вече и ме вкараха в предродилна.
А за яденето ,чаках едни пушени ребра три дни тогава  и точно тази вечер  ги ядохме и си казах че сега мога и да раждам вече(то и не закъсня) та си ги намерих след 10 дена като се прибрах във фурната  bowuu Пък за алкохола-тц,тц,тц   ooooh! Whistling само като го видех на другият ден и ми беше ясна картинката-питах само с кой?
 Ася   за Майка ти може да не и казваш душко ,ако има как хич не и казвай предварително,мойта в кръг се беше въртяла>обажда ми се тя да ме пита дали искам нещо от магазина ,че наблизо живеят,а аз с едни контракциии  ooooh! в болницата протърквам коридорите за разкритие-само за магазина мисля,и и викам че раждам-и тя си мисли че я базикам и като го снесе след няколко минути ,та после цял ден се е въртяла в кръг-буквално.
 За стерилизирането сме с Авент за микровълнова,Шишета Авент и Чико,тъй като помпата ми е Чико.
 Малко се поулях ама се сети и за нашите преживявания

# 200
Пете Честит Рожденник! Да ви е жив и здрав, все така послушен и чаровен малък господин. Много целувки да му пратиш и да го нагушкаш от нас с Габи и Васко!

Честито на всички нови мами!

Момичета и нас ни мъчат коликите  Cry Душичката ми малка, само се напъва, рита с крачета и ръчички и се мъчи! Давам и чайче от копър и анасон. Долу-горе помага но не напълно. Вода давам с лъжичка ама в повечето случай я изплюва.Иначе е много кротичка Габи, спинка и дори като я напънат коликите не плаче а само се напъва и става червена и помрънква леко. Днес свекито си тръгна и утре идва майка ми, поръчала съм и да купи Инфакол за коликите и ще пробваме дали ще помага. Чувала съм че е много ефикасно лекарство. Peace Отиваме да се храниме с малката, сега съм сама у нас и я разнасям с един шезлонг на Бертони, които се оказа златен!
За шишетата с Бе фрее сме, педито каза че сме взели най-добрите шишета с най-добрата система против колики! PeaceСтерилизатора ни е на същата фирма Wink

# 201
ЧЕСТИТО НА EMMA, DIDALEX, NEDDI11, MUSITO! ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ВИ РОЖБИТЕ!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Ценителката, да ти е жив и здрав Сашко,както и цялото ти семейство!  Hug
Ivane, благодаря ти за отговора!В такъв случай ще го купя това кремче на Авент,защото чух от още едно място,че било много добро.  Peace Да,права си,още не съм родила.И мойто диване не иска да излиза,и засега изчакваме,да видим кога ще реши!
Аз като гледам от тези,които останахме с термин 18,още никой не се е похвалил с бебче! Praynig
Барби, тук съм!Но вече така си обърках режима,че незнам кога спя,кога друго правя!То бебето, сигурно и то се обърка и затова не излиза. Laughing Днес например,цял следобяд чистя.Мислех да излизам на разходка,ама с тоя вятър...размислих! Сега отивам да продължавам.
Шишетата са ми на Нук с каучуков биберон,но още не са влязли в употреба.
Стерилизатора на Чико за микровълнова,с едно шише подарък!

# 202
акварел и моята мома е като вашта-само помрънква свива се и става червена,но не плаче силно.оххххх много неприятно-дано мине по-бързо.честито на емма,дидалекс,мусито и неди11!!!!!!!!!!!!!!!!!.аз отивам да храня душата.лека вечер и до утре.

# 203
момичета ,как точно държите вашите бебчета дакато им давате от шише ? ние постоянно се давим. и какво правите като се задавят? ние като се задавим по половин минута се мъчим да си поемем въздух и умирам от страх .

# 204
Криси държа я гушната, а като се задави я вдигам  bouquet

# 205
  • София
И аз примирах от ужас и яко го блъсках по гърба Косьо като се давеше когато го наливах с глюкозата от шише, но мисля, че му хванах цаката - легнал, с главата настрани, като шишето е почти хоризонтално, а не му идва отгоре. Така той дърпа и гълта, а не му влиза направо в гърлото.
Между другото ние така и се кърмим ( в поза "свиня-майка"  Joy ) - аз легнала настрани, той до мен с гърда в уста.

# 206
  • Русе
Момичета,искам да ви попитам още нещо.Вие нощем как оставяте бебчетата да спят(на светната лампа или я светвате само като се събудят)  newsm78 ???Ние за сега спим на светната лампа и пуснат телевизор,ама се притеснявам да не свикне така и после да не можем да го отучим.

# 207
Искам да раждам вече. По баирите ли да ходя, да подскачам ли Simple Smile
Някой да даде съвет Simple Smile

# 208
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ!!!!ЧЕСТИТО НА ЦЕНИТЕЛКАТА ЗА БАТКОТО РОЖДЕННИК!!!ДА РАСТЕ ВСЕ ТАКА ХУБАВО И ЗДРАВО ДЕТЕ!!!!

Моите шишенца за бебчо са на Авент, но не съм си ги купувала - две от тях вървят с помпата, а 2 имам подарък - от училището и от изложението Бебемания. А също имам и 2 биберона на Авент - единия също ми е подарък. Стерилизатора е на БейбиЛукс - по препоръка на ВаняМ - много съм и благодарна - страхотен е и за без пари  Laughing

Аз все още си карам без никакви признаци - и чистя тия дни и се разхождам и пак нищо. За тези които не са запознати само искам да уточня, че аз все още не знам какво е контаркция, а един от страховете ми е, че няма да разбера кога да тръгна за болницата, защото и болки не усещам никакви и взе да става съмнително  newsm78

Разгледах всички нови снимки - много са ни хубави априлчетата - пу-пу-пу. Всяко бебенце за себе си е уникално с нещо. Изпращам много целувки на всички, дано и аз скоро си гушкам моя сладурко Боян.

# 209
Момичета, искам да ви питам нещо. ДАЛИ ТУК ПРИ ВАС ИМА МАМИНКА НА ИМЕ ИВА АТАНАСОВА, която роди преди около седмица в Майчин дом момченце с цепка на устната?
Питам, защото тази маминка беше на лекцията по кърмене, която организирахме от консултативния кабинет по кърмене. Разбрахме се да се обади като роди и тя се обади, но нашата докторка не е могла да отиде и да я види тогава. Не мога да й открия координати. Така че ако пише тук, или някоя от вас я познава - моля ви пишете ми лично съобщение, за да я консултираме Praynig

Общи условия

Активация на акаунт