АПРИЛ преполови - АПРИЛЧЕТА сладки не спира да брои!

• 15 797
  • 310
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС !!! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ВСИЧКО НАЙ- НАЙ ХУБАВО И САМО ДОБРО....  love001 smile3525 newsm51  love001 smile3525 newsm51

ВЕСЕЛ И УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ... Heart Eyes

# 226
  • София
Здравейте Simple Smile

Аз съм много щастлива, Ради напълни памреса след като цяла нощ не е спал и се е свивал и напъвал, милото ми, ама важното е че успя Simple Smile

АЗ ДНЕС ИМАМ ИМЕН ДЕН И ВИ ЧЕРПЯ ВИРТУАЛНО КОЙ С КАКВОТО ИСКА   bouquet

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!  bouquet

Ваня и аз забелязах нещо такова, но не бях сигурна и затова не съм писала, но нощем когато му дам водичка, а аз все още слагам захар в нея и се успокоява Simple Smile

# 227
  • София
Ауууу голама съм забравана  Embarassed и мъжа ми има имен ден и за негово здраве ви черпя Simple Smile Crazy Laughing

# 228
  • Варна
Честит Имен ден на всички  bouquet Аз също ви черпя виртуално, че и моят мил мъж днес  е именник   party023 smile3521

# 229
добро утро.днес имам рожден ден-ставам на 31!черпя ви всички!  cook.честито на всички именници днес!!!.

# 230
  • Варна
добро утро.днес имам рожден ден-ставам на 31!черпя ви всички!  cook.честито на всички именници днес!!!.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АСЯ!  bouquet БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ОТ ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ Grinning

# 231
Честити имен ден на всички празнуващи да са им живи и здрави имената  Grinning Simple Smile Grinning

# 232
  • София
 TadaЧестит Рожден Ден, Ася ! Бъди здрава, много усмихната и щастлива със своето порастнало семейство!  newsm51

Честито и на всички именници - мами, татковци и бебчовци !

# 233
  • София
Честит рожден ден на Ася!Да си жива и здрава,весела и много щастлива!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 234
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ЕММА, DIDALEX, NEDDI11 И MUSITO! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ И МНОГО ДА ГИ РАДВАТ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

АСЯ 20 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

veni-b добре дошла пак при нас!  Hug

Vanyivan не се притеснявай мила, не си сама,  Hug и аз съм без грам признак за раждане, а то време вече почти не остана. Ядосвах се, ядосвах се, ама нищо не мога да направя по въпроса, нищо не помага - ананаси, разходки и пр. Надявам се в един момент да тръгнат от самосебе си нещата и така се събуждам с надежда всеки ден, ама засега уви... Whistling Само се моля да не се наложи да играе скалпела, че после всичките ми планове за кърмене ще отидат по дяволите, но ще видим... Thinking

Пожелавам един чудесен, слънчев ден за разходки на всички, по-малко тревоги и повече усмивки!   bouquet

# 235
  • Русе
doly_dog моята педиатърка ми обясни,че при дохранване с АМ много често се наблюдава запичане при бебоците.Ако не се лъжа и ти дохранваш Ради  newsm78 .Поради тази причина  ми препоръча да правя на бебо млякото с водичка от преварени овесени ядки,защото тя разхлабвала.Аз слагам около 250 мл вода и като заври слагам 1 ч.л. оесени ядки и ги оставям да поврат.После прецеждам и когато е време за АМ само си отливам дозата в шишето.При мен определено помага  Peace .

На нас тази нощ ни беше малко тежка.За първи път го хванаха по-сериозно коликите  Cry .Тази сутрин му сложих няколко капки Еспумизан в млякото и сякаш има някакъв ефект  Praynig .

Ася20 Честит Рожден Ден   bouquet !!!Честито и на всички именници,както и на новите мами.На чакащите все още успех и търпение  Peace

Ами това е от нас за сега.Приятен ден на всички   bouquet

# 236
  • Някъде на път....
ася20, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и късмет!   bouquet   bouquet   bouquet

Честито и на всички именички и именици!   bouquet

# 237
  • In someone's dreams
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АСЯ20    bouquet!

Честито и на всички именници днес с прекрасните имена на цветя!
 Hug

doly, SUNI, вие как дохранвате малчовците, веднага след като сте ги кърмили или по-късно като се размрънкат? И по колко АМ давате за дохранването? Питам, защото Хриси уж се наяжда с кърма, но след около 1-1.30 почва да си лапа ръцете и да мрънка. Може и да са колики това, не знам .... А иначе само на кърма е наддал 600 гр за 2 седмици и педито каза, че нямал нужда от допълнително АМ  newsm78

# 238
  • Русе
doly, SUNI, вие как дохранвате малчовците, веднага след като сте ги кърмили или по-късно като се размрънкат? И по колко АМ давате за дохранването? Питам, защото Хриси уж се наяжда с кърма, но след около 1-1.30 почва да си лапа ръцете и да мрънка. Може и да са колики това, не знам .... А иначе само на кърма е наддал 600 гр за 2 седмици и педито каза, че нямал нужда от допълнително АМ  newsm78

Ами аз му давам АМ след кърменето.Първо му сменям паперса обаче преди млякото.Аз за сега давам НАН1.На кутията пише да се дава за нашата възраст около 25 мл.

# 239
ЗДРАВЕЙТЕ ОТ НАС С ЕМА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АСЯ20!
Aquariel, много е неприятно това,което сте преживели с Габи. Аз бих те посъветвала да не даваш чая за колики веднага след нахранването. Стомахчетата им са много малки още и лесно се преразтягат, оттам идва и повръщането. Най добре е да се процедира така:
-хранене
-изчакване да се оригне в по изправено положение 10тина минути
- едва тогава поставяне в леглото
Чаят за колики или водата се дават между храненията, а не преди или след! Може да ползваш капки ако има колики при храненето.
Иначе не се притеснявай от повръщането на фонтан ако е инцидентно- дължи се на преразтягане и неизкаран въздух.
Дано не те уплаши пак така.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт