Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са рисковете от заразяване с варицела по време на бременност?
Какви са рисковете от контакт с деца, заразени с инфекциозни заболявания, по време на бременност?
Какви са народните средства за лечение на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са рисковете от заразяване с варицела по време на бременност?
Рисковете от заразяване с варицела по време на бременност включват възможността за предаване на инфекцията на бебето, което може да доведе до сериозни усложнения. Важно е да се консултирате със здравен специалист, тъй като варицелата може да представлява значителен риск както за бременната жена, така и за нейното бебе.
-
Какви са рисковете от контакт с деца, заразени с инфекциозни заболявания, по време на бременност?
-
Какви са народните средства за лечение на бременност?
-
Какви са мненията относно анестезията при раждане?
-
Какви са методите за успокояване преди раждането?
Кажи къде точно ще ти е най - удобно да се видим? 
Със сигурност няма да ми навреди, по добре е да се направят тези изследвания, а не после да се ядосвам, че не съм направила някое, въпреки че съм знаела за него...
но всичко с времето си, вярвам че и аз ще го усетя скоро

и май има нещо верно.Тогава нито знаеш къде отиваш нито какво ще те правят нито КОЛКО ще те боли,а сега точно обратното вече всичко си минал и нзаеш напълно какво те чака и още повече ти се разтреперват шортите (поне на мен де),щото и аз съм си шубе колкото и да правя на герой.
Какви са тези мисли за раждането?! Сега най-важното е да сме здрави, в тази връзка болните скоро да се оправят. И спокойни, за да не невротизираме бебетата. Малко по малко живот и здраве ще го избутаме до термина, пък когато наближи тогава ще го мислим. Аз също съм страшно шубе, но все си мисля че е вярна приказката, че няма нищо по-страшно от самия страх. Познавам няколко мами, които в началото много ги беше шубе, но когато влязоха в 8 месец нямаха търпение вече да раждат да си гушнат бебоците. Може и ние да се променим до октомври.
Много ми хареса една мисъл, която прочетох наскоро, че хората са склонни да дадат 1000лв (примерно) за GSM или за екскурзия, или за бала/сватбата си, а когато се опре до сигурността на бебетата им при раждането се циганят и предпочитат да се оставят на случайността. И аз съм против плащането в болниците, защото целогодишно си плащаме достатъчно, но не ми се рискува. То не че 100% сигурност някой може да ти гарантира за такива неща.