На Цветница окичваме върбово клонче за здравето на ОКТОМВРИЙСКОТО бонбонче

• 11 777
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
Утре ще съм в МД? Желаещи за среща за календари? 11 часа сутринта? Само кажете колко календара да нося.

mylili
не не си го дала /кю-то/. Но знам и съм предупредила, че мъжът ти ще те подпише.

8Eos8, аз мога да дойда утре да се видим, надявам се да имаш едно календарче и за мен  Praynig Кажи къде точно ще ти е най - удобно да се видим?   bouquet
Аз много се чудих дали да ли правя този ранния БХС, но утре така и така имам причина да отида натам, може би е повод да питам на място и евентуално да го направя, разбрах че не е нужно да си запазваш час  newsm78

# 31
  • София
Ей, човек да ви остави за малко и вие и нова темичка сте спретнали! много ми харесва името, пак трябва да благодарим на feel_u, пожелавам ти бързо оздравяване  Hug
Ели, ама как ще извеждат навън дете с шарка, тези хора не са добре, консултирай се с лекар за всеки случай, а ние ще стисками палци да ти се размине!
Успокойх се, че съм само аз бъзла, умирам от страх като си помисля за раждането. Дали нормално или секцио ще каже лекаря....мен ме крепи мисълта, че всички хора, които ходят по улиците са се появили на бял свят така.........
И много ви се моля направете нещо по въпроса с увеличаването на розовите гащи, че моята бебка е самотна на фона на цялата мъжка компания, а и каквато е срамежливка......чакам с нетърпение някоя от вас да се похвали.
Хайде стига съм писала, че ми се затварят очите, лека нощ и приятни сънища!

# 32
  • София/Търново
Моят не е ранният... Отдавна му минах горната граница. Но иди и се поизантересувай. Аз поне 3 пъти ходих. Утре е #4...

# 33
Моят не е ранният... Отдавна му минах горната граница. Но иди и се поизантересувай. Аз поне 3 пъти ходих. Утре е #4...

да, определено ще се разходя, утре ми е почивен ден и ще се възползвам да видя лично за какво става дума  Peace  Със сигурност няма да ми навреди, по добре е да се направят тези изследвания, а не после да се ядосвам, че не съм направила някое, въпреки че съм знаела за него...
Иска ми се и аз да усещах вече бебчо, сигурно е по успокояващо, като помръдва така  Simple Smile но всичко с времето си, вярвам че и аз ще го усетя скоро  Rolling Eyes

# 34
  • София
Добро утро!!! Желая ви слънчев и усмихнат ден!  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 35
  • Варна
Добро утро поспаланки.

# 36
  • София/Търново
kotka_motka ела 11 часа на главният вход с банкомата на Първа инвестиционна. Аз съм с бежова раница и вързана коса.

# 37
Добро утро!
За шарките: има много майки,които са леко безотговорни ,но аз смятам,че това детенце е минало карантината ,а пъпките или по-скоро коричките не са му минали.Не може в заразния период то да играе с другите деца навън.Моят син беше контактен с варицела и със скарлатина,но не се разболя.Аз се бях претеснила и питах АГ докторката.Тя каза ,че е много опасно да не се разболея аз и то най-вече до края на 3 месец.Най- опасна е рубеолата без значение през кой месец се разболееш от нея .

# 38
Добро утро и от мен.   bouquet

Приятен и усмихнат ден на всички мамчета.  Grinning
И болничките да оздравяват вече, че е срамота.

# 39
Добро утроооооооо!

По въпроса за раждането и мен ме беше много шубе първия път.Колкото наближаваше термина още повече,но имах късмета или щастието бебка да тръгне много по-рано от датата си стана през ноща(даже имаме една смешна историййка по случая нали някой искаше такива да се разказват)и  можеби затова,че стана по-рано и нямах много време да мисля.По гадно щеше да ми е едно чакане безкрайно до трмина ,че и след него. А моята акушерка  ми беше казала така (по повод страха ми) сега те е страх,защото незнаеш какво те чака ,после ще те е страх защото знаеш какво те чака  hahaha и май има нещо верно.Тогава нито знаеш къде отиваш нито какво ще те правят нито КОЛКО ще те боли,а сега точно обратното вече всичко си минал и нзаеш напълно какво те чака и още повече ти се разтреперват шортите (поне на мен де),щото и аз съм си шубе колкото и да правя на герой. Mr. GreenСтраха ми е един -просто всичко да мине нормално!
Айде ,че пак се разписах изпаднах в умиление.Лек ден на работещите на другите също ама на тях и приятна разходка да пожелая Heart Eyes  bouquet

# 40
Добро утро на ранобудните !

Аз и днес се чувствам много зле , носът ми е ту запушен , ту тече като река  и гърлото не спира да ме боли . Пробвах с рецептата със солта и содата , но ефект нямаше и си купих какпки за нос Пиносол и пак без ефект . Най- зле са нещата през нощта , тогава ми се запушва зверски носа и се наложи да си капна капки Ксилметазолин , защото не можех да дишам .

Съжалявам , че ви се оплаквам , но вече ми  писна от тази настинка и направо ми иде да се гръмна главата , защото и тя ме боли зверски .

# 41
  • София
Добро утро!
Я се стегнете, момичета! Naughty Какви са тези мисли за раждането?! Сега най-важното е да сме здрави, в тази връзка болните скоро да се оправят. И спокойни, за да не невротизираме бебетата. Малко по малко  живот и здраве ще го избутаме до термина, пък когато наближи тогава ще го мислим. Аз също съм страшно шубе, но все си мисля че е вярна приказката, че няма нищо по-страшно от самия страх. Познавам няколко мами, които в началото много ги беше шубе, но когато влязоха в 8 месец нямаха търпение вече да раждат да си гушнат бебоците. Може и ние да се променим до октомври.
За ваше успокоение искам да споделя майка ми как е родила мен и сестра ми. Била е в центъра, когато са започнали контракциите и отишла пеша до болницата Shocked Веднага почнала да ражда, напънала се няколко пъти и готово. Каза че все едно е минала за малко през болницата докато е била на разходка. Нищо не разбрала от раждането. Същото е било и със сестра ми. Пожелавам на всяка от вас такова леко раждане Peace
8Eos8, ще ти пратя кю-то си на лични! Благодаря ти, че не си ме забравила  bouquet

# 42
Добро утрооо Simple Smile
аз си пия топлото мляко с вас   bouquet
shareez при мен страха също е от сорта, дали всичко ще мине както трябва и дали бебо ще е добре... също ме е страх да не реши бебо да се появи на бял свят в пиковите часове и да не ми се паднат някви студенти да ме гледат.... Баба ми горката като е раждала някви студети са пуснали и са я обикаляли, пипали, гледали... ужас......... аз ако съм ще им тегля една и ще ги запсувам  #2gunfire
mam79 а на доки ходи ли?
Nikozi исках да те питам, ти знаеш ли ако съм карала всички шарки, пак ли има възможност да се зарази бебето? в смисъл не е ли само ако аз се разболея? защото имам постоянен контакт с деца и ако е опасно да го огранича  newsm78
айде лек ден от мен аз се мятам на тръстиката  hahaha

# 43
  • София
Еличка, как така ще те обикалят студенти Shocked Ако раждаш с уговорка с лекар не мисля, че ще ги допусне точно теб да зяпат. Има достатъчно мами, които не са си платили и на тях им ги правят тези неща. Едва ли не като не си се оръсил нямаш право на претенции. Тая медицина на търговия я обърнаха #Cussing out Много ми хареса една мисъл, която  прочетох наскоро, че хората са склонни да дадат 1000лв (примерно) за GSM или за екскурзия, или за бала/сватбата си, а когато се опре до сигурността на бебетата им при раждането се циганят и предпочитат да се оставят на случайността. И аз съм против плащането в болниците, защото целогодишно си плащаме достатъчно, но не ми се рискува. То не че 100% сигурност някой може да ти гарантира за такива неща. Rolling Eyes Всичко е Божа работа.

# 44
Добро утро, мамчета! Hug

trixy, аз се надявам и нашите гащи да излязат розови, тогава ще има с кого да си прави компания твойта дъщеричка.

На всички болнички пожелавам скоро да оздравеят и да могат пълноценно да се радват на предстоящото хубаво време.
За раждането да ви кажа ме беше много по-страх преди да забременея, сега вече като знам, че наистина ми предстои раждане ми е по-спокойно, не знам защо. По принцип съм си паника за някои неща, но сега съм се настроила много позитивно и се надявам наистина всичко да бъде наред като дойде време за раждане - пожелавам го на всяка мама.

Да ви се похваля - вчера ми се обади една колежка да ми каже, че съм си взела и последния изпит, завърших семестриално  newsm44 newsm44 newsm44 Много се радвам. Пожелавам същия късмет на всички, на които им предстои дипломиране тази година!

Общи условия

Активация на акаунт