Димитровград,тема 5,да е на късмет!

• 16 689
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
desitababy  ти когато си дойдеш пиши че си тук пък може и да се срещнем.

Вени аз веднъж значи вас съм видяла отдалече до магазин Арда, но си помислих че съм се припознала, ние точно там живеем и също сме често на ОМВ.

Иначе бяхме малко болни всички, но си излизаме редовно, някой ползвал ли е хомеопатия, и ако да при кой доктор ходите?

# 91
    Мариянка, Али и аз сме на хомеопатия почти от година. Горещо препоръчвам, за съжаление обаче нашата лекарка си е бургазлийка, до колкото знам в Димитровград няма изявен хомеопат, за Хасково също не съм чувала. Някои момичета от региона препоръчваха някой от Харманли.
   Ако имаш питанки на ЛС мога да ти пиша повече Hug

# 92
Натали, честито ти рожденичка! Да ти е жива и здрава и много щастлива!!!   ura newsm59

# 93
Наталка, честит рожден ден на мъничката хубавица!  bouquet
Да е все така чаровна, сладка, здрава и жизнерадостна и весел празник на цялото ви семейство! Hug

# 94
    Наталка, честита радост  bouquet Весел празник, много здраве и щастие на малката чаровница Hug
И да я слушате!

# 95
  • на правилното място, в точното време
 Hug БЛагодаря!
Марианче,  стикери за ММ имаш ли? Знаеш ли на кой може да се дадат?Пиши ми на ЛС, ако искаш. Peace

# 96
Натали, честито ти рожденичка!/на многооо голяма патерица
Да ти е жива и здрава и много щастлива!!! Да си я слушате и гледате  Laughing

Надявам се сте празнували и чакам да сложиш снимки да гледаме.

Натали нямам стикер, ще е хубаво да имам, но не знам на кой може да се даде /ще помисля/, поне тук в региона не се сещам.

Наде благодаря за отговора, ще пиша на лични тези дни като се поосвободя.

Момичета моите бебета пак са с кашлица, еййй разсипани, сега започнахме инхалации и се надявам да се оправят нещата и да не стигаме до болница.

Предпочитам хомеопатията, но с този мой мъж не мога на глава да излезна, а никога не е пробвал, пък в същото време вижда че с антибиотик не се оправяме и все сме в начално положение. Стискайте палци този път да се излекуват до края.

# 97
Здравейте,момичета!Утре си идвам в Димитровград и ще останем около седмица.За съжаление нямам нет там,но ще наминавам около ОМВ,че е близо до нас или пък в парка около библиотеката(ако е сянка разбира се).Незнам вие къде се разкарвате newsm78.Парк Вапцаров ми идва много далече.Аз живея на Простор.Надявам се да се видим,но как ще стане? newsm78 #Crazy

# 98
desitababy, ще се радвам да се видим. Ние честичко надвечер ходим към омв, ако пишеш кога смятате да ходите, може да наминем да се видим. През деня сме тук в махалата в Толбухин, а вечер доста честичко ходим и в парка пред библиотеката, но след 19ч. Ако ме разпознаеш, обади се, ще ми бъде приятно.

# 99
Здрасти,Вени!За днес незнам как ще се развият събитията,но утре ще гледам да намина към ОМВ след 18,30,а може и през парка да мина.Все ще се видим някъде. newsm78Чао засега.Тръгваме Laughing

# 100
Марианче как са бебчовците ти,оздравяха ли окончателно,ние днеска сме си в тука в Дгр,снощи се върнахме от морето ех че хубаво беше,само че една седмица не ми стигна то и 1 месец сигурно ще ми е малко  Laughing до неделя ще сме тука но гледам малкия много липсва на бабата та ги оставям да го разхождат те повече,ако се вредя ще намина към библиотеката

# 101
Къде се изгубихте? Да не хукнахте по морето и балкана?
Кате, вие къде изкарахте морската почивка? Как беше с едногодишен юнак по плажовете?

# 102
ние бяхме на китен много ни хареса и условията ние бяхме в една почивна станция морско утро на министерството на зе,еделието и горите с наше приятелско семейство от софия малкия много се забавлява,игра на пясък във водата като влезне и не ще да излиза
ако искаш мога няколко снимки вени да ти пратя незнам как обаче на скайп ли или как

# 103
оооо и аз искам да гледам снимки. Кате пусни ги тук да те видим, първо може да ги качиш на някой сървър като снимка.бг или другаде ако желаеш и след това да дадеш линк към страницата.

Ние сме си в града, това лято не се очертава никъде да ходим, само сутрин излизаме до към 12, и после се крием от жегите. Нищо интересно не става за туй и не съм писала скоро.

# 104
estrella, аз гледах снимките - много са хубави, при все че си имат тати на Ти с фотографията.

Общи условия

Активация на акаунт