Отговори
# 150
  • София
Комарче, тази история си беше страшна! Дано на никоя от нас да не се случва. И аз искам да е скорпионче, уж съм по средата ама в крайна сметка каквото дойде, няма да го връщам  Joy

# 151
 за 14 см и на мен ми стана интересно  Thinking newsm78 коя седмица си lightblue????
  Сигорно си по напред    bouquet

# 152
lightblue, не е възможно да е 14 см???  Да не си имала предвид 4?

.......

Да бе и аз се оцъклих като прочетох  Shocked Ама сигурно е грешка Sunglasses
Викам си бреееееее хората в 11 седмица са 14см пък ние в 8г.с. сме 1,32см Whistling

Ха сега добро ви утро Laughing
Взех си от катмичките , че само съм гладна , кафе не ми се пие Laughing
Честито на мамите чули сърчицето на бебчетата си  Heart Eyes
Чувството е наистина страхотно Laughing
Аз пък да споделя с вас , че тази сутрин за първи път , откакто видях положителния тест на 29-ти правих секс Embarassed
Малеееееее онзи ден док , като ми каза че вече може , но по-внимателно Blush само дето не я разцелувах , че то не се издържа бре Embarassed

За ФМ и аз знам ,ч е се ходи три пъти и мисля този път да го спазя bowuu

# 153
  • София
Hriska, честито!!!  Laughing
Аз в началото имах голям мерак, напоследък изобщо не се и сещам...какво да правиш!  Затова пък моят татко много силно се интересуваше нямало ли други техники за правене на секс през бременността  Simple Smile
Моята лекарка ми ги спомена в началото изследванията, сигурно като отида след празниците ще ме прати. Аз и без това не искам да ходя на БХС мисля само на ФМ да отида.

# 154
Добър ден!  Hug

Виждам, че съм ви шокирала  Wink Не съм се объркала, така пише на ехографската снимка, но сте прави, няма как да е толкова.СОри за внесения смут, ама не е нарочно.

Освен това съм в 12 г.с, но не знам защо на лентичката отчита 11 г.с, и предния път вървеше с една седмица назад лентичката ми от ехографа.То и терминът ми тук излизаше 31 окт, а се оказа 2 ноември.

Желая ви слънчев и приятен ден   bouquet

# 155
Добро утро  Hug
Как сте мами ???
Днес е Лазаров ден, ако има празнуващи днес, то да им е честит празника  Hug

Чета тук какво сте писали вчера и  Joy Joy тея хормони не прощават на никой  Joy Направо не знам как ще ни изтраят мъжете 9 месеца  Joy
Моят от сега се кани да излезне на палатка пред блока, понеже съм станала невъзможна. То аз самата не мога да се трая, кво остава някой друг да ме изтърпи   newsm78 Ревем защяло и нещяло, раздразнителна съм ... абе екшън голям  Joy

Тук при нас на морето се очертава топъл и слънчев ден , надявам се и по другите места в БГ да е така  Peace
Да се порадваме на  sun

Хубав и спокоен ден ви желая  lovekiss

# 156
  • София
Добро утро, сладурани!
Как сте в този леко мрачен съботен ден? Ние още се излежаваме с милото, но включих компа, за да ви почерпя- днес правим 4 години, откакто сме заедно.
Затова пускам малка почерпка по този повод- вземете си- да ви е сладко, та и нашия съвместен живот да е сладък! Praynig Hug

Ако има днес именнички или близки именяци - Да са ви честити! Hug

Хубав ден на всички ви и много  Hug

# 157
  • На топло...
Утро, Честит Рожден ден!   bouquet
bdbaloni
Да си здрава, усмихната, изпълнена само с прекрасни усещания- все пак носиш най-невероятното в себе си     preggo  - Новия живот!!!
Нека денят ти е слънчев с малката красавица, дето 100% е ужасно горда и щастлива с бременна мама рожденичка!   smile3525 И не се отчайвай, може би точно тя ще направи деня ти перфектен- цялото семейство заедно!  family4  Peace

Янорен, не съм съгласна с тези определения за Християнството като най- добрата религия, кръстена съм, вярваща съм, но съм срещу нормите и догмите, наложени ми от някаква закостеняла институция... Вярата е нещо, което носим в сърцето си, нещо дълбоко интимно и ненакърнимо- никой няма право да ми го раздава съветник или съдник по отношение на нея!!!
Освен това можем много да поспорим за "страхотната" Америка и "невероятния" Буш, ако това са християни... Господи, Христос се обръща на оня свят по 300 000 пъти на ден... Толкова зло са причинили, разбира се, не всички американци са такива, както и не са само американците такива... Напред са с материала, защото раничко е започнал западният свят с изтребването на "неверващите"- Кръстоносните походи... И бая са окрали, избили и опожарили, та да забогатеят толкова- ТОВА аз не бих пожелала на децата си, затова няма да ги възпитам като християни, а като Човеци- Моралът, който би трябвало да ни дарява всяка религия, подлежи всеки ден на изпитание... не е мъртъв зад красивите винетки и опела!
Нищо лично, просто така мисля и се надявам повечето българи да са не християни, а достойни хора!  newsm10
Сигурна съм, че ти си такава!  Hug

Пожелавам на всички мами един чудно хубав край на седмицата!  newsm51

# 158
 ooooh! момичета, нямам много време да изчета темата - започваме ремонт.  Sick

в понеделник ще избиват балкона на кухнята, после дограма и изолация, и цялата кухня ще е нова. ама докато стане, не ми се мисли.  Sick

изнасям се към свеки

# 159
  • някъде там......
Честит празник на Мишле и нейната половинка - да сте много щастливи и горди родители на малкото съкровище, което расте в теб.
Честит рожден ден и на Утро - ти си получила подаръка си по-рано, но явно мноооооооооооого си слушкала Simple Smile Желая ти от всичко хубаво по много.
На всички останали - честит Лазаровден. Не знам дали има именици сред вас, но мен този празник ме връща назад във времето, когато бях дете и почитахме обичаят Лазаруване - каква наперена лазарка бях............ - с големите пандели, с червените обувки и с кошничка в ръка - стъпвам гордо, гордо............

# 160
  • София
Утро, Честит Рожден ден! Здраве,щастие късмет и с голям корем отпред! preggo

# 161
честита годишнина на Мишле и нейната половинка   bouquet
Нека още дълги години бъдете заедно , нека живота ви е изпълнен само с хубави мигове , нека любовта ви никога да не избледнее  bouquet

Честит празник и на Утро , бъди много щастлива и нека всички твои мечти станат реалност Hug

# 162
  • София
УТРО, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm51 МНООООООООООГО УСМИВКИ ДНЕС, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

МИШЛЕ,, Честита годишнина!!! Да ви е сладък съвместния живот, както сладкишите на твоите снимки!!!

# 163
Здравейте и от мен.
Утро , newsm59 желая ти здраве ,щастие и едно красиво бебе на финала.
Мишле,честита годишнина -още дълги години да се обичате и уважавате  newsm24 smile3525

# 164
  • София
Вергилия, завиждам ти че се изнасяш към свеки, ние също ще правим, но май аз ще съм главно действащо лице там Simple Smile))) да пратиш снимки като приключите, да видим някоя идея  Simple Smile

nanunana, много съм съгласна с теб особено относно войните "в името на християнството" на американците. Но не смятам, че само християни, могат да дават мнение за религията, а и все още има огромна разлика между това което проповядва една религия и това, което хората правят  и си позволяват под " чадъра" на религията.

Общи условия

Активация на акаунт