Отговори
# 165
  • На топло...
Вале, кой е казал, че съм вярваща християнка?!  Joy
Аз си вярвам, ама не в тоя Господ, а в моя си!!! Имам си собствена философия!!!  Whistling
Абсолютно си права, всяка религия може да е стойностна, стига Човещината да е моралната догма!!!  Heart Eyes

# 166
Здравейте, мами!Дали има още едно място в отбора.Аз съм в 10-12 г.с.Така и не се разбраха докторките в коя точно съм, но се надявам като пораснем малко по размерите да определят точно.Термина ми е на 8 или 18 ноември.На 23 съм от Варна.
Преглеждам форума доста често и ми прави впечатление че сте доста сплотени и много активни.Да знаете много ви се радвам.Сякаш сме обединени от нещо много велико.
До скоро и приятен ден на всички!

# 167
  • София
Мишле, хайде като имаш време да ми напишеш малко подробности за диетата Дюкан, аз прочетох доста но не ми стана ясно точно кой период колко време е???
nanunana, така разбрах от постинга ти. Но пък той Господ е един  - мой, твой...

Още цели 3 часа ще стоя тук... кой е измислил да се работи в събота не мога да разбера?????

# 168
  • София
Елица, добре дошла при нас !!! Hug

# 169
  • София
Добро утро и от мен момичета!

Честит празник на Утро и Мишлето! Мили момичета - желая ви много здраве, щастие, любов и успехи във всичко, което ви предстои!
Добре дошли на новите момичета и дано са тук до края (което пожелавам и на себе си  Embarassed ).
При мен няма нищо ново. Днес пиша данъчни декларации макар и от вкъщи...
Хриси и ние снощи за първи път от двучертичковия тест на сам правихме секс..., бях забравила колко е хубаво...  Mr. Green

# 170
  • София
Секс!!!????  newsm78 К'во беше т'ва? smile3506 newsm48

Валя, като се видим на някоя от срещичките ще ти обесня подробно, сега не го мисли. После ще отслабваме! Hug

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 13:13 от Мишле_

# 171
  • Плевен
Utro, честит рожден ден! Много здраве,щастие и късмет ти желая. Hug
Мишле, честита годишнина. Да се обичате и уважавате докато свят светува Simple Smile Hug
Оф,че хубава торта.Мммммм. Wink

# 172
  • На топло...
Mишленце, честито и от мен!  Hug Все така ЗАВИНАГИ заедно!  luvbed

Секса вярно, че го няма, ама пък и не липсва толкова, а колко е хубаво просто така да гушкаш половинката и да се събуждаш невинно нацункан...  smile3535 Ние не го практикуваме от известно време заради едни зацапвания, уж всичко е наред, но сякаш най-добре, а и  за по-сигурно още да стискам краката  Mr. Green ; освен това гърдите все още яко болят, надали ще е най-приятното чувство да се мачкаме  Joy
Абеееее, хем сърби, хем боли... казваше баба ми! gydi newsm62

Най-важното е на бебето да му е добре!  baby_neutral

Ние сме на втори преглед във вторник, дано всичко е наред, че не сме били месец и взех да изкуквам май лека-полека...  Blush Не знам какво да очаквам да видя, но може би ще мърда?! Предния път само пулсираше, а съпругът беше толкова щастлив, че не иска нито един ултразвук да пропусне и си взима  почивчица от работата сутрин (аз работя на смени и съм само следобед).  newsm10

Много се вълнуваме! Както със сигурност всички тук! Толкова е хубаво, че ви има! Все разказвам за "мойте мами"!  smile3521

Айде стига, че пак се олях! Целувки на всички!   love001

# 173
Здравейте мили момичета,

нещо не мога да се справям с темичката напоследък - чета по диагонал, искам да отговоря на много от вас, но после бягам по работа и следващия път съм загубила дирята.  Shocked Crazy

Радвам се, че има толкова много хубави новини от вас  Hug

честит рожден ден на Утро и дано мечтата стане реалност като се търкулнат 7 месеца   bouquet

честито и на Мишлето 4 години заедно - нека наградата е подобаваща за повода и да станете трима на есен/зима  Hug

Мишле, аз се замислих, ти не си ли едно момиче, което познавам отпреди година?  Wink Сетих се аз за теб, този път всичко ще бъде наред.  Hug

Момичета, в някакъв сайт наскоро четох следната статистика, след като се чуе сърдечна дейност, рискът от аборт намалявал до 1%

Мишле, по повод онази случка, въпросната жена (в случая циганка, но можело и да не е) най-вероятно е евангелистка. И понеже видях, че сте развихрили тема за религиите, да споделя и моето мнение. От всяка религия, в която има догма, аз лично бягам далеч. Не ми трябва никой да ми казва какво мисли господ, те откъде знаят и още по-важно: откъде са толкова сигурни?! Все пак напоследък тенденцията е всички религии да признават, че Господ е един и същ. (О)става (дума за) борба за надмощие, власт и контрол, което няма нищо общо с личното преживяване, стимул и озарение на обикновения вярващ, имащ нужда единствено от чисто сърце и вяра в себе си, за да се докосне до Бог.

Мишле, и нещо друго ще кажа. Важно е да знаеш, че някои хора имат по-фини сензори за подсъзнателните страхове на другите. Точно това се е случило с тази циганка и теб. Съзнанието ти се е съсредоточило в идеята за безпроблемност и успех в тази бременност, но на подсъзнателно ниво (е съвсем нормално да) имаш доста притеснения, които търсят излаз. В случая жената също несъзнаващо е реагирала на това, което ти си излъчвала, а евангелистите са известни точно с този тип поведение, когато решат да проповядват на някого - разказват разни истории за чудеса и божии намеси. Но най-лошото е, че те са като недосегаеми от злото, т.е. винаги имат право. Ах, защо ли ми е познато това поведение  Joy от моето свеки.

Хриска, добре дошла в нашия отбор  Heart Eyes Знам си аз, че най-накрая едно скорпи ще ти се падне, помни ми думата  Crazy

А аз пък от години се разминавам със стрелчето. Но няма как, в последната една година такива Авгиеви обори разчиствам в душата си, че то е направо очевадно как си го изпросих скорпито.  Mr. Green

Мацета да ви споделя сега голямата глупост, която направих вчера. Аз си го знам, а вие просто можете да се посмеете... Имах около 40 минутки свободни да уплътня до вземане на синчето и прескочх до центъра - къде? в един магазин основно с детски дешлета. И... бях се запътила към втория етаж при бременните дрехи да ги огледам, обаче не успях да стигна дотам. Останах като прикована на бебешкия щанд и... купих няколко розови нещица. Не знам какво ми стана, после се посмяхме със сина ми, а мъжа ми не можа да повярва  Shocked но той така или иначе ми беше заявил преди няколко седмици, че не ми обръща внимание на бременния мозък и логика.

И сега ми носят особено настроение тези дрешлета като ги гледам, едно блузче, един розов бански с къдрички за 6-12м., розово чувалче(с коте) за спане и 1 боди. Само не ме питайте защо съм толкова убедена в розовостта на коремното съдържание... дълга и широка. Макар че да си призная, съвсем бременна ще се почувствам след следващия преглед на 7май, че то първия път видях едно такова свръх миниат\рно нещице.

Все още нямам кой знае какви бременни усещания, освен може би хапването, но пък при него се набл\дава доза самовнушение. Нося си същите сутиени и нищо не усещам да е е променило, макар мъжа ми да не смята така.

За отсега ошашканите за раждането пускам един линк, който смятам да ми е настолния като наближи моментът. Отърсете се от страхове и предразсъдъци и се разтворете за истините, които са описани тук:

http://www.estestveno.com/index.php?pageid=0&langid=0

И едно линкче, извадено от същия сайт, но нека ви се набие в очи:

http://www.roditeli.info/family/statia/strah/

Гушкам ви всички и лека нощ!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 174
  • Попово
Добро утро Simple Smile
Честит Имен ден и днес ако имаме цветни именячки   bouquet  bouquet  bouquet

# 175
  • Плевен
Чести имен ден на именничките в темичката.Надявам се има такива. Grinning

# 176
  • някъде там......
Добро утро и честит празник на всички празнуващи!

# 177
  • София
Добро утро и от мен, едно миризливо и малко цвете! Flutter
По случай днешния си празник- черпя всички ви. За момента това смогнах да приготвя:           
Повече- друг път! Flutter
Почерпете се- да ви е сладко! Hug

Ако има и други именнички и цветя "под прикритие" -да сте живи и здрави и Ноември месец, живот и здраве, да гушкаме най-хубавия подарък! Praynig Praynig Praynig

# 178
  • На топло...
Има, има...  newsm08

Да са живи и здрави и на останалите именнички, а и неименничките- че всички сме цъфнали и даже сме вързали!!!  smile3521

И да дадем чудно- хубави късно-есенни плодчета! newsm10

# 179
Скъпи момичета, Честит Празник! Бъдете живи и здрави, винаги слънчеви и лъчезарни, винаги прекрасни, усмихнати и свежи като цветята!
На всички именници тук, желая много любов в семеиствата, със здраве да си носят имената и наи-голямата радост след 7 месеца.

Весело изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт