Отговори
# 180
  • София
Честит имен ден на всички цветя! Бъдете здрави, щастливи, влюбени, обичани и много усмихнати!

С малко закъснение, Утро, ЧРД! Бъди много щастлива и след 7 месеца да гушнеш най-прекрасния подарък!

Мишле, честита годишнина на теб и твоята половинка (малко на патерица  Embarassed). Много любов и деца пожелавам    bouquet

Голямо пухче, аз до средата на първата бременност бях толкова убедена, че ще е момче, че майка ми беше купила едно комплектче в синьо, подведена по акъла ми  Embarassed. На ФМ в 20 г.с. се разбра, че е момиче и аз бях страшно щастлива, защото много исках момиченце.
Към края тръгнах вече да търся комплект за изписването и определено не исках да е в розово. Първо, че не го харесвам много този цвят и второ, все пак имах и едно наум да не е станала грешка при определянето на пола и исках нещо по-неутрално. Накрая намерих едно много сладко комплектче в резеда, което клонеше към синьо. Комбинирах го с жълто боди, жилетка и чорапки и се получи много сладурско, но.... нали знаеш на изписването как увиват бебето като пашкул и му се виждат само шапката и пелената, които бяха резедаво-сини. Няколко от циганите, които ни съпроводиха до колата, свирейки на акордеон, ми честитиха новородената щерка с думите "Честит син"  hahaha Joy hahaha Joy Стана ми много смешно тогава.
А на теб от все сърце ти пожелавам да гушнеш едно здраво и кротко момиченце   bouquet

# 181
честито на всички цветя   bouquet  bouquet  bouquet и хубав празник на всички ви, момичета

Комарче, през първата си бременност не съм си позволявала да гадая за пола и нямах очаквания. Затова пък ми хареса като разбрах, че ще е момченце, макар и да си мислех еднакво и за двата пола. Обаче много ме дразнеше отношението на майка ми, тя беше на седмото небе от новината. Съответно е излишно да екстраполирам кой пол е фаворизирала при собствените си деца. Но сега самото ми зачеване беше предсказано от няколко инстанции (то и предното де...), предсказано ми е и какви деца ще имам изобщо, отделно има още фактори, като 3 дена разлика от посл. полов акт и оплождането и др.

Не съм обсебена от мисълта, не съм и фаталистка. Но едно нещо определено съм: експерт по бебе и дете момче; затова сега има и елемент на предизвикателство. Може да съм жена, но определено на розовия щанд се чувствах като пълен новак. Размишлявах чисто теоретически далие хубаво зимно бебе момиче в първите месеци да бъде обличано с роклички и дали от самото начало с чорапогащничета няма да му се стяга и запарва кожата... ами те освен това никога не са 100% памучни, а да му купувам ли такива като ританчици/клинчета и как ще се съчетават с другите дрехи, а чорапки изобщо кога.., кое как... късо ли дълго ли боди, каква жилетка ще отива и т.н. в това задълбочено умуване ми се прииска да купя нещата, за които бях сигурна, че няма да са грешен избор. А ако не съм познала цвета на вързопчето, или ще чака до друго отроче, или ще подарим нещата на някои приятели. Освен това като купуваш от някои вериги магазини тъкмо на вързастта, после веднага виждаш много други деца със същите дрехи, а на мен това никога не ми е харесвало. Дълга и широка стана, но аз определено се забавлявах доста, макар и после да изглеждах луда в нечии очи.  Crazy

Иначе и аз купих една жълтурска блузка, другите неща вярно бяха доста розови и не съм още убедена, че ще ходят много на скорпи желязната мадама, но ще видим  Laughing

# 182
Утро, честит рожден ден!Много здраве и щастие във всичките му измерения!
Мишле, честита годишнина и честит имен ден!Здраве, любов, топлина и едно хубаво бебе есента!Има и римаНа всички именички много здраве, здраве, здраве, спокойствие, веселие, положителни емоции и усмивки!!!!!

# 183
Честит празник на всички празнуващи Hug
Момичета днес минах в третото квадратче, много съм щастлива, като изключим факта че май пак се разболявам- боли ме гърлото много Tired

# 184
Ladybebi, честито Simple SmileЗа гърлото мисля, че може да смучеш прополки.Препоръчвам гаргара със сандрин, много помага, гаргара с лайка и сода също.Започни възможно най-бързо.Питай дали можеш да се пръскаш с тантумверде, има такива бонбони за гърло, но не съм сигурна дали са подходящи за бременушки.успех и да ти мине бързо Peace
Мамчета, аз спрях дуфастона, но положението с гаденето е същото.Освен това онова парещо дразнене в областта на слънчевия сплит се появи отново, будя се през нощта от него и сякаш изпитвам чувство на глад, а не съм гладна, постоянно ме човърка отвътре и ми стърже.И ми се гади, а сякаш огладнявам през един час, ненормална работа.И зъбите ми се обаждат, та ще трябва да посетя чичо зъболекар скоро Embarassed
И добре дошли на новите мамчета newsm44 newsm44 newsm44

# 185
Здравейте, момичета!
Почивните дни нямах възможност да вляза във форума, но вие изключително приятно сте ме изненадали с безброй хубави пожелания! Благодаря ви от сърце!    Hug  Hug  Hug

Съжалявам, но не умея да публикувам картинка, за да ви "почерпя"   Embarassed

# 186
Честито и от мен на патерица на всички празнуващи - именници, рожденници и Мишле

# 187
Айде да ви почерпя с една закуска, че днес нямате май много сили и никой не пише.
Подкрепете се малко Wink

# 188
  • София
Валя, като се видим на някоя от срещичките ще ти обесня подробно, сега не го мисли. После ще отслабваме! Hug
Мишле, не е за мен, таткото се бори да свали 10 кг, че е и с високо кръвно, ама нещо не му допадат диетите, и си мисля, че с тази ще му е по-добре ще си хапва месце. Само не разбрах колко дълъг е всеки етап??

# 189
  • София
Добро утро и от мен!
Гледам сте започнали темата момче/ момиче, кажете кога се вижда какво ще е бебчето?
Пухче, не се ядосвай на пристрастните, и аз ги слушам същите, било по-добре първо момче после момиче,на мен пък ми е все едно, да е живо и здраво. Казах им че няма да го подарявам на никой та да имат претенции какво да е  Simple Smile
Усмихната седмица!!!

# 190
Валя полът може да се види в 4-тия месец, стига бебео да реши да се покаже.
Моят синковец например реши чак в 8-мия месец да ни се покаже - та чак тогава разбрахме Grinning
Аз съм чувала, че ако първото е момче много трудно второто да е момиче, но все пак надеждата умира последна.
Сега много ми се иска да е момиченце и имам убеждението, че ще е такова, а пък да видим какво сабя ще покаже Wink

# 191
Добро утро милички  Hug
Гледам за пол си говорите Laughing
Да си кажа и аз , че този път съм си поръчала да долети синия щъркел , но ще видим дали ще ме послуша  Laughing
Все пак мен розовия ме посети , и сега си мечтая за едно синьо вързопче Laughing , но каквото такава в крайна сметка , само да ми е живо и здраво оризчето и да избутаме до края Praynig

Лейдибейби , и аз скоро бях така с доста силни болки в гърлото и пих едно хомеопатични хапченца за гърлото , които се смучат , казват се " Хомеовокс" , на мен ми помогнаха , ако искаш си вземи от тях Hug

Пухче , ти къде се скатаваш , а  Crazy Нещо ми се губиш тука по тръсето , я по-често ни навестявай Heart Eyes

# 192
здравейте
нямам възможност да ви изчета всичките, от няколко дни само лежа, взе да ми се гади повечко от преди та затова
днес съм по-добре, смятам да поизчистя лекичко
лек ден на всички  Hug

# 193
Добро утро любими мои!
Малка почерпка за освежаване:

Утро,честит рожден ден на патеричка мила,жива и здрава,леко бременеене най-здравото бебе на света и много усмивки и веселие в семейството!  bouquet Hug
Мише,честита годишнина,пожелавам все така да се обичате и да стигнете диамантена сватба! Hug
На патеричка честит празник на празнуващите уикенда,сигурна съм ,че сте изкарали празниците чудесно,какво време само!!!!
Вале,Хриска, и аз се загледах във вашите лентички,аз постоянно сменям моята,че ми писват,сега съм в 9 седмичка,но мисля че точно тази лентичка отразява 35 седмици бременност,не 40...........просто шантава работа!
Милички постоянно имам кръв в носа си,и всичко ми мирише на желязо Crossing Arms
Вчера беше ад - такова сексуално желание.......не съм аз направо само сумтя около мъжа ми.......като ме помилва и подскачам,не издържам без секс вече,но съм решила да потърпя още малко Whistling
Лека страстна седмичка ви пожелавам,милички! Heart Eyes

# 194
поправена е лентичката Grinning бях вкарала в инфото само датата на последната менструация,не и термина.Вече е наред! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт