Отговори
# 195
Розичка, те тези лентички май правят каквото си искат  Whistling
А ти защо стискаш краката бре Mr. Green От док ли имате забрана Rolling Eyes

# 196
  • София
Розичка, добро утро мила!
Направо ти завиждам като те слушам... моят татко ще трябва да потърпи, на мен ми трябват точно 2 минути да ме гушнат и заспивам толкова сладко... Simple Smile
tonessa, стискаме палци за девойка тогава!!!

# 197
Ами стискам ги ,защото ме е страх,нямам забрана,но не съм го и питала,чух мацки с мисед аборт,на които са им забранили секса.Първа бременност ми е и искам всичко да е наред.... Embarassedиначе едва издържам просто.......
Да споделя вчера имах болки вдясно в яйчника си,а бебо е станал вляво....намирам го за нормално отново,но пак съм загрижена.
А днес като се събудих ме е натиснала такава депресия,нямам обяснение просто - сигурно хормони............като ви изчетох ми светна малко! Heart EyesНещо друго да ви споделя,защо коремчето ми не е долу където е матката а около пъпа и то по-скоро като натрупани тлъстинки? Не е ли редно отдолу нагоре да раста,ако ме разбирате?

# 198
Добро утро и от мен момичета .Гледам вече за пола говорите .Аз имам дъщеричка(много исках да е момиче) и сега да си призная с таткото пак искаме момиченце  Embarassedама каквото дойде само да е живо и здраво.

# 199
Вале,той и моя мъж каза че се е настроил да търпи,но аз  Crazyявно от хормоните........ Tired

# 200
Здравейте и лека и приятна седмица ви желая  Hug
Рози4ка и при мен от известно време се появи проблемът с мераците, и най-ве4е какви съни6та сънувам, думи нямам просто. Та в4ера ре6ихме да се пробваме, оба4е мен като ме сви корема и бързо-бързо се отказахме. Явно о6те 6те се търпи...
На мен о6те съвсем в на4алото ми порастна коремът то4но под гърдите, никога ни6то не съм имала там  Mr. Green и то то4но като тлъстинки си седи, като някой запо4нал да попрекалява с бирата 4и4ко  Mr. Green Отскоро пък ме сърбят гърдите и коремът, а онзи ден за прив път ми се появиха, не знам как се нари4ат, киселини някакви. След като ядох, изведнъж взе да ми пари към слън4евия сплит и по-нагоре, 4ак до гърлото... И такова не бяхме имали, дето се казва  Mr. Green
толкоз от мен засега  Mr. Green

# 201
Вале,той и моя мъж каза че се е настроил да търпи,но аз  Crazyявно от хормоните........ Tired
Пууууу , че той твоя мъж златен бре  Laughing
Моя ми изяде ушите направо за две седмици  Whistling
Рози , недей да се вглеждаш много , много в чужди истории , от опит го казвам Flutter
Прави това , което ТИ самата смяташ за правилно  Hug Всеки си е строго индивидуален човек , и това което е вредно и забранено при едно , е полезно и желателно при други.
Така , че щом нямаш забрана от док , щом всичко върви нормално , не виждам причина да се тормозиш  Mr. Green
Но ти си знаеш  Hug

# 202
И на мен последните дни ми е по-зле...   Sick Дано скоро отмине тоя период. А на всичкото отгоре съм на работа.   Cry
Днес трябва да ми излязат кръвните изследвания. Стискайте ми палци всичко да  е О. К.  Praynig

Розичка, според мен е по-добре да му дръпнеш един секс, ама по-лекичък!!!  Embarassed Вчера в книжката на д-р Спок четох, че сексуалната възбуда може да причини дори леки болки, които преминават.

# 203
Шамс,точно като на бирен чичка ми е шкембето,значи е нормално Laughing
Хриска-писка, сигурно си права,ама съм адски мазохист - ще потърпя,че иначе ще лудна Mr. Green
Продължава така да ми се гади - хем съм гладно на два часа,хем не ми се яде какво да е -вчера на гости масата отрупана,аз направо незнам какво да опитам,от месо Sick и се притеснявам че не консумирам месо,че е полезно ама няма как просто иначе ще го върна.Но зная ,че има мами вегетарианки така ,че съм спокойна!
Ау Утро какво думаш? #Crazy

# 204
Здравейте,момичета!Честити празници на всички на патерица и от мен!  bouquetРадвам се да чета такива новини....Относно секса и аз мога да кажа нещичко-да чукна на дърво нямам пролеми.... Laughingи дано да е така... PraynigХайде,пък до края на деня пак ще пиша,че почвам работа.. Confused.

# 205
 #Shocked лелееее аз с това тичане покрай сватбата не съм имала време да вляза тук ами ... вие вече 2 теми сте изписали, нямам време да ги чета но се надявам всичко да е наред всички да са ОК и скоро пак да мога да ви следя , че като гледам доста неща май съм изпуснала
лек ден на всички  bowuu

Нещо закачих по едно време че бременните не боядисвали яйца вярно ли, и защо аз много обичам  easter

# 206
Бисаборк и Мила, честито и все такива новини да ни споделяте до края! Аз си ходя на фризьор и не вярвам на “бабини деветини”.

Утро и Мишле честито на патерици. Да имате много поводи за празнуване и големи радости за споделяне! Днес чакаме новини от док?

Вергилия, щади си нервите покрай ремонта, те ще ни трябват за по-натам, а бебо запечатва всичко и ако не го пазим ще ни го връща.

Елица, уелкъм! Здраво и спокойно бебе на есен!

Лаптопите вредели като се държат на коремите... !? То какво ли не вреди!?

Вале, предварително ти желая приятно изкарване в петък, да си в супер настроение и в добра компания, независимо къде... Най-големия подарък да получиш на есен!

На целия ни ноемврийски тим желая едни такива... запомнящи се празници, изпълнени с ведрост и позитивизъм! Аз отивам да се приготвям, че ще съм две седмици в отпуск може би без нет.

# 207
  • София
Здравейте, сладурки!
Искам да ви кажа само:
Чук!Чук!Яйчице! Имаме си сърчице! Flutter Praynig Hug
Много съм щастлива и малко се поуспокоих! Сутринта бях на лекар и док видя сърдечна дейност! Отговаря си на 8 г.с , дълго е 13мм от главичка до дупе
Довечера ще ви пиша по-подробно.
Хубав ден на всички и много спокойна седмица! Hug

# 208
Мишле чудесна новинка! Hug
bilyanaz обожавам сватбите,сигурно ти е супер приятно да избираш детайлите! Направо ти завиждам Laughing

# 209
Мишле, честито ти сърчице!    bouquet
Розичка, не само го прочетох, ами го и изпитах на практика.   Crazy  Преминава със секса!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт