Отговори
# 210
Мишле , честито ти сърчице Heart Eyes
Добре е че вече си по-спокойна Hug
И аз така се почувствах след като видях сърчицето и малкото човече Laughing

Аз да ви попитам вас , които имат шкембенца Laughing Такива заоблени ли са ви , или имате и гънчици Laughing
Малко глупаво звучи , ама сори Embarassed

# 211
Мишле,честито сърчице-всички знаем какво облекчение е ,когато се чуе.
Аз имам подут корем само,като хапна ,иначе сутрин нямам.

# 212
Аз установих, че имам шкембе заради запека.  Sick Сякаш и аз като хапна, тогава ми се подува корема.   newsm78

# 213
Утро сигурно бебинка иска мама да е задоволена!

Hriska-piska
,гънчици нямам,но заобленост от сланинки,да.Макар,че сутрин на гладно ми е залепнало коремчето и само това издутото стои.И вече и аз като Хана като хапна и се издувам също!

# 214
Утро и аз като теб имам запек,при мен нищо не помага-нито активия,нито киви,круши-направила съм всичко ,което съм прочела-но резултат-0.Вече незнам какво да правя

# 215
  • София
Хей шкембелийки Simple Smile и аз имам корем само като хапна, иначе сутрин даже се притеснявам, че нямам абсолютно никаква разлика.
А за сланинките, така трябвало да е, и аз се образовах, пишеше, че се струпвали възглавнички точно около талията и дупето, за да пазели бебчо от сътресения!!
Мишле, честито сърчице!!!!!
Момичета направо не смея да се похваля, че нямам запек, много съм редовна в WC, ха дано все да е така !!

# 216
Валя,искрено ти завиждам за липсата на запек,искам и аз вече не издържам

# 217
За запека онзи ден изпробвах Дуфалак. Наистина имаше ефект, но така ми стана зле след като го изпих...  Sick

# 218
Утро,на мен и това не ми помага ooooh!

# 219
  • София
hana, utro, съжалявам!
Аз да ви се похваля, че мойта сестричка я приеха да учи за специалност. Днес им гледах резултатите Simple Smile

# 220
Валя,честито на сестра ти smile3501

# 221
Хана, тогава остава само клизма. Няма как да не помогне. Имам я предвид като краен вариант!  Wink Тоя запек не се трае.

# 222
Вале , браво на сестра ти   bouquet
Аз също нямам проблеми с тоалетната Sunglasses
Много ми хареса това за сланинките , дето пазели бебо  Laughing Дано заради това да са , че както съм тръгнала нз до къде ще я докаръм Whistling Имам си и аз шкембенце , ама си мисля , че е още рано да е бременно коремче , ами са си чисти сланинки Crazy

# 223
Момичета,сега се сетих да попитам,дали сред нашите ноемврийски бебета няма близнаци.Много ми е любопитно,поначало аз много искам близнаци-но бебето си е едно.Сега вече ми е все тая,само да е живо и здраво

# 224
  • София
hana, и аз исках близнаци, а и в рода на мъжа ми има , само че май брат му ги е прихванал, защото снахата е правила първия път спонтанен аборт с близнаци. Но онзи ден четох, че чак към 4-ти месец се виждали дали са близнаци. А моята лекарка още в началото каза 1 ембрионче....та незнам кое е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт