Отговори
# 105
Аз пък не попитах доки колко е голямо бебето. Човекът каза, че всичко протича много добре, показа ни сърцето, дори му направи нещо подобно на електрокардиограма, даде ни снимчица и ние бяхме толкова щастливи, че не питахме друго...дори не се сетихме да попитаме кога да идем пак, та се наложи да се обаждам допълнително.
Лида недей така то не може на всички едновременно да се обръща еднакво внимание на едни повече, на други по-малко. На мен също ми се е случвало да не ми отговарят, но аз пак си питам и така Peace...

# 106
Аз пък не попитах доки колко е голямо бебето. Човекът каза, че всичко протича много добре, показа ни сърцето, дори му направи нещо подобно на електрокардиограма, даде ни снимчица и ние бяхме толкова щастливи, че не питахме друго...дори не се сетихме да попитаме кога да идем пак, та се наложи да се обаждам допълнително.
Лида недей така то не може на всички едновременно да се обръща еднакво внимание на едни повече, на други по-малко. На мен също ми се е случвало да не ми отговарят, но аз пак си питам и така Peace...

На снимката от УЗ трябва да пише Wink
Поне на моята е така , пише си размерите , седмиците и предполагаем термин Rolling Eyes
Погледни си снимката , мисля си , че някъде там ще е  Laughing

Лида , недей така , не сме в детската градина все пак , че да се цупим за такива дребни работи.
Това са бели кахъри за мен Whistling

# 107
  • София
И от мен, lida   bouquet

Мишленце,  Hug

sisimoni, това за яйцата, както и редица други поверия, от сорта на това, че родилката не бива сама да приготвя дрехите за бебето и т.н., според мен са измислени от далновидните ни баби да се спасят поне малко от работата, която никой не им е спестявал на времето, с извинението, че са били бременни...

Свеки ми разказа скоро една история за баба си - когато започнали болките, тя била на полето с останалата част от семейството. Усетила, че е дошъл моментът и се преместила под сливата, родила /сама!  Shocked /, повила си бебето в ризата, накърмила го, заровила си плацентата и се прибрала 5-6 км. у дома. Донесла вода, запалила огън да я стопли и изкъпе бебето, после полегнала. След малко станала, да замеси едни нощви хляб, че какво ще кажат свекърите, ако я видят да се излежава: "Тая наш'та снаха, голяма мързелана"...

# 108
От толкова време се чудя какво трябваше да ви питам и сега се сетих.Чувала см,че по време на бременността не трябва да ходим на фризьор.Някой има ли идея по въпроса и до колко можем да вярваме на бабините приказки newsm78?

# 109
  • София
Леле момичета, 5 страници за един ден сте изписали   bouquet, а докато ги изчета и 6 нови отговора.

Добре дошли на новите мами  Heart Eyes. Вече заформихме супер отбор. Да се радваме всички на прекрасна и безпроблемна бременност и наесен всички с колички  Hug.

Денчо, много здравословно се храниш, браво. Поради гаденето аз съм принудена също да наблягам на тестото. За днес съм си поръчала пица  Grinning. А  как само ми се яде диня и череши. Направо убивам за парче червена и сладка диня. Но ще трябва да почакам доста  Cry Cry Cry. Поне череши ще се появят скоро.

Мишле, аз по принцип не съм много суеверна, въпреки че и аз си имам червен конец на ръката след първото раждане, че нещо се бяха изострили отношенията с разни роднини  Embarassed покрай появата на малката. От това, което описваш ми се струва, че ти е паднало кръвното. Имах същите симптоми миналата седмица, когато щях да колабирам на спирката.

Лиде, аз без бръснене бих могла да мина, но без клизма ми е малко странно. Спомням си, че като раждах имах чувството, че ще се напишкам, докато напъвах, а какво оставаше да не са ми правили клизма  Sick

Моята точка в 8 г.с. и 2 дни според изчисленията и в 8 г.с. и 4 дни според ехографа беше 21,1 мм.

Аз се връщам на работа на 5 май. Дано дотогава гаденето да е изчезнало. Живот и здраве ще бъда в 12 г.с.

Утро, на мен гаденето ми започна при навършена 5 г.с. Най-искрено ти пожелавам да се разминеш с тази екстра.

И аз искам да си купувам нови дрешки, но те моите са ми големи. Иначе и аз на цялата ми настояща слаботия започвам да заформям малко коремче. Миналата бременност коремчето се заформи чак в 4 месец, но нали втория път проличава по-отрано. Тази бременност съм решила да си накупя много нови дрешки. Миналият път бяхме затънали в 6-месечни ремонти, парите не стигаха и изкарах с 2 панталона и няколко блузки. Но този път твърдо съм решила да се поглезя  Naughty

После пак ще пиша, ако не ми стане много зле  Hug

ПП. Не е истина, докато се натуткам с постинга и са публикувани 7 нови отговора.  Heart Eyes

# 110
  • София
За фризьора - имаше нещо общо с химиите при изрусяване, но не съм запозната. А за частта, свързваща подстригването на косата на бременната с дължината мъжкото достойнсто на бебока - ясно, че са бабини дивитини  Laughing

# 111
  • София
Аз седмица преди да си направя теста се и подстригвах, и боядисвах
Не мисля че това има някакво отношение Crossing Arms

Комарче, каква есен с колички, бе , мила? То ще си е баш зима! Flutter Ще буксуваме в снежните преспи. Но пък е доказано- зимните бебета са по-здрави! Peace

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 16:33 от Мишле_

# 112
И аз се боядисвам всеки месец-другият ще се и подстрижа.Според мен колкото по-малко знаем,толкова по-добре.Аз купих едни много сладки бебешки обувчици(знам ,че е много рано),но просто не се сдържах и точно тогава прочетох,че първата покупка за бебо трябва да е шапка-за да излезе с главата напред,ако са обувки,че бъде седалищно.И така малко се притесних,ама нека Господ е с нас и да си имаме едни здрави и сладки Скорпиончета и Стрелчета

# 113
  • Монтана
Започна някъде от седмица да ми тече по-малко кръв от носа всеки ден  мислите ли че е проблем някакъв.

# 114
Леле момичета, 5 страници за един ден сте изписали   bouquet, а докато ги изчета и 6 нови отговора.

Добре дошли на новите мами  Heart Eyes. Вече заформихме супер отбор. Да се радваме всички на прекрасна и безпроблемна бременност и наесен всички с колички  Hug.

Денчо, много здравословно се храниш, браво. Поради гаденето аз съм принудена също да наблягам на тестото. За днес съм си поръчала пица  Grinning. А  как само ми се яде диня и череши. Направо убивам за парче червена и сладка диня. Но ще трябва да почакам доста  Cry Cry Cry. Поне череши ще се появят скоро.

Мишле, аз по принцип не съм много суеверна, въпреки че и аз си имам червен конец на ръката след първото раждане, че нещо се бяха изострили отношенията с разни роднини  Embarassed покрай появата на малката. От това, което описваш ми се струва, че ти е паднало кръвното. Имах същите симптоми миналата седмица, когато щях да колабирам на спирката.

Лиде, аз без бръснене бих могла да мина, но без клизма ми е малко странно. Спомням си, че като раждах имах чувството, че ще се напишкам, докато напъвах, а какво оставаше да не са ми правили клизма  Sick

Моята точка в 8 г.с. и 2 дни според изчисленията и в 8 г.с. и 4 дни според ехографа беше 21,1 мм.

Аз се връщам на работа на 5 май. Дано дотогава гаденето да е изчезнало. Живот и здраве ще бъда в 12 г.с.

Утро, на мен гаденето ми започна при навършена 5 г.с. Най-искрено ти пожелавам да се разминеш с тази екстра.

И аз искам да си купувам нови дрешки, но те моите са ми големи. Иначе и аз на цялата ми настояща слаботия започвам да заформям малко коремче. Миналата бременност коремчето се заформи чак в 4 месец, но нали втория път проличава по-отрано. Тази бременност съм решила да си накупя много нови дрешки. Миналият път бяхме затънали в 6-месечни ремонти, парите не стигаха и изкарах с 2 панталона и няколко блузки. Но този път твърдо съм решила да се поглезя  Naughty

После пак ще пиша, ако не ми стане много зле  Hug

ПП. Не е истина, докато се натуткам с постинга и са публикувани 7 нови отговора.  Heart Eyes

Комарче и аз съм фен на динята - в Билла са пуснали дини - абе не са като българските - но стават за хапване добре охладени - мисля че бяха по три лв килото

# 115
И от мен, lida   bouquet

Мишленце,  Hug

sisimoni, това за яйцата, както и редица други поверия, от сорта на това, че родилката не бива сама да приготвя дрехите за бебето и т.н., според мен са измислени от далновидните ни баби да се спасят поне малко от работата, която никой не им е спестявал на времето, с извинението, че са били бременни...

Свеки ми разказа скоро една история за баба си - когато започнали болките, тя била на полето с останалата част от семейството. Усетила, че е дошъл моментът и се преместила под сливата, родила /сама!  Shocked /, повила си бебето в ризата, накърмила го, заровила си плацентата и се прибрала 5-6 км. у дома. Донесла вода, запалила огън да я стопли и изкъпе бебето, после полегнала. След малко станала, да замеси едни нощви хляб, че какво ще кажат свекърите, ако я видят да се излежава: "Тая наш'та снаха, голяма мързелана"...

оле умрях от кеф,евала на бабата!  bouquet
За косите - не е хубаво боядисването до 3 месец все пак е химия и то каква,може да се внимава поне боите да са качествени и по-щадящи,а за постригване другата седмица ще съм там,деветините са ,че ако е момченце ще му скъся пишлето,да имат да вземат,на татко си ще мяза Joy
evlogieva,аз цял ден щях да ви информирам за това - и аз съм така,но четох че кръвоносната ни система се претоварва ,кръвта се увеличава и са нормални тия неща,включително и кървене на венци,при мен няма,но ако има също ще съм спокойна,неприятно ми е че цял ден всичко ми мирише на желязо........
ох диня,череши,ягоди..............Денчо ,Комарче,аз искам истински вкус,от ония юлските дини #Crazy

# 116
Момичета гледайте довечера Комиците,посмейте се с глас и се заредете положително!
Весел уикенд ви желая!
До понеделник!
Отивам на разходка и после дома! Hug

# 117
  • София
Момичета, страшни сте, мисля, че заформихме страхотен отбор! newsm10 !
lide, не се сърди не сме те игнорирали, но честно да ти кажа в момента нарочно пропускам всичко що се отнася да раждането, миналата седмица мамчетата с опит разказваха кой лесно, кой трудно е родил. Съгласна съм, че е най-естественото нещо но си ме е страх, а и откакто ми пътвърдиха бременността на няколко пъти се събуждам нощем от ужас, че ме водят да раждам. smile3525

Момичета, за боите за коса и аз разпитах, защото четох на няколко места, че първите 3 месеца е абсолютно забранено а после 50/ 50 заради химия и тн. Питах във форума на раждащите Април и те ви казаха, че никоя не се е оставила почти година да ходи като кошница в главата и да не се притеснявам. Така че смело към фризьорските салони.
Мишле, май-наистина ти е паднало кръвното днес а си се притеснила, и аз не съм шовиниска, но си имам едно на ум за циганите. Е и аз си имам пликче с билки и други тревички в чантата. Даде ми го една приятелка каза ми да го нося за здраве.

# 118
Дали ако аз бях написала пост като на Мишлето, щяхте да ми обърнете тооолкова голямо внимание???Само си питам на глас, в тази темичка маи си обръщат внимание едни и същи лица, повечето се игнорират. Така поне на мен ми се струва. Извинявам се за спама Peace.
Не знам защо но истински ме развесели LaughingИ аз по едно време с такова впечатление останах, но така си е навсякъде.Едни са по добре приети от други, а и има значение честотата на постовете ни.
Мишле мисля не че циганката ти е повлияла ами ти е паднало кръвното, навсякъде НЕ се препоръчва на бременна дълго стоене права на едно място.Ако знаете колко пъти ми се е случвали... ooooh!
За яйцата за първи път чувам че не трябва да се боядисват от бременна CrazyСъс сигурност е поредното суеверие, нашите баби и майки да не би да са стояли без яйца на Великден заради тумбаците си Laughing

# 119
  • София
Розичка, приятна разходка и аз мисля да направя същото след малко!
На моята снимка от миналата седмица пише 4,06 см обаче отдолу пише EDD3.11.2008 - това ако е термин защо лекарката ми каза по схемата 8.11?

Общи условия

Активация на акаунт