ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 341
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че комарник на панти е по-добре, отколкото свалящ и вдигащ се Peace

# 76
  • Варна
Защо?

# 77
  • София
Машинката на чико, която имам впредвид е без таблетки, просто се включва в контакта, затова си мисля че е супер безвредна  Peace. Иначе и на мен ми е гадно от тия с таблетките.
Донка, количката пак си я бутах няколко часа в магазина  Simple Smile, категорично ще е тя ама още не ми дават да я купя. Избрах си лилавата  Heart Eyes

# 78
Защо?

Защото ние имаме вдигащи се, баща ми също, половината вече за нищо не стават(тези, които често сме вдигали, но пък имаме цветя за поливане и няма как). Онези на пантички, като врата според мен са по-издръжливи. За новата къща със сигурност ще си вземем на панти Simple Smile

# 79
Ох най накрая и аз да се разпиша в новата тема преди да сте я свършили  Grinning
pearly  Hug за  модераторството .
Аз преди малко се завърнах от ЖК в Токуда ,а там бременни..... колкото си щеш.Че даже и по спешност 2 мацки преди мен приеха за раждане ,а видях и едно изписване на бебок и ме компенсира за чакането  Whistling
Взех си изследванията и всичко е ок ,само малко ми е нисък хемоглобина и ми дадоха желязце да дъвча  Mr. Green.Случайно някоя от вас да е била също по това  време там,щото всичките бременелки дето чакаха, ми се видяха с коремчета колкото моя  Wink?
За препаратите срещу комари, съм ползвала тези със шишенцето, дето се изпаряват.Действаха до едно време, а после пак имаше комари.Те май само ги успиват,а мен това не ми е достатъчно, защото предпочитам да ме хапят от колкото да ми бръмчат докато спя.А за спрей имаше един Аутан май се казваше,и май от него има вариант за бебета, но не съм сигурна.Продава се в аптеките и там може да се провери.

# 80
  • София
Един глас за комарниците на пантички. Нашите могат и да се сваляи изцяло, примерно през зимата, а и така се почистват по-лесно - директно под душа  Laughing Каква мръсотия излиза не е истина. В офиса са такива дето се дърпат и вдигат, страшно са неудобни, трудно се свалят и вдигат, абе тия с пантичките препоръчвам. Само не ме питайте за марка  Blush

Как стигнахме до комарите?  newsm78

# 81
Vessi_to, аз си купих легенчета и комплект кани (с едната ще поливам в другата ще затоплям шишетата, ако се наложи). Сега ще търся някакъв съд за преваряване на вода, лична сапунерка (за сапуна за дупе) и кофа за памперсите (или мтъсни дрешки). Те са по 2, по 5 лева. Купувам ги защото сме новодомци и с купуването на керамичния плот изхвърлихме посудата и сме с две тенджери. Мисълта ми е, че не сме насъбрали боклуци, както обикновено се получава и нямаме нищо излишно. Направих няколко снимки, но ъгъла не е добър (и аз съм един фотограф  ooooh!)

За щорите - най-добри са ролетните (и скъпички де), те са отдолу с четки и щипки, така хем не ги сваляш, хем не гният през зимата! Това е мое мнение  Peace , сложили сме на всеки прозорец, само на едното крило обаче!

Ето снимки на бебешорски неща и на комарниците (спуснати, вдигнати - всякак си)  Simple Smile

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221915

Оф, Парола 1111

Явно пак е индивидуално - ние щорите ги вдгаме есента и ги пускаме пролетта, иначе отваряме другото крило, ако се наложи  newsm78

# 82
  • София
Пак съм аз    Embarassed

Отстъпвам си часа при Марков, ако някой го иска да каже - 08 май от 15.20 часа!!!

Катинче, отстъпи ли го вече? Ако не, да го взема аз Simple Smile тъкмо 32 седмица ще съм тогава, супер ще е!  Peace

РЕДАКТИРАМ ПАК: РАЗБРАХМЕ СЕ, ВЗИМАМ ЧАСА! Peace

Ха, ние точно вчера поръчвахме щори и комарници и даже тази сутрин са взели мерките  Laughing Щоричките ни ще са вътрешни, метални, бели. Комарниците на прозорците ще са точно като тези на Катинчето, а на вратата към балкона - тип врата, с рамка. Дано случим модели.

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 18:23 от julie.k

# 83
Спрея на Аутан го имам, купувала съм на Алекс, но на него пише, че не се прилага на деца под 2 год. Не знам серията против комари на Чико за над каква възраст е. Иначе от този спрей аз не съм особено доволна. Действа около 1 час, нищо, че на упътването пише 2 или 3 часа. След това комарите буквално го полазваха по бузите, пък няма как като сме навън да го пръскам постоянно.

# 84
Катинче, албума ти е личен и иска парола.

# 85
Катинче, албума ти е личен и иска парола.

Да, усетих се аз и я добавих  ooooh!

# 86
  • София
 spam2  Ужасно много оффтопик, ама ми направи впечатление... какво се случва по света... http://www.dnes.bg/article.php?id=50455

Катинче, тези жълтичките комплект ли са? Много са сладурски! Ако това е то комплект за изписване, ТРЯБВА да го имам.

# 87
Ще ви снимам моите щори, но като си измия прозорците Laughing Тамън да видите какви са му хубави  Mr. Green
Аутан пък аз съм взимала крем, с алое вера, но също не беше за бебета, ми за деца. Имаше ефект помня, но пак казвам, че не става за бебета.
Катинче, дрешките са много сладки Simple Smile

# 88
Ето снимки на бебешорски неща и на комарниците (спуснати, вдигнати - всякак си)  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=221915

Оф, Парола 1111

Явно пак е индивидуално - ние щорите ги вдгаме есента и ги пускаме пролетта, иначе отваряме другото крило, ако се наложи  newsm78
Помпата и стерилизатора са ми същите Peace. А хавлийката много ми хареса, каква марка е и откъде си я купувала?

spam2  Ужасно много оффтопик, ама ми направи впечатление... какво се случва по света... http://www.dnes.bg/article.php?id=50455

Ами какво да коментирам, от държава, в която хашиша е законно разрешен и дори министрите пушат пред телевизионните камери, какво да очакваш ooooh!

# 89
Autan-а точно е за деца над 2г - няма за бебета.

Катинче, жълтия комплект е много сладък Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт