ЮЛСКИ бебчовци '08 (тема 41)

• 10 288
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
Pearly, за 1-страница - Окръжна болница  София + смяна на пола на момче.

Не знам какво е ставало на триизмерния ехограф, обаче и вчера лекарката ми потвърди, че бебето ми е момче  Mr. Green - има си оформена торбичка за тестиси + мини пишле. Мацката беше на 100% убедена и 2 пъти го гледа. Иначе сме пораснали и се развиваме нормално. Таткото беше пък с една захилена физиономия. Аз му се смея и му викам "Е, ако беше момиче щеше да си щастлив баща, а сега като е момче, ще си горд баща".

На мен сега ми е странно. Бях се настроила за момиченце, а сега няма да мога да купувам розови роклички. Ама то все пак не се знае, до като не излезе...  Mr. Green

# 136
Майра, това също е страхотно Simple Smile

Джолити, на триизмерния кой и какво ти казаха, че не разбрах? Вчера са ти казали момче, ясно, ама триизмерен ли беше?

# 137
  • София
jollity и нашия татко се надява на такова 'чудо', но да видим...  Joy

ine, започвам по твоята рецепта след малко (като купя какао от магазина) без да слагам ром, пък да видим... Само май няма да ги слепвам със сладко, че много не си падаме и сега се чудя дали няма да измисля някой по-твърд крем, дето да става...
Айде, стискайте палци!  Mr. Green

# 138
Хора, яде ми се един плод, няма да ви казвам кой Confused Ядох от компот, сушен, но не е същото. В Пикадили има разни несезонни плодове, но точно тоя го няма. Надявам се да не ми стане нищо. Постонянно си облизвам ръката Embarassed

# 139
Дуци, на 3Д Мазнейкова на 28.02 ми каза момиче 100%. Миналата седмица лекарят от Вита на 2Д ми каза момче 90%. Вчера лекарката по ЗК на 2Д ми показа торбичка + пишле и съм склона да вярвам след като минах едни образователни снимки предварително. И Деси (лекарката по ЗК) се зачуди как на 3Д са видели момиче, защото независимо, че е било по-ранен стадий на развитие е трябвало да се види.

Леле, звуча сигурно като хипохондричка с толкова много лекари  Mr. Green

А, да ви споделя съвет, който получих от лекарката - от 28 до 32 седмица матката нараства най-много и е най-склонна към контракции. Препоръчителна е  почивката и неходенето на работа. Също така ми каза да пия Магнерич (3 пъти по 2хапчета - това била дозата за активните жени; а 3 пъти по 1 хапче за неактивните). Така, че да се пазите...

# 140
Аз ако съм на теб пак ще ида при Мазнейкова Mr. Green

# 141
  • София
Оооох не е честно - вие си печете следкишчета, а аз днес съм на работа  #2gunfire. От минала седмица имам купени някакви си италиянски бишкоти и се глася да ги правя на торта ама кога ли ще им дойде реда с тоя мой мързел  newsm78.
Момичета, ако някоя има време за губене и й се пише по кю-то: 334866545 - много ще са радвам да си лафиме  Blush

Дуци, какъв е този плод? Ама споко според мен нищо няма да ти стане, хапни си ръката Wink

# 142
  • София
jollity Може да не са видяли, защото преди 25-та седмица не е гаранция. Там на филмчетата как се оформя пола пише защо Wink
На братовчедка ми до самото раждане и казваха момиче, а той е мамче Laughing Просто пието му е малко и тестисите не са му много "увиснали" ако ме разбираш- по прибрани са Grinning А леля ми беше купила един куфар с бебешки дрешки от Англия Joy После и аз го обличах Дени в розово Blush ама дрешките бяха невероятни Heart Eyes

# 143
  • Варна
Мисля, че се получи, поне на външен вид  Laughing. Сега ме запалихте с тези бишкоти и бухти  newsm78.
Момите ще се кичат с венци днес, а ние омъжените ще търкаме, хм   Crossing Arms
Дуци, аз отдавна имам трудности с банята, но все още не мога да си надвия достойнството и да помоля и нея да ми чистят. Влача се по пода, абе за снимка съм  ooooh!.
Аз пък си харесах креватче 120-60  Crossing Arms. Доколко годинки се ползва горе- долу?
Джолити, тестисите слизали до 28 седмица. Може и да е вярно.

# 144
Аз ако съм на теб пак ще ида при Мазнейкова Mr. Green

Нали е здраво и нормално бебче, ще го чакам да се появи за пола. Пък дето има и един виц...

"Попитали един баща на новородено какво е бебето. Той отговорил: 'Ами като порастне ще реши"  Mr. Green

# 145
  • София
Дуци аз от един месец разпитвам кога ще узрее един плод (подозирам, че е същия). Още месец и ще го има  Mr. Green И сега имало по борсите но струвал 400 лв. кг. Така ми каза една продавачка на пазара поне.
И аз се разчистих тази сутрин, но мъжа ми ме изгони да си лягам. Сега мие пода и го чувам как изразява недоволство от парцала, от пода и от водата... Не е свикнал милия.  Heart Eyes

# 146
  • София
Добро утро..аз още пия кафенце Peaceпожелвам ви приятен уикенд Hug

# 147
  • Sofia
Добро утро (или ден) Hug

Катинче, все забравям да ти кажа, че не мога да разкодирам word-ския файл, който ми изпрати. С Екселската таблица всичко е наред, добре, че си пуснала и размерите, че в магазина все се чудя какви са тия сантиметри  bouquet

Какво има в word файла?

Моят мъж днес също ми донесе закуска в леглото Laughing Много е грижовен  loveuuu

Jollity
, направо ми е странно, че Мазнейкова е объркала пола. Изобщо с тея полове май ще очаквам и аз изненада при Марков другата седмица. #Crazy

# 148
  • София
Малее момичета, ако не бяхте вие как щях да се изложа с бременния ми мозък! Сестра ми е Цветана и въобще нямаше да се сетя да и честитя.
Jollity, да е живо и здраво бебчето пък момче или момиче няма значение Hug Макар че не знам дали се превключва лесно от единия пол на другия newsm78 Аз вече поръчах роклички за моята бебка, ако се окаже момче, ще имам доста за подаряване.
Макар че съм убедена в интуицията си и не вярвам да има изненади. Майка ми едно време е била абсолютно сигурна за пола и на трима ни и не е сбъркала. Сестра ми се родила почти без коса и като видяли главичката и казали "Честито, още един син". Но майка ми дори тогава не се разколебала и казала - "не може да е син, дъщеря е" Joy

# 149
ТоНи, същия този плод дебна и аз! На пазара на Борово килограмът е 800 лв.  #Crazy

Относно пола - и моя мъж искаше момче и сега се успокоява с репликата, че е лесно да посееш краставица и да поникне краставица, но да посееш краставица и да изникне слива си е майсторлък rotfImao

Е, как бе Jollity не те ли гризе мисълта за пола  #Shocked , блазя ти за търпението  Whistling

NBM, същата информация, преди да я превърна в Екселски файл! Радвам се, че ще ти свърши някаква работа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт