ПЛЕВЕН - 51

• 20 099
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
ЧЕСИТА ЛАЗАРИЦА НА ВСИЧКИ МОМИЧЕНЦА

Багодаря на всички за хубавите пожелания за нашата малка Беатрис.Ние от вчера сме си в къщи.

Справяме се чудесно засега сама че имам проблем за който ще търся съвети от вас.
Зърната ми са страшно разранени днес даже от едното тръгна кръв а ми казаха че ако стане така не трябва да и давам мляко.мажа се с лаксинох ама нищо не става.страх ме е че ако само се изцеждам лосле няма да иска да суче.

някой имал ли е такъв проблем и как се сте се справили.

# 46
 Честито на рожденничките Криси и Радост  Tada
На много хубав ден са родени Simple Smile Да са живи и здрави и много да ви радват!

Веси, аз имах същия проблем и с лансинох се оправиха нещата за 1-2 дена. Ако не става при теб  защо не опиташ да си вземеш от тези предпазители за зърна,мисля че така се казваха,поне докато ти се пооправят.И продължавай да се мажеш.

# 47
Честита лазарица и от мен   bouquet

# 48
  • Плевен
Честита лазарица и от мен Hug

Честит Първи Рожден Ден на Криси!

Честит Втори Рожден Ден на Радост!

Vesy1,това означава,че бебока ти дъвче зърната,а не трябва да е така.Трябва да захапе и част от ареолата,за да не се получава разраняването. Пробвай с предпазители както е  предложила Джина,но не е особено удобно.

Benson,аз и двете сгъваеми кошари съм ги купила от Аз бебето. Зад църквата, зад кино Освобождение се намира,до кафе Париж.

# 49
  • Плевен

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА РАДОСТ!
МНОГО УСМИВКИ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 50
Ние водихме Божидарко  на "Като лъвовете" . То ни стана традиция , май  Grinning    Малко снимки     и     клипцък-2 клип

Здрасти, Веси! Давай снимки на бебка  Hug Моите зърна също бяха разранени първите няколко дни и се оправих с Лансинох. Той и Божидар се научи да засмуква правилно. Дано се оправиш скоро!

Последна редакция: сб, 19 апр 2008, 14:34 от Atrakcia

# 51
Честит първи рожден ден на Криси!
Честит втори рожден ден на Радост!

Растете здрави и щастливи, дечица! Весел празник!
  bouquet

Честито и на лазарките! Party

# 52
nadi mishi, Miriel, много благодаря!  bouquet

ЧЕСТИТ ЛАЗАРОВ ДЕН!

ЧЕСТИТО НА МАЛКИТЕ РОЖДЕННИЧКИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА!

# 53
Честит Лазаров ден на всички момиченца. Днес видях няколко малки сладурчета в носии и изпаднах в умиление.
Честит празник и на рождениците! Пожелавам им здраве, късмет и безоблачно детство!
Веси, дано се оправиш. Аз имах такъв проблем, когато започна да хапе и една майка ме посъветва да се мажа между кърменията с дефламол. Така направих и ми помогна много. Чувала съм и за мас на Вишневски/дано не бъркам името/.

# 54
Здравейте от нас!Аз съм мама Ивка на Марти.Ще се радвам да си пишим.Аз съм от Плевен и живея на Дружба.Здравей slanced,много целувки на малката кукла.

# 55
Момичета,днес ходихме в Кайлъка и седнахме в Пещерата.На децата страшно им хареса Simple Smile За първи път ни е,че нали миналата година бяхме малки.Лошото е ,че имаше много по-големи деца и все ги пазех някой да не ги отнесе.Освен това аз ако седна те веднага тичат при мен и общо взето пак си седях при тях,няма почивка,но поне те много се забавляваха.Така че ще чакам откриване на сезона в Пещерата по форумски Simple Smile

# 56
Добре дошла Ивка   welcome
Djina, и аз имам желание за разходки + срещи в Кайлъка   Peace

# 57
Здрасти на Ивка и от мен! Пиши повече-р. дни.... Simple Smile

Аз майсторя козунак, чакам да се опече. Тренирам   chef

# 58
  • Плевен
Аз майсторя козунак, чакам да се опече. Тренирам   chef
Aз харесах рецепта за един чешки козунак от готварския,но ще го пробвам в сряда. И кранч мисля да спретна.
Дай после отзиви за твоя.

# 59
  • Плевен
Здравейте момичета! Hug
Май всички сме на тема козунаци.Дайте някоя интересна рецепта.
Ивка добре дошла при нас  bouquetМерси за целувките.

Общи условия

Активация на акаунт