Говорещи кърмачета

• 64 868
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Щерка ми вчера следобяд заяви, че трябва да суче. Тъй като се старая нещата да отиват към естествения им завършек и да оставя само вечерното сучене, я питам защо ще суче следобяд, нали знае, че вечер само се суче. Направо ме шашна с отговора: Трябва да суча, защото иначе няма да има мляко - ще свърши! Grinning Не си спомням някога да съм й казвала, че колкото повече суче, толкова повече мляко ще има и обратното - не знам откъде го измисли. Може да е собствено наблюдение. Simple Smile

# 466
Щерка ми вчера следобяд заяви, че трябва да суче. Тъй като се старая нещата да отиват към естествения им завършек и да оставя само вечерното сучене, я питам защо ще суче следобяд, нали знае, че вечер само се суче. Направо ме шашна с отговора: Трябва да суча, защото иначе няма да има мляко - ще свърши! Grinning Не си спомням някога да съм й казвала, че колкото повече суче, толкова повече мляко ще има и обратното - не знам откъде го измисли. Може да е собствено наблюдение. Simple Smile

Браво,на детето.Много е умна.И какво,даде ли й да суче?

# 467
  • София
Дадох, да, подобни умозаключения трябва да се поощряват. Grinning

# 468
  • ВАРНА
Браво, Olive, знае детето. Или ги усеща нещата  Peace.
Моят синковец не суче от един месец, но още се сеща. Сега е на вълна "Емо пипа" .
А една изцепка преди време ме замисли. Беше в началото на лятото, реших да си намажа зърната с лимон та да каже, че не иска, но получих отговор "Мамо, моля, да отидем в банята да миеш нанито Емо да цоки".

# 469
Голям бисер от тази вечер  Laughing Едната девойка нещо се глези и гушка в мен, нося рокля с малко по-отворено деколте. В един момент започва да оглежда цепката между гърдите ми с голям интерес и да пита какво е това и докато измисля отговор умно заявява "А, мамо, ти си имаш дупе и тук горе..."  Crazy

# 470
# 471
Тази – не! Тази е счупена! Другата!

# 472
  • В събота
Дъщеря ми вече е екс-кърмаче, но напоследък явно и изникват някакви спомени, което е малко необяснимо за мен (отби се сама малко след като навърши година). Една сутрин се събужда и ми казва: "Мамо, дай да пия!". Казах и че след малко ще  и налея водичка, я тя: "Дай от цицките да пия!" Хем ми стана мило, хем ми стана смешно, обяснявам аз, че мама вече няма мляко, а тя след кратко обмисляне: "Ами тогава водичка  ми пусни."
Имаме една африканска дървена статуетка на гола до кръста жена, висока около 60-70 см, стои в един ъгъл. Един ден заварвам дребната на колене пред нея и лапнала едната гърда. На въпросът ми какво прави, тя се обърна и тържествено обяви: "Ям!"

# 473
  • Варна
Тъй като вече се ориентираме към приключване, както се казва, аз се старая да огранича набезите на Мими към гърдите ми. Беше на село при баба си за 1 седмица, но като се върна пак започна често често да посуква. Дръпва 5-6 пъти и пуска, и така по 100 пъти на ден. Аз усещам, че вече кърма има много малко, т.е. тя не суче ами ме ползва за биберон. Говоря аз, казвам й да спира да суче вече, че е голяма, че вече няма мляко в гърдите, обаче тя, подобно на дъщеричката на Olive, ме застреля:
- АЗ ще ти направя мляко. (Как разбират значи)

И още една смешна случка от снощи. Лягаме да спим на леглото заедно, уж само се държим за ръката пък по едно време, айдеее започна да ми дърпа блузата. Пък на мен ми се спииии, две не виждам и й казвам:
- Стига бе , Мимеее! Престани, цицетата искат да си почиват.
Тя се навежда към гърдата ми и пита шепнешком:
- Цице, искаш ли да цоця?
И после сама си отговаря шепнейки:
- Дааа.
Така ме разсмя, че се разсъних без време  Laughing.

# 474
  • София
....
Тя се навежда към гърдата ми и пита шепнешком:
- Цице, искаш ли да цоця?
И после сама си отговаря шепнейки:
- Дааа.
....
Laughing Родена актриса.

# 475
  • Варна
Да, опасна е  Laughing! Тя затова и продължава вече толкова време да суче. Като ме погледне с ония очички и като каже: Харесвам такова мляко ....

А твоята щерка е умница и половина  thumbsup!

# 476
Blondy , опасна работа е твоята щерка!  Heart Eyes Ама те стават толкова умни от кърменето  Laughing

# 477

Blondy , опасна работа е твоята щерка!  Heart Eyes Ама те стават толкова умни от кърменето  Laughing

Ми я да се отъркаме в умните  action032 ,че некърмените да не са по-назад  Wink

# 478
ние приключихме стажа с кърменето ... 2год., 4 мес. и 11 дни

Всеки ден ме пита кога ще ги поправя (защото се отказвахме с горчилките), а онзи ден ни застреля с "може ли само да ги подуша"

# 479
Ива от година и нещо не суче, но понякога и тя иска да ги помирише или докосне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт