Говорещи кърмачета

• 64 866
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Нашата история има развитие  Mr. Green. Сега като я видя да се присламчва да суче се навеждам към нея и тихичко провеждам следния разговор с гърдите си:
- Цице, искаш ли Мимито да цоци .... Не...
И тя си умира от смях, дърпа ми блузата и почва (как ме е яд, че не мога да ви го запиша да я чуете, много е смешна): цице, искаш ли ... Да... (всичко казано много бързо и шепнешком Laughing) . И така си по няколко пъти. Аз Не, тя Да, ама забелязвам, че така намалихме броя на "посукванията" наполовина  Wink.

# 481
# 482
Моите също продължават да ръсят смешки. Ето още едно предимство на дългото кърмене  Grinning
Понеже уж вече се отбиват и даже самички казват, че вече са принцеси и млякото е за бебетата, тази сутрин едната се присламчва до мен и почва да нарежда "Мамо, аз съм отново много малка, трябва са си пийна мляко".  Crazy

Това с "душенето" явно е някаква фаза в развитието. И моите душат като кученца от известно време.

# 483
  • Варна
Понеже уж вече се отбиват и даже самички казват, че вече са принцеси и млякото е за бебетата, тази сутрин едната се присламчва до мен и почва да нарежда "Мамо, аз съм отново много малка, трябва са си пийна мляко".  Crazy

Laughing

Същата работа! И аз така казвам: вече си голяма и т.н., а тя: не съм голяма, бебенце съм, аз съм маааалко бебенце, мамо, бебенцето иска да цоци  Crazy...

# 484
хе-хех, Блонди, тази твоята е голяма скица Laughing направо си я представям Joy
абе, всичките са сладури големи Heart Eyes
пък моя още не ще да приказва и това е... Crossing Arms

# 485
Малко смях от нас: нашият лакомник като е много "на зор" за цок почва да сумти и да покашля, ама така театрално, докато го придърпвам към деколтето, много е смешен, един такъв сериозен...  Laughing

# 486
Малко смях от нас: нашият лакомник като е много "на зор" за цок почва да сумти и да покашля, ама така театрално, докато го придърпвам към деколтето, много е смешен, един такъв сериозен...  Laughing
Моята го прави същото  Laughing

# 487
Здравейте, ето че и ние можем да се запишем вече при говорещите кърмачетаааа  Heart Eyes 
При нас говорът е все още 50/50 разбираем и нейният си японски или италянски по-скоро  Laughing ,нооо всичко свързано с похапването е много мило и смешно. Преди месец издаваше само кратки команди : "Мамо, (с)тани, ела, се(д)ни долу или на сто(л)че, вземи " и т.н.,а сега е по-разговорлива с тититата "Мако (мляко) тука тити, ооо" и ги милва и целува, прави им "боц" с носле и ги гушка. По същия начин си иска и другата гърда след като пресуши едната следва "мама, нама мако - дай д(р)уга" придружено с много сладък жест с ръчичка. Много често ми носи нейните бебета да ги кърмя или тя самата ги кърми през блузката си и им обяснява, че ако искат "Биста дам мако ам" тя ще им даде  Grinning
Преди да си легнем вечер ми показва през прозореца, че е станало време за втора вечеря "Мама, тъмно" (и показва на вън докато дърпам щорите) "Сона нама, дай мако-мако" Превод: Мамо, стъмнило се е, слънцето го няма, давай млякото.

# 488
Голям майтап са тези наши говорещи кърмачета! Много им се радвам!  Simple Smile
Моето по цял ден ме преследва. Все още суче по няколко пъти на ден. Опитите ми да намаля кърменето все още остават безуспешни. И как иначе, като толкова сладко ме изнудва?! Когато се опитам да не й дам, тя ми казва "Покажи малко" ," Иска сюче", "Мамо, мота те" / мамо, моля те/ "Цици юбиму" /цици любимо/.

Да са ни живи и здрави!

# 489
  • Пловдив
Да са ви живи и здадви говорещите кърмачета! Записвам се да следя темата, може пък някой ден и ние да се разпишем!   Hug

# 490
Моят Теди още не говори , но като чета бисерите на връстниците му, знам какво си мисли Mr. Green

# 491
Моето кърмаче от снощи повтаря най-дългата си думичка, казвана досега - "циценце". Ама да не си помислите, че за нещо свързано с кърмене иде реч. Неее, човекът много обича сиренце и само ме дърпа да му давам да си гризне.  Mr. Green

# 492
Моят човек е отбит вече от 2 години и половина, на 4 .5 г. е.
Днес обаче ме пита, един такъв сериозен, как можел да ми върне малко от млякото дето е изпил от мен.
Питах го защо, на което той отговори, че искал пак да имам мляко за да го покърмя  Simple Smile
Обичал, че като съм го кърмела не съм мърдала  и не съм говорела с татко му .  Wink
Миличкият, може би му липсва тази пълна близост.

# 493
Моят човек е отбит вече от 2 години и половина, на 4 .5 г. е.
Днес обаче ме пита, един такъв сериозен, как можел да ми върне малко от млякото дето е изпил от мен.
Питах го защо, на което той отговори, че искал пак да имам мляко за да го покърмя  Simple Smile
Обичал, че като съм го кърмела не съм мърдала  и не съм говорела с татко му .  Wink
Миличкият, може би му липсва тази пълна близост.
много мило! breastfeeding

# 494
  • София
Лоша мама, нима помни - трябва да е бил на 2 г., нали?

Общи условия

Активация на акаунт