Говорещи кърмачета

• 64 861
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Да помни  Simple Smile
И като е искал пак да го кърмя аз му отговарях, че вече е голям и затова нямам вече млекце.
Затова сега му хрумнало да ми го върне, та пак да имам и да се кърмим.
Душичка, стана ми едно носталгично и на мен.

# 496
Да се включим и ние, нали Точица проговори. Simple Smile
Днес пристига с една кукла и ми вика "Тепци мако мама пие". "Нямам мляко за детенцето". А нашата вдига блузата, слага гушва куклата и гордо заявява. "има мако. Тепци мако пие."

# 497
  • FRANCE
Много са сладки малките зверчета Simple Smile. Моето "дърто" кърмаче сутрин преди баща и да я заваде на училище дава целувки на "цициките", на мен не Crossing Arms А ночем иска да я приспивам като след сучене обръща гръбче, дига си пижамката и иска "цициките" да я гъделичкали.

# 498
  • Варна
Лежим си в леглото и Мими казва:
- Аз съм малкото агънце, Яни е малкото козленце.
Аз: Ами аз?
- Ти си голямата крава. Rolling Eyes (Добра асоциация направи) Mr. Green

# 499
  • FRANCE
Да се впиша пак с изказвания на "дъртото" кърмаче:
"Мамо, обичам да ям дебели тлъсти цицики"
и другото "Мамо дай да ям дебелата цицика, че ще се пръсне и всичко ще стане с мляко и ще плуваме" ooooh!

Много ми хареса с голямата крава Simple Smile

# 500
  • София
 smile3532 Как им го ражда главата, да се чуди човек!

# 501

лелеее  hahaha hahaha hahaha посмях се с вас

При нас таз вечерното, Емма се умилква докато я приспивам, да и дам отново, нищо че вече е пресушила и двете, и хилейки се прави буба лази буба лази, стига до деколтето и уж лазейки бубата разголва плячката. Питам "какво правиш", а тя "ми трябва да ми дадеш малко да пийна", питам "защо", "защото ми е любимо, и вкусно, и .... любимо"  Mr. Green

# 502
С гордост се записвам в най-веселата тема във форума!  Laughing
Моето момиченце от около месец казва "да тока" /да цока/, когато иска да суче  Heart Eyes Интересното е, че не се насочва към гърдите ми, а потупва възглавницата да кърмене или ми я носи Crazy

# 503
Лежим си в леглото и Мими казва:
- Аз съм малкото агънце, Яни е малкото козленце.
Аз: Ами аз?
- Ти си голямата крава. Rolling Eyes (Добра асоциация направи) Mr. Green

Голям смях  hahaha

Голямата крава!!!!! Дори става за ник  Wink

# 504
  • Варна
 Mr. Green Да, това ми е индианското име.
Разказах случката в този подфорум, защото знам, че само тук ще я оцените правилно - Мими ме нарече така не заради физическа прилика (моля, моля), а заради функционална - просто мама дава мляко  Flutter.

# 505
И мен ме изкараха "к'ава"
Там (посочва) м'ако к'ава, мама к'ава.

# 506
В духа на последните постове и ние сме с нов лаф от преди малко.  Laughing Сутринта закусва мюсли с прясно мляко и аз обяснявам, че го дава кравичката, както киселото мляко. Днес сядаме да суче за приспиване на обяд и тя ми гали гърдата и вика "муууу, муууу"  Joy

# 507
  • Варна
В духа на последните постове и ние сме с нов лаф от преди малко.  Laughing Сутринта закусва мюсли с прясно мляко и аз обяснявам, че го дава кравичката, както киселото мляко. Днес сядаме да суче за приспиване на обяд и тя ми гали гърдата и вика "муууу, муууу"  Joy
Laughing Много сладко!!!

# 508
Все "крави" тука бее. Joy

Аз съм запомнила едно изказване на кърмаче че искал да ходи на млечния бар,като кодово име с майката имали.
И сега като имам някоя приятелка родилка ,която кърми и в градинката я питам как е бара?
Никой не разбира за какво иде реч  Joy
Сега ще добавям и крава ,и бар в кодировката  Wink

# 509
Най-сетне да се разпиша и аз, че от сума време го чакам дребното да проговори като свят, че да се посмеем:

Ляга нашият да спи и си суче блажено. По едно време спира да суче (но не пуска), диша дълбоко и решавам, че е заспал и почвам да се измъквам полека. Да ама не - чува се "Не мама, тук нани" със заповеднически глас. Аз отговарям "извинявай, мислех, че си приклЮчил". То пак си засуква и след 5 минути някъде пуска, казва "сега кЮчил", обръща се и заспива на секундата.

Най-лЮбимо ми е другото му изказване. Иска да яде и ме води при хладилника. Отваряме хладилника и той почва да разглежда и да коментира какво има и какво ще иска да яде. Сочи кутия мляко и вика "мако мууу", питам го дали иска мляко и отговорът е не. Тръшва после вратата на хладилника и ме повежда към канапето. Вика "нани тука" (да лягам, тоест) и настанявайки се ми казва "Амка мако мууу Фафи" (ще яде мляко от кравата на Фафи, Фафи му е кодовото име  Mr. Green , муу Фафи съм аз )

Общи условия

Активация на акаунт