Говорещи кърмачета

• 64 780
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Моят господин яде нещо си там и започва да си иска десерта "цицее" и отиваме в стаята, бута да затвори вратата и ме води за ръчичка към леглото си  Laughing
А сутрин като се на цица и започва да дава на количките си и на баща си, че понякога ме хваща за главата и ми я бута към циците  Laughing много е дашен като се наяде. А като го питам какво дават циците той ми отговаря "ам-ам"
Joy
Скоро ще започне да предлага и на приятелчетата си от кварталната градинка.   Laughing

# 601
От тази нощ.
Мама сега да даде на МаИа една хубава цица.  Laughing
При нас ситуацията е подобна, но молбата често е: "Мамо, моля отвои макото!" с други думи да си вдигна блузата и да "отворя" гърди за нощно цокане. В други случаи просто казва - Икам мамино мако!
Как да откажеш?

# 602
Много е мило и сладко...така се разнежвам като ви чета... Hug
Моето момче отскоро казва "мама", доста ще почакам за бисери от негова страна

# 603
Положението става все по-напечено. Т.е. вече толкова ми се спи, че говоренето по принцип просто го регистрирам, но това изречено за любимата манджа е паметно.
От известно време се навиваме семейно, че цоклата е достатъчно голяма и няма нужда вече да суче. Има ефект, разбира се. Сутрин става с бодра крачка и се започва само-навиването: "Ти сега вече си голяма, сама ще си събуеш панталон-пижама, сама ще си събуеш гащите, сама ще си вземеш синьото гъъне." (за себе си все още говори във второ лице, а за мен в първо  Mr. Green). Въобще - никой да не ме пипа, защото ще го нахокам като мооого голяма.
Вечер си следва ритуалите около лягането и щом си каже репликата "А сега как ще виждаме в тази тъмнина", се скачва. Та преди 2 вечери плямпорети заобикаля рутината и преди да съм започнала аз (онези неща, че е голяма), бързо информира - "ти си още много малка, сега трябва да цокаш на мама цицата".  #Crazy Crazy

# 604
Вечер си следва ритуалите около лягането и щом си каже репликата "А сега как ще виждаме в тази тъмнина", се скачва. Та преди 2 вечери плямпорети заобикаля рутината и преди да съм започнала аз (онези неща, че е голяма), бързо информира - "ти си още много малка, сега трябва да цокаш на мама цицата".  #Crazy Crazy

Много е хитре малката!

А моето кърмаче преди два дни, след като изпи каквото можа сутринта, ми посочи лявата гърда и заяви: " Тува мамино мако иде до магазина да купи дуго мако!". Аз предложих да му сипя прясно мляко в чаша, но той категорично отказа: "Не, тука сипеш!" и пак ми сочи гърдите.
А днес баща му го гушна сутринта (гол до кръста) и малкия бозайник щастливо констатира "А, тате има мако!" (не е толкова надарен баща му, прокто откри, че и мъжете имат зърна на гърдите). Joy

# 605
Днес една мама ме върна към тази тема и дори прегледах първите и страници с моите постове. Моето кърмаче вече е бившо такова, но пак има своите бисери. С риск да съм ги споделила някъде и да се повторя, ще ги споделя все пак.
Като излизам от банята, щерката ме дебне преди да съм се облякла и често повтаря, галейки гърдите ми "Ох, гърдичките ми, миличките ми те".
Един ден бързаме за градина и аз я обувам на стълбите, наведена, с щедро деколте, показващо прелестите ми. Щерката бързо пъха ръчичка в деколтето с коментара "Ех мами, как ми се иска да беше крава". Аз спирам и я поглеждам учудено:"Защо мами, искаш да съм крава", а госпожицата отговаря с най-дяволитата си усмивчица "За да си пия мляко, колкото си искам"
Това са реплики на едно почти 5 годишно кърмаче, което кърмих 3 години и 2 месеца.
Забравих да спомена, че преди време беше изненадала госпожите в ДГ, споделяйки пресни спомени от процеса, но те явно не и бяха повярвали, защото едната госпожа ме подпита дали е вярно Simple Smile.

# 606
  • София
Е, ти на най-интересното спря. Кажи де, какво е казала тя, какво са казали госпожите, ти какво си отговорила. Това са важни неща. Сега как да заспя спокойно, като съм любопитна  Grinning

# 607
И на мен ми е интересно да разбера какво е помнила 2 години след  прекратяване на кърменето.

При нас продължава изучаването на човешкото тяло. Вчера в банята бях възнаградена с щедрото "Мамо, пий мако", като си сочи гърдичките. Не знам до колко разбра, че момченцата и таковците нямат мляко.

# 608
Дребният вече знае,че гърдите на тати не пускат мляко. Няколко пъти пробва да пуснат,ама не става Laughing
Вчера си показва неговите,шегувам се ,че имат мляко. Той категорично заявява-нама мако.

# 609
"Мамо, да купим м'ако и да го  сложим в тази гъ'да, от която пих, а аз да пийна от дугата г'ъда"
Позволява и се веднъж сутрин от една гърда Simple Smile, но госпожицата търси начин хем да изклинчи още, хем да подсигури бебето Simple Smile))

# 610
Един ден бързаме за градина и аз я обувам на стълбите, наведена, с щедро деколте, показващо прелестите ми. Щерката бързо пъха ръчичка в деколтето с коментара "Ех мами, как ми се иска да беше крава". Аз спирам и я поглеждам учудено:"Защо мами, искаш да съм крава", а госпожицата отговаря с най-дяволитата си усмивчица "За да си пия мляко, колкото си искам"
уникално  smile3532
моето още мърмори мъничко, но сме още далече от бисерите, но като я гледам как се е пристрастила към гърдите ми, май ще ръси и тя подобни  Crazy за сега само се хили и плези като ме види гола и почва да се сърди ако се облека без да й дам да сукне  Crazy

desi_jul честит ден-ден на каката Йоана, да ви е жива и здрава и само радости да ви носи   bouquet

# 611
"Мамо, да купим м'ако и да го  сложим в тази гъ'да, от която пих, а аз да пийна от дугата г'ъда"
Позволява и се веднъж сутрин от една гърда Simple Smile, но госпожицата търси начин хем да изклинчи още, хем да подсигури бебето Simple Smile))

Heart Eyes

Аз пък доживях да чуя от бившите си вече кърмачмета, че и на тях един ден щели да им порастнат гърди и да кърмят бебетата си  Grinning

# 612

Аз пък доживях да чуя от бившите си вече кърмачмета, че и на тях един ден щели да им порастнат гърди и да кърмят бебетата си  Grinning

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Емичка все по рядко суче, но криво ли и е си търси двете глътки  Mr. Green Аз пък все по често съм вечер на работа и доста им липсвам. Та онзи ден натъжена излязла тя на верандата и с пълно гърло ревнала "Къде е мамааааа да ми даде цицкааааа!" Винаги е казвала тити, това си е нашата дума за заблуда на врага, сега защо е решила да каже цицка не знам, но майка ми изпаднала в потрес горката, щото улицата ни е доста оживена  Joy

# 614

Общи условия

Активация на акаунт