Говорещи кърмачета

• 64 784
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Joy това печели приза за най-сладък бисер!
Малко е! За толкова уникален бисер трябва някаква специална награда Joy

# 586
Най-накрая и ние да се запишем(по-добре късно,отколкото още по-късно Laughing). Идва време за лягане и малкият се настанява на възглавницата. Със заповеднически тон ми казва : "тука, айде цице". Казвам му" кажи мамо, мляко", а той "неее,мамо цица/цици/цице". После склони и мляко да каже,но хилейки се прибави и цице.

# 587
Рано сутринта е, таткото се приготвя за работа, а малкия се е присламчил и суче. Татко му го закача, оптива се да го целуне и Теди се завива през глава за да не го безпокоят. Атаката на таткото обаче продължава и Теди ядосан се обръща към него и с заповеден тон му казва: "КОГАТО, аз тука цакам млякото, ТИ няма да ме целуваш по муцунката!"

# 588
 Joy

Обикновено като се прибирам от работа, веднага ме хваща за ръката и отива на леглото: " Сега ще си цокаме и ще си говорим, и ще гледаме телевизия. Марти обича цоци, много хубаво цоци!". Казвам му: "Стига, направи ми циците на ластик!", той: " Това е цоцииии, дай ми цоциии, даййй ще си цокаме и ще си говорим!"  Crazy

# 589
Бебето реве, а аз се бъзикам:
"Няма мамо, кака ти ти изпи млякото. Sad"
А каката, се защитава:
"Има! Дай, дугата гъда!"
Тича към мен, вдига блузата на гърдата, която не я огря да докопа:
"Ето тукааа, дай детето!" (слагам бебето)
"Иш (виж), има!"
Разрешила проблема, се оттегли да си играе.

# 590
Аааа Berend Botje  голяма сладкишка си имаш! Heart Eyes

Много сладки бисери сте изписали пак! !

# 591
Тази тема я бях забелязала отдавна, но чак сега се зачетох - големи сте образи, а децата ви - още по-големи  Laughing Да са ви живи и здрави!  bouquet
И ние май скоро ще се причислим към говорещите кърмачета...От няколко месеца ми вдига блузата и заповеднически изстрелва: Мам-мам! (демек Мамо, дай да ям!). А ако ме види да се преобличам, спира да прави каквото прави и констатира: ам-ам...

# 592
Ахах, голям смях е тука с вашите говорещи цокита!  Heart Eyes

# 593
От няколко сутрини на събуждане аз поздравявам Мария. "Добро утро, Мария, добро утро, главичке, добро утро, носленце, бузки, ръчички ..." И така изреждам цялата й физика.
Тази сутрин детето ми връща поздравът: "Добо уто, цици, добо уто, мамо!"  hahaha

# 594
От няколко дни Мира е  на антибиотик. Приема на всякакви лекарства е голяма борба при нас и за това и обещах, че като си изпие антибиотика ще и дам "цика" да си оправи вкуса от лекарството. И сега като се присети и казва " Мамо, дай цика, Мира да си оправи вкуса"  Laughing

# 595
  • София
"Добо уто, цици, добо уто, мамо!"  hahaha
Ох паднах от смях  hahaha hahaha hahaha

# 596
"Добо уто, цици, добо уто, мамо!"  hahaha
Ох паднах от смях  hahaha hahaha hahaha

И аз!  Joy

# 597
Моят господин яде нещо си там и започва да си иска десерта "цицее" и отиваме в стаята, бута да затвори вратата и ме води за ръчичка към леглото си  Laughing
А сутрин като се на цица и започва да дава на количките си и на баща си, че понякога ме хваща за главата и ми я бута към циците  Laughing много е дашен като се наяде. А като го питам какво дават циците той ми отговаря "ам-ам"

# 598
# 599
От тази нощ.
Мама сега да даде на МаИа една хубава цица.  Laughing
Безотказна съм в подобни ситуации, както и друг път съм казвала.  hahaha
Горкото дете, и нощем не може да си почине от мисълта за мамините. Как ще го отбия при тези нощни смехории не знам.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт