Говорещи кърмачета

• 64 785
  • 769
  •   1
Отговори
# 570
Дадох. А Точица:
- А сега, Точица, ма'ко пийнем!

знае, че когато бебето се кърми гледам да не и отказвам, за да не предизвикам ревност и ме изигра Simple Smile)))

Хитруша!

# 571
Вече и нас сън повтаря "Цуката, цуката"(пък аз се надявам да се отбие  Stop)...а иначе като се сети и почва да ме дърпа "Дай, мамо, цуката!...(след малко)Дугата!".

Задължително докато суче държи другата цука и "търси радиостанция" Crazy .

# 572
Когато реши, надава боен вик "Титаааааааааа!", яхва ме, бръква в деколтето, вади си "титата" и почва... И да, с едната ръчичка задължително си мачка другата тита и като сукалчето на какалинка "търси радиостанция" Laughing.
Един ден изглежда беше поовечко огладнял. Както си чакахме с него на опашка в магазина, човечето взе да си приказва "Тита, тита...". Само продавачката го разбра /което беше добре/ Embarassed

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 19:17 от den 17

# 573
  • София
От бивше кърмаче:
"Искам бебето да цока от мене"
Аз:"Ти нямаш мляко в гърдите, мамо. Само майките имат."
той:"Ще купим мако, да сипеме в моите ъди(гърди) и ще цока бебето от мене"

След няколко дена обяснява на бебето:"Когато на мама макото суши, ще купиме от азина, ще сипеме в моите ъди и ще цокаш от мене" (Когато на мама млякото свърши, ще купим от магазина, ще сипем в моите гърди и ще цокаш от мен)

# 574
Страхотен батко си имате!  Heart Eyes

Моите са вече на етап да обясняват една на друга как като порастнат и на тях ще им порастат гърди и ще кърмят  Simple Smile

# 575
Видяла госпожицата гола жена и показала на баба си  "Бабо, цици".....после показала и своите "Тити цици" и примляснала уж, че суче ...Възпитаната ми свекърва е възмутена.  Crossing Arms

При нас единственото число е "цуката", а множественото "цици"

# 576
  • Варна
Прясно от снощи: Легнали сме да се приспиваме, четем книжка, говорим си. По едно време уж отбитото Мими започва да ме дърпа за блузата и да казва, че иска цици (разбирай едно цици - ед.ч., бел.пр.  Laughing). Аз се опитвам да я откажа: Стига бе Мимее, голяма си вече, цицито е уморено... и т.н. А тя: Аз само мъъъничко ще го постопля в устата си.
Уби ме, още ми е смешно, като се сетя  Joy

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 07:08 от Blondy

# 577
Бисер от днес, нищо, че вече са бивши кърмачета. Виждаме в един двор една огромна майка-свиня с малки прасенца, може би 7-8 на брой, които сучат и като свършват прасенцата моите девойки заявяват: "Мамо, искаме и ние сега да сучеме, както сучехме от теб!". Голям комплимент  Crazy

# 578
  • София
Много весела тема!   Laughing
Моето кърмаче все още не говори, но ако се появят реплики от негова страна, ще се включа и аз. 

# 579
А тя: Аз само мъъъничко ще го постопля в устата си.
Уби ме, още ми е смешно, като се сетя  Joy

Аз като не давам и моя кърмак ме умолява "аз само да го помииша нанито, няма да го цоцам"

# 580
През есента сме в Кюстендил и детето взе, че си намери там едни скулптури. Цициии и сочи към гОлите жЕни. Опитахме се да се загубим, но пак на същия емблематичен за града мост стигнахме. Най-бързо в обстановката се ориентира цокличката.  Laughing
Иначе напоследък я моря със заспиване без да сука, защото е свършило млякото. Първата нощ се будя от едно много самоуспокояващо се гласче. "Бебенце, не плачи, мама сега даде ти цица". А преди две-три вечери имаше нов нощен пробив "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО мама сега даде цицата".
Следващи покани не са ми трябвали.  hahaha

# 581
В градинката сме, а до пясъчника клекнала млада баба, с огроооооомен бюст. Вики се пуска по пързалката и с блеснли очички, се доклатушква до жената и победоносно пипа бюста и казва "Наниииииииии" (жената беше с голямо деколте, та бюста почти целия навън )

Аз се посмутих и я дръпнах, пък бабето само се захили Mr. Green

# 582
  • Варна
В градинката сме, а до пясъчника клекнала млада баба, с огроооооомен бюст. Вики се пуска по пързалката и с блеснли очички, се доклатушква до жената и победоносно пипа бюста и казва "Наниииииииии" (жената беше с голямо деколте, та бюста почти целия навън )

Аз се посмутих и я дръпнах, пък бабето само се захили Mr. Green

Кърмачетата умеят да оценят добрия бюст  Mr. Green! И моите момичета много се впечатляват от големи гърди.
Най-новото от моето Мими е, че ми дръпва блузата, обхваща едната ми гърда с ръчички и казва умилително:
 - Милото цице, виж как (ме) гледа .  (все едно е някакъв вид животинче Laughing).
МНого е смешна!

# 583
Бебето реве. Каката:
Уф, добе!
Ляга до него вдига блузата и извърта очи към тавана.
Бебето се кокорчи и се чуди какво да прави. Simple Smile

# 584
  • София
 Joy това печели приза за най-сладък бисер!

Общи условия

Активация на акаунт