Говорещи кърмачета

• 64 792
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • При децата ми
Моето бивше кърмаче (отбих го края на август) още се сеща с носталгия за сученето. Редовно поглажда деколтето ми и казва: "Има убави цици, иска цункам" . Разрешено е само през дрехите:

Joy Joy Не можах да се сдържа и сега колегите ме питат защо така се смея сама пред компютъра! Ха-ха!! Да ги изядеш направо тези деца!

# 691
Моето бивше кърмаче (отбих го края на август) още се сеща с носталгия за сученето. Редовно поглажда деколтето ми и казва: "Има убави цици, иска цункам" . Разрешено е само през дрехите:)
  Laughing Laughing Laughing
По този повод" "мама има малки цицИИИ! Аууу, какви малки цици имаааа! (с най-въодушевената физиономия) Баба и тати нямат цици. (ужасТ, разбира се).

# 692
Прясно от последните минути:

Намества се да суче в скута ми. Вади "пържолките" над деколтето и нарежда:
- Осем, девет, осем, девет, осем, девет цици! Бреброих ги-и-и-и!

Ето тема за размисъл: За какво мечтае кърмакът?  Mr. Green

# 693
Хи хи - според Вики са пет-шес  Mr. Green Точно преди малко ги брои.

# 694
  • При децата ми

Ха-ха, Laughing Ние за сега сме само на "Дай тука" и вади другата!

# 695
  • Пловдив
При нас новото е, че когато суче и го питам "Вкусно ли е млякото?" той спира и издава един такъв звук "А-ааа!" като от реклама на безалкохолно например  Simple Smile

# 696
Ние минахме от деловото: Ам-ам на по-описателното: Дай мама мако! (Дай от на мама млякото)  Laughing

# 697
Седях си аз на компа току що и дребното пристигна с два пищова в ръцете. Със заповеднически тон ги насочи към мен и каза:
 - Цицата... вади!

Татко му отстрани пукна от смях.

Май сме попрекалили с екшъните... Embarassed

# 698
 Joy
den 17, тооова изби рибата просто! Прочетох на глас на мъжа ми и още продължава да се хили и да се държи за корема. hahaha

# 699
  • София
 smile3532 Стой! Горе блузата!

# 700
den 17, бързо патентовайте репликата.  Joy
Ако Шаманката още се чуди с какво да поднови кърмаческите тенденции на модната линия, това е ЛАФЪТ!  Grinning

Ритуалът вечер преди лягане.
Докато се завивам,  един човек крещи до прегракване "Мила моя мамо, загаси телевизора!!!" Аз го гася и гласчето става нежно и закачливо. Мамо, дай сега на Малия ц**аааа"! Преслушва отдясно, отляво, иска една глътка вода, пристига да се сгуши на ръката ми и ми шепне "Мамо, благодалия, че даде на Малия ц**и и водичка".  Heart Eyes 

# 701
den 17, добре се е ориентирал - така са ти по-малко възможностите да му избягаш!

Ритуалът вечер преди лягане.
Докато се завивам,  един човек крещи до прегракване "Мила моя мамо, загаси телевизора!!!" Аз го гася и гласчето става нежно и закачливо. Мамо, дай сега на Малия ц**аааа"! Преслушва отдясно, отляво, иска една глътка вода, пристига да се сгуши на ръката ми и ми шепне "Мамо, благодалия, че даде на Малия ц**и и водичка".  Heart Eyes  
Моето кърмаче ме работи по друг начин: "Мамо, уморих се да спя, носи ме!" и щом го гушна "Аз съм на две и половина!". Съгласявам се с факта и веднага следва: "Искам мамино мляко" (само да отбележа, че се опитвам да го убедя да се отбие, когато стане на три)

# 702
  • При децата ми
Седях си аз на компа току що и дребното пристигна с два пищова в ръцете. Със заповеднически тон ги насочи към мен и каза:
 - Цицата... вади!

Татко му отстрани пукна от смях.

Май сме попрекалили с екшъните... Embarassed
newsm62 Достойно за номинация! Joy

# 703
От вчера:
Калоян обикаля да ме търси из стаите. Върви и си мърмори:
- Де ми е цицата?

Мда, изглежда в момента съм само една ходеща "цица"...
 Mr. Green

# 704
Емма се насука и загледана във филм си играе със зърното ми. Казвам с досада:
- Не така!!!
Ива пита:
- Какво става мамо, на мен ли говориш?
Емма:
- Неее, на мен! Не и е приятно да си играя с онова за сукането, дето ми пуска млякото...
А смятах че сме на ясно с анатомията на гърдата Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт