Говорещи кърмачета

• 64 167
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Моята дъщеря на глас пред баба си: "Как искам мама да не ходи на работа... И да си лежим цяяял ден двете! И да се гушкаме... (баба и изпада в умиление), И да си цоооокааам колкото искам!" - баба и в шок! жената мислела, че вече сме се отбили вече  Laughing

# 256
Моята дъщеря на глас пред баба си: "Как искам мама да не ходи на работа... И да си лежим цяяял ден двете! И да се гушкаме... (баба и изпада в умиление), И да си цоооокааам колкото искам!" - баба и в шок! жената мислела, че вече сме се отбили вече  Laughing

Joy

Представям си го цветно Simple Smile  Laughing
Че и на мен ми го изръсват  Mr. Green
"Аз още цокам, нищо, че баба казва, че вече съм голям.. Аз ще си цокам коооолкото си искам.. за да стана още по-голям."  Joy

# 257
  • София
Mr. Green Яко! Горката баба...

# 258

Joy А на колко е дъщеря ти?

# 259
На 4г и 2м. 

# 260
Еха! Браво на вас!

# 261
JES просълзи ме- бравооооооо!  bouquet

# 262

Rolling Eyes Браво,много сте големи.Разбирам защо бабата се е  Shocked

# 263

Rolling Eyes Браво,много сте големи.Разбирам защо бабата се е  Shocked
Абе те бабите редовно се пулят  Laughing
Ама от една възраст нататък почват и родните и те да недоумяват  Joy - имам си ги вкъщи  Mr. Green .. иначе са много "подкрепящи" .. ама стига толкова  Crazy

# 264
Пулят се, пулят се, ама с годините се кротват.  hahaha
 Сега не им се вярва че Ива се е отбила вече, убеждавам ги вече 3 месеца. Вярно тя опитва понякога, но в седмицата веднъж не го броя, а и не пред тях. Сега залагат Емма колко ще откара  Mr. Green

# 265
много харесвам темата и с нетърпение чакам да се включа, но пък засега имаме неговорещ начин да покажем как цокаме...като и кажа: "Мамо покажи как цокаш!" и тя се плези и почва да мляска...толквоа е сладка...показва го гордо и с усмивка...

# 266
  • София
Ох, хайде да проговаря вече, че ми омръзна само това:"Ам-ам". От съвсем скоро започна да казва и "мако". Иначе като види голи или полуголи гърди на картинка или по ТВто веднага констатира:"Ам-ам"

# 267
Градина. Първоначален шок от това..
В деня преди да тръгне на градина за пръв път му дадох мляко от чаша, неподсладено и той близна само и констатира:
- Ммм, интересно, ама не искам повече..

След 3 пълни дни прекарани в градината, Сашко явно вече харесва едната госпожа и следобяд ми разказва:
- Мамо, аз днес пих мляко
- От чаша ли, маменце?
- Не, от цицето на г-жа Немска  Joy Joy Joy Joy

# 268
  • в страната на чудесата
разбиващи сте!
моето момче сладко казва мамма, пълен с умиление. и всички си мислят, че вече ме нарича така. но не - това означава, че иска да суче...

# 269
Много сладка тема, поздравления  Hug

С Големия нямам спомени  Embarassed а той от много малък говореше и със сигурност е имало сладки моменти  Wink И ме излагаше искайки Тита навсякъде.
На малкото начина да си иска е И! Види ли ме седнала пред РС иска И, от малък той суче, аз пред РС иначе няма кога и той явно, и досега свързва РС с И  Laughing
Или пък като му кажа, хайде после, той драматично казва, Ти мене Не даваш И  Mr. Green

jenny_b, много сладко  Grinning И аз го питах в градината дават ли ви И, а той най-сериозно поклаща глава и казва, Не, там няма И  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт