Говорещи кърмачета

• 64 879
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Моето е бисер на едно приятелче на моята дъщеря, което всеки път гледа със зяпнала уста като се кърмим и редовно си кърмело куклите Simple Smile . Искало няколко пъти от майка си да суче, но тя обяснявала, че няма мляко вече в нейните муци. Детето явно е обмислило въпроса и измислило решение: Мамо искам да си махнеш главата (както се махат главите на Барбито ), за да налеем мляко в муците и да муцкам, както Анито муцка Simple Smile

# 436
-Защо, защото не можеш да ги стигнеш? hahaha

Мамо искам да си махнеш главата..

да ви имам изобретателните деца Laughing

Joy Joy Joy

# 437
Одавна не бях чела темата за бисерите на малките кърмачета  Laughing

Моето все още не говори,но знае как да си поиска млякото.Направо идва при мен и почва да ме дърпа за блузата  Joy Joy ,а по някой път като го нося на ръце в магазина примерно направо ми я дърпа и почва да търси цицата  hahaha Joy hahaha Joy

# 438
Ама вие до колко години ги кърмите?

# 439
  • Видин
Поне до 6  Laughing

# 440
  • София
Дългокърмените деца обикновено се отбиват на 2-3-4 г. възраст, имаше и едно 6 год. кърмаче зимата, не знам какво стана и дали още се кърмят. Simple Smile
Моето дете е на 3 г. и 5 м., според мен ще се отбие плавно до 4 г.

# 441
е дано да не влязат в пубертета  Laughing Laughing шегувам се
за съжаление никога не съм кърмила по медицински причини

# 442
  • София
 Laughing няма, ще ги отбием дотогава.

# 443
-Защо, защото не можеш да ги стигнеш? hahaha

Мамо искам да си махнеш главата..

да ви имам изобретателните деца Laughing

Joy Joy Joy

Вярно изобретателни.Спуквам се от смях с тези сладури

е дано да не влязат в пубертета  Laughing Laughing шегувам се
за съжаление никога не съм кърмила по медицински причини

А аз кърмих 2 хранения,след което и аз по мед.причини прекратих  Sad

# 444
onche, lenko следващият път ви пожелавам да успеете с кърменето! Ние с моя малък разбойник сме влюбени в него  Heart Eyes Blush Grinning

# 445
При нас твърде не се случват забавни говорни ситуации. Пък де да знам, може и да ги проспивам, защото тази, за която ще пиша,  е точно такава. Преди два- три дни малката сукалка в някой си час на нощта е сукала от дугата (другата) гуга, после от дугата- обичайно за нея. И понеже аз съм основно отговорник по входа, а баща и по изхода, му казала: Тате, имам пиш. Докато ставал баща и тя казала на гугата- аз отивам да пишам и я завила  Laughing.  Като че гугите са същества, които водят собствен живот  Grinning.

# 446
Питам я ако имаме бебе, ще му дава ли да си цоква. Тя усмихната до уши отговаря "Тебе цока от мама, бебето цока от тати".

И така бебето от тати ще цока,а  Joy Joy Леле тези деца са опастна работа с тия бисери дето ръсят  hahaha

# 447
При нас твърде не се случват забавни говорни ситуации. Пък де да знам, може и да ги проспивам, защото тази, за която ще пиша,  е точно такава. Преди два- три дни малката сукалка в някой си час на нощта е сукала от дугата (другата) гуга, после от дугата- обичайно за нея. И понеже аз съм основно отговорник по входа, а баща и по изхода, му казала: Тате, имам пиш. Докато ставал баща и тя казала на гугата- аз отивам да пишам и я завила  Laughing.  Като че гугите са същества, които водят собствен живот  Grinning.

Joy

При нас бисери още няма, освен "гуга няня" (другата няня=гърда). Иначе най-редовно ме "черпи", като ми навежда главата към гърдите ми, но осъзнава, че няма как да се самосуча, и от 2 дни се пробва сам да се кърми от себе си - голям смях пада  hahaha

# 448
Аз само се веселя в тази тема и чакам най-накрая и моето да проговори, че може и да не дочакам говорещо кърмаче... (мисля, че до 3 ще се отбие...) Нищо, следващото може и на година и половина да проговори  Laughing

# 449

Общи условия

Активация на акаунт