Говорещи кърмачета

• 64 835
  • 769
  •   1
Отговори
# 510
ШамсHug

Моето къпмаче пък, нали след няколко дни има рожден ден, питам я аз какво иска да й подарим и тя : "Цицета"!  Crazy После доуточнява : "агачки цицета" / т.е. играчки цицета/. Дори на братовчедка си обяснява, че искала агачки цицета.  Crazy

# 511
Много сладка тема!

Онзи ден, след поне 30-минутно цокане, казвам на сина ми:
-Хайдеее, не свърши ли вече това мляко?!
- Мако (мляко) няма, има би'а (бира) ! - и блажено продължи  да си пие "биричката" Mr. Green

# 512
С най-голяма радост се включвам и аз!
Митко много обича да гледа песнички от един сайт. В един момент на рекламните банери в страни се появява една надарена мацка по кожено бельо - реклама на някаква интернет игра. Малкия много радостно заявява - Како! Мако! (демек каката е оборудвана да дава мляко) и ме кара няколко пъти да му пускам една и съща песничка заради тази реклама.
Втората случка е от преди няколко дни. Вечерта се приспиваме с кърмене, изпива си детето млякото от двете ми гърди, посочва с пръст тази, от която е пил последно и казва "Букуче" (когато си изпие сокчето от кутийка, казваме, че кутийката вече е боклуче и трябва да се изхвърли в кошчето).

# 513
Точица нарича сутиените: "мако кии" (мляко крие)

# 514
А моето кърмаче казва на сутиена "цицен".  Joy

# 515
Преди няколко седмици моето момченце ми нарежда да седна на "киима"(килима - любимото му място за сукане).Сядам аз,засуква човечето и внезапно се дръпва назад викайки "Аууууууу,мако паиии Диди!"(Ау,млякото опари Диди).
"Е,как така те опари млякото?" го питам аз,а той започва да се смее и да пляска и ми казва "Неееееееее,Диди паи меки"(Диди прави смешки) Laughing.

# 516
При нас в резултат на афти, девойката спря да суче. Пробва се един път след няколко дни несукане и казва: "Не дава" т.е. няма мляко. Аз и обяснявам че като не суче и млякото ще спре. Тя най-спокойно ми отговаря: "Ти ще пиеш, пиеш мляко и то ще дойде"

# 517
Моето момченце от доста отдавна повтаря ам ам, като ми гледа гърдите, но изведнъж откри неговите и много учуден ме гледа и се хили, сочи си гърдичките и говори въпросително ам ам? Явно реши, че има още един източник на мляко  Joy

# 518
  • Варненско мишле
Моето кърмаче е на 1 год и 2 мес.,като до 6-ти мес беше само на кърма.Знам всички ползи от кърменето,но...на моменти вече много ми тежи-особено нощем.Надявам се все пак да продължим докато"шефа" каже Wink
Все още не говори , но като реши ,че е дошъл момента-хваща ме за ръката и ме повежда към спалнята.Другия намек е да започне да ми рови в пазвата(то си е направо "твърдек",де Laughing).Или пък се умилква върху гърдите ми и издава любовни звуци Laughing
Ей това "казва" Joy

# 519
Тази вечер, докато аз вършех нещо в кухнята, нашият малчо казал на татко си "Тате, дай мако!" Mr. Green.Таткото му казал разбира се,че тати няма  "мако".А  умничето заключило:"Да,тати мина(няма) мако(мляко), амо (само) пъп" Joy.

# 520
Обичам ги тези сладки малки цокълчета Laughing
Ягодка ме вижда да се преобличам  за да излезем с баща й и се почва " Тати, тати  виж ам, ам,мамооооо дай  тотка " и така докато получи поредната доза Joy

# 521
Ех, как си мечтая да се разпиша с бисер и от моето кърмаче Heart Eyes

Все пак, за да не е само запис - Имам 3 бенки на корема, та малката ги гледа с голямо възхищение и нееднократно се опитва да посуче и от тях  Laughing- сяда до мен на леглото и ми вдига блузата и искрено се забавлява, прави им боц и им "говори" едно любовно - явно си мисли, че където и да цокне и ще излезе мляко  Joy

# 522
Тази сутрин, викам на девойката:
- Хайде стига цокала! Какво ще кажеш, а?
тя ме пуска и отговаря:
-Миси! (Мерси)  Crazy

Вчера видяла баба си да се преоблича, доближила я и попитала много сериозно:
- М'ако имаш?

# 523
Тази сутрин, викам на девойката:
- Хайде стига цокала! Какво ще кажеш, а?
тя ме пуска и отговаря:
-Миси! (Мерси)  Crazy
Браво на детето, добре възпитано!

# 524
Това е малко встрани но: Обясниха на съседското 2-годишно дете, че мама има мляко в гърдите и дава на бебето. Детенцето разбра явно и обясни: "Мама има мляко в гърдите, а баба - кафе".

Общи условия

Активация на акаунт