Говорещи кърмачета

• 64 829
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Кати суче и след секунда вдига глава потупва гърдата и казва :"Мамо, защо миришеш на ресторант?", при което аз избухвам в див смях и тя се поправя :"На дезодорант, де?" 

Снощи само ми се гушка до гърдите като малко коте и мяука: "Аууу, колко е мекичко, колко е мекичкооооо." 

Като се преобличам понякога се втурва да ги гушне за малко, много нежно до бузката си  им казва гальовно :"Меме, мемееее."

# 541
Прясно-прясно  Mr. Green

Понеже му обяснявам как завиваме наляво или надясно, малкият ме пита какво е ляво и дясно и аз обяснявам крив-ляво  Mr. Green Показвам му дясна и лява ръка, уше...  Ляга нашият да спи и иска да суче. Суче каквото суче и иска "кодут" (това е "другото") и после се поправя, не, дай дясното цоки  Mr. Green

# 542
Лягаме да ги приспивам, Емма сърдита казва аз няма да спя, отвръщам добре, лежи си, аз ще погушкам кака, тъкмо ще ти се доспи. Разбира се след 10 секунди вече пуфти яростно от яд че е пренебрегната, и кака, и кискайки се казва "мамо дай и да суче, като заспи пак ще ме гушкаш". Тъкмо се наместваме с дребната и каката се сгушва в гърба ми с думите "Ох как ме беше стоплила само!" питам, "Да те завия ли?" а тя ме изумява с "Неее, студено ми е за майчина любов само!"
 newsm78 Rolling Eyes Thinking

През деня пък бяхме на парка, Емма ме заби със следните спомени "Спомням си когато бях малка  Mr. Green, тук ме носеше като бебе и ми даваше да суча и в студа." Вярно е, все по тази алея я приспивах в поза люлка, вървейки. Възможно ли е да помни от преди повече от година.  Rolling Eyes

# 543
Тъкмо се наместваме с дребната и каката се сгушва в гърба ми с думите "Ох как ме беше стоплила само!" питам, "Да те завия ли?" а тя ме изумява с "Неее, студено ми е за майчина любов само!" 

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
а тя ме изумява с "Неее, студено ми е за майчина любов само!"
 newsm78 Rolling Eyes Thinking
Много сладко го е казала!

Преди няколко дена се събуждам сутринта от малка ръчичка, която ми рови в пазвата и чувам Митко как шепне "Мамо макото отвои" - да съм отворела млякото (т.е. да си разопаковам гърдите).

# 545
 Joy Joy Joy ама шепне, да не ти наруши съня... много  Mr. Green

# 546
моят от няколко дена вика на гърдите "нана" - защото с тях се приспиваме Wink

# 547
Нашата кака отново се буди по 20 пъти на нощ и суче като новородено. Накрая ми писна и сутринта я отрязах. Тя се хвърли по гръб на леглото, разперила ръце и проплака: "Ще взема да се махна оттука!"

# 548
Снощи само ми се гушка до гърдите като малко коте и мяука: "Аууу, колко е мекичко, колко е мекичкооооо." 
Същата работа е и при нас- по 100 пъти на ден идва да ги гушка, да им се обяснява колко ги обича, а на мен пък да ми казва колко са мееекички  Laughing
Тая вечер съм я придумала някак да ми даде малко да я гушкам, а тя едва ме изтърпява. Питам я: "На теб сигурно ти е било много неудобно докато си била в корема ми, а? Затова ли не ми даваш да те гушкам?" Тя отвръща веднага: "Да". После става и ме поглежда озадачено- "Не съм била", "О, била си", отвръщам. Не съм! "Е добре, къде си била?"- "В цицата ти (както напоследък я нарича)".  Laughing Много смешно ми стана  Simple Smile.
Мери, направо ме разплака твоята щерка  Hug

# 549
Здравейте добре се посмях с вашите кърмачета Simple Smile Моят синковец е на година и 3 месеца и от около месец като иска да суче и казва мама цици, ама толкоз сладко, а какво ме чака още Simple Smile
Исках да ви питам като кърмите толкова дълго пиете ли някакви витамини? На мен започнаха да ми излизат бели петънца по ноктите а знам че това е липса на клций newsm78
И ако не е тайна как се отбива голямо разбиращо кърмаче?
Лека вечер  Hug

# 550
  • София
Ето я темата за дългокърмещите, където може да споделяш каквото се сетиш за кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549747.0
 Разбиращо кърмаче се отбива по-лесно от неразбиращо, защото му се обяснява  Wink

# 551
Нашата кака отново се буди по 20 пъти на нощ и суче като новородено. Накрая ми писна и сутринта я отрязах. Тя се хвърли по гръб на леглото, разперила ръце и проплака: "Ще взема да се махна оттука!"

Joy Joy Joy

maymunski, с обяснения и много търпение.. и аз като скреч си мисля че е по-лесно като вземат да разбират Wink

# 552
maymunski, когато детето надрасне нуждата от кърмене само се отбива. Е може с обяснения да се ускори процеса ако майката го желае  Simple Smile

# 553
Благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 554
moeto bebe e na 1 i 5 meseca i vse o6te su4i molq vi kajete mi kak da go nakaram da spre za6toto i men ne me ostavq na mira po cqla ve4er e na gardite mi

Общи условия

Активация на акаунт