Говорещи кърмачета

• 64 268
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Заобиколени сме от котки - у нас имам един дядо сиамец, майка ми в двора на къщата гледа 5-6 котки. Влади от 2-3 дена се е научил да казва коте: сочи с пръст, кокори се въодушевено и крещи "кот, кот..".
Снощи като си вдигнах блузата, за да поцока преди заспиване, наклони глава и се загледа в гърдата ми и много нежно каза: Кот, кот.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 16
Jes, Тебе е голям образ!!!  Mr. Green 

# 17
момичета
така не съм се смяла от години ...
моят син е на година  три месеца, за сега няма смислени изказвания по повод любимото цоки но и ние сме пристрастени
Да сте живи и здрави и вие малките хитрушковци ...

# 18
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
И аз като Бу съм разказвала това и преди, но ето:
Дъщеря ми е отбита вече година. Като беше около две годишна пътуваме с трамвая и на нея и се спи зверски. Рядко се е налагало на тая възраст да я кърмя навън, но когато и се спеше  изобщо не можеше да се преговаря с нея. Представете си препълнен трамвай, ние в средата. Тя започва да мрънка да суче и аз отбивам атаките - още повече, че слизаме след две спирки, но тя се ядосва и започва все по- силно да вика "Искаааам папааааам цициииии" . А аз "ни лук яла" замазвам положението" Пица ли искаш маме- мама ще ти купи като слезем".  Laughing Детето си мисли, че не го разбирам и със съвсем отчетлив крясък повтаря "Искам папам цици" Laughing Laughing Laughing
Както и да е- дойде спирката и слязохме, но все пак си мисля, че поне сто човека в трамвая разбраха какво точно иска дедето само майка му не схвана. Mr. Green
 Сега - година след като е отбита доста често кърми играчките си или ми ги носи на мен да ги кърмя или говори как ще имаме бебе и то ще цока от мама. И приз ум не и е минало, че бебетата ядат по друг начин освен от мама.

# 19
    И моето мъниче не говори още, само нарича циците "Кики" и си сочи и нейните,
обаче, lilfi, и тя смята, че имам четири броя - 2 под блузата и 2 през деколтето, в
зависимост от ширината му Joy - докато не ги изпие и четирите, не спира и това
е още отпреди да стане на годинка. Само сънена мога да я излъжа.

# 20
Опитвам се понякога да не и дам като си поиска а тя със сърдито изражение ми казва "Това на Тория цицетата!!" Аз права над тях нямам никакви. От скоро са разпределени, лявата за Тория, дясната за бебето. Онзи ден ми писна да ми виси и като поиска другото цице и казах че не може и другото защото нали е за бебето а тя помисли малко и ми заяви "Бебето ще папа мисо."
В момента само това се сещам..

# 21
  • София, Младост 2
Голям смях с говорещите кърмачета Heart Eyes
`Кот, кот` ужасно ми хареса Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Моето маймунче не се отличава с особена любвеобилност и нежност към мимките - само сумти с нетърпящ възражение и отлагане тон `давай ми мимка!` Mr. Green А сутринта, нервирана, защото не успява да си намери един от всичките 486 коня, които мъкне постоянно и непрекъснато, ядосано крещи на брат си, който нещо я дразни - няма да ти давам на теб смъГлива мимка, само аз ще си я мучкам Crazy (когато е ядосана, най-висшите обиди са смъГлив(смърдлив) и мързелив и понеже обърква родовете, се получават големи смешки - вчера сутрин примерно се жалва от брат си, обяснявайки - Тя (Камен) ми вика, че съм мързелив (Ева) Mr. Green).
А кога ще пуснем тема за пишещите кърмачета... моето звяр вече си пише името (и не само него, а и повечето букви) съвсем сама, което очевидно не й пречи да продължава да суче с неугасващ ентусиазъм Crazy

# 22
А кога ще пуснем тема за пишещите кърмачета...

И играещите компютърни игри  Mr. Green
Моята баща и я научи да щрака едни елементарни игри и сега се мъчи да ме убеди, че "тебе ного дуолна е яга, е цока" - хем да играе, хем да цока  ooooh!

# 23
  • София
hedra, много сладко е това с кот, нали? бтв,иска ми се да се запозная с вас с 'дребната-пишещото кърмаче' Heart Eyes

миа казва: "не тува, дугуту" като иска смяна на "наниту" с невероятна дикция, падаме всеки път....

# 24
  • София

Моята баща и я научи да щрака едни елементарни игри и сега се мъчи да ме убеди, че "тебе ного дуолна е яга, е цока" - хем да играе, хем да цока  ooooh!

LaughingНие игри не играем, но песента от онова клипче дето Хедра го беше пуснала ни е любима. Само да ме види на компютъра и започва да вика "пуТи мен пеТен и дай цоки".

# 25
Страхотна темичка!  Peace Благородно завиждам на всички ви с тези говорещи мамуни!   bouquet

# 26
  • София, Младост 2

А, този етап е в пълна сила при нас - без сученето, кой ще ти се занимава с някакви си мимки, когато има цял компютър на разположение Mr. Green Да не би някой да си помисли, че аз съм я учила на буквите... маймуната играе на Буквенката и Цифренката, та пушек се вдига - и на игричките от abc-bg.com (поне така мисля, че беше адреса). Имаме и споразумение - тя гледа филмче на малък екран, а аз отдолу пиша каквото ми се налага Crazy Не е най-добрият начин за отглеждане Embarassed, но пък поне е образователно, ако не друго Blush

# 27
Моето диване започна да ме работи. Преди време му давам да суче и той блажено казва "ММММММ" докато суче. Казвам на баща му "виж как блажено вика ММММ, много е приятно". След няколко дни ме напада "сукамееее" а аз отлагам "след малко, сега не мога" а диването ме поглежда с усмихнат дяволит поглед и казва "сукаме, павим ММММММ" за да ме съблазни Grinning

# 28
Моето диване започна да ме работи. Преди време му давам да суче и той блажено казва "ММММММ" докато суче. Казвам на баща му "виж как блажено вика ММММ, много е приятно". След няколко дни ме напада "сукамееее" а аз отлагам "след малко, сега не мога" а диването ме поглежда с усмихнат дяволит поглед и казва "сукаме, павим ММММММ" за да ме съблазни Grinning

Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много готина тема. Невероятни са малките "диваненца" и аз така го наричам нашето!

# 29
Страхотна темичка  Heart Eyes Наистина това е чудесен повод за дълго кърмене  Mr. Green
Аз все още не мога да се похваля с особено говорещо кърмаче. Единственото, което прави е когато баба му е на гости да се насади в скута ми и с особено щастлив и собственически тон да каже "Цициииии". После я поглежда хитро и си ги потупва.

Общи условия

Активация на акаунт