Говорещи кърмачета

• 64 307
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Записвам се да се посмея и да знам какво ме чака живот и здраве. Grinning

# 61
Скоро бях родила - лято значи, къс ръкав, деколтета. Разхождаме се привечер с мъжа ми и бебето.
По едно време довстасва един малчуган да надникне в количката. Обяснихме, че там е бебето; майката дойде и си вдигна разбойника. От високо обаче явно други неща правят впечатление и момченцето взе да сочи към мен и да вика "ам-ам!". Аз леко озадачена, а майката леко смутена - взе да обяснява, че неее, тези хора нямат нищо за ядене. Малкият обаче не беше точно на това мнение и продължи да обяснява, докато отминавахме.  Laughing

# 62
  • София
 LaughingМного весело с вашите кърмачета. Ние нямаме скорошни изцепки, но пък сестра ми ми разказа една.
Племенникът е почти на 10 месеца и тя го кърми в колата, а от другата й страна 5годишния син на колежката й наблюдава с интерес процеса. И разпитва:
-" И какво пие сега там бебето?". Сестра ми отговаря, че е мляко.
- "Ама какво мляко?"
-"Ами мляко, човешко"
-"Ама кисело или прясно?" не се отказва малкият.

# 63
Моя мишок от вече 3 месеца е отбит,но продължава да е върл цицоман Joy
Все още обича гърдите ми,проверява ги, как са,когато е тъжен или уморен инстинктивно си пуска ръчичката в пазвата ми,обяснява как са го хранили с мляко и колко ги обича,не ги е забравил и макар да не го кърмя се утешава с тях.
Миналата седмица с баща му на Раковска мяркат плакат на гола гърда и малкия се провиква с все сила "Цицето да пипам,икам"
всички минувачи се обръщат  Laughing таткото се черви,но води малкия да опипа плаката  Joy

# 64
 Joy Joy Joy Не е истина как ме развеселиха тези истории  Joy Joy Joy
Ние сме още малки да водим някакъв смислен разговор, обаче като види някоя от гърдите ми такъв щастлив вид добива. Лепва една голяма до скоро беззъба усмивка, каквото е правила бива зарязано и със спринтово лазене идва да си уважи храната - цоква мъничко и се връща към играта  Grinning Толкова мило да ми става  Heart Eyes

# 65
Все още обича гърдите ми,проверява ги, как са,когато е тъжен или уморен инстинктивно си пуска ръчичката в пазвата ми,обяснява как са го хранили с мляко и колко ги обича,не ги е забравил и макар да не го кърмя се утешава с тях.
Миналата седмица с баща му на Раковска мяркат плакат на гола гърда и малкия се провиква с все сила "Цицето да пипам,икам"
всички минувачи се обръщат  Laughing таткото се черви,но води малкия да опипа плаката  Joy

Joy Joy Joy
Дали изобщо някога ще му мине? Joy

# 66

Joy Joy Joy
Дали изобщо някога ще му мине? Joy
Както я караме Joy май по скоро ще запази пристрастието,само ще смени обекта на чувствата Joy

# 67
И ние мислим ,че има 2 цици под деколтето и 2 над него!
Най-сладките моменти са ,когато реши да сподели цицито с баща си: "Тати,падай (заповядай) учиш(да сучеш)",а другият е когато понякога реши да накърми мен hahaha"Мамо,ела Ицето учиш!Айде,агай(лягай) тука...(2-3 секунди уж суча)...Стига вече !Пивай(заспивай) Wink"Иначе,не иска да разбере ,че не винаги е удобно да суче.Вчера пътувахме с влак и той си поиска.Дадох му ,защото видях ,че не мога да отбия номера.Едната,после и другата....Реших да го позабавлявам УЖ,нооо,той се разцвили:Мамоо,дай цицатааа Embarassed.Еми дадох,то целият влак разбра какво правим Rolling Eyes.Иначе,дори и в просъница понякога се сеща да помоли Wink.Много са сладки,но аз като гледам скоро няма да се откаже SadА нощните му сукания вече истистински ме изтощават Sad

# 68
 Joy Разбихте ми
Мойто бебе е на 10 м мислех за отбиване защото цока вечер и нощем, но тя почна да си иска и през деня. Сега седи до мен на дивана и ме гледа изпитателно като си повдигна блузата се ухилва и се навежда и си цока. Е някой път и корема ми улучва. Случвало се е да я държи майка ми и аз като се обличам тя се протяга и пак си цица. Изобретателни мъници  Heart Eyes
На една приятелка детето - цицащо на година и половина - вижда ме как кърмя и със светнали очички претича през стаята каза цици и почна да ме гледа жално. Очаквах да си поиска

# 69
Моя цокащ човек е на 1,8 .
Постоянно ме притискат от всички страни да го отбивам, а аз съвсем сериозно и дълбокомислено казвам, че като му дойде времето той сам ще се откаже.
Такива изгледи засега - няма! Mr. Green
Все още не говори така добре и цокането е НАНИ
Като му се до цока и почва да ме гушка да ме гали и да вика : "Мамуууу Нани! Нани!"
Хората навън умилително мислят, че му се спинка.
Засега това идеално ме устройва, защото срещам повече укорителни погледи, отколкото одобрителни

# 70
  • София
  Гвендолин, хубаво кодово название си имате, моите за съжаление не са така тактични, всъщност с думи нищо не казват по въпроса, направо идват и се опитват да ме съблекат и да се настанят. Най-зле е че едната като види, че сестра и суче, веднага и тя се нарежда. Стафани на Марулка и Алекс на Янаст от отчетните също сучат още, незнам дали има и други от августинките, много се радвам че ти си още в редиците  Simple Smile

# 71
Кърмих дъщеря си до 2 год. възраст, сега е на 4 год. и още си спомня. Когато я гушна, винаги си пъха ръчичката в деколтето ми, даже се ядосва, когато не й разрешавам. Явно това й действа много успокоително и предполагам, че по-дълго кърмените деца така правят.

# 72
Oт днес: извадила дъщеря ми един мой сутиен с твърда чашка, сложила го криво ляво на нея си  ooooh! идва при мен и "Мамо, виж какви големи цицонки имам. Цокни си малко."  Blush

# 73
Продължавам да следя темата с интерес

# 74
момичета радвайте се на тези мили моменти,защото все някога ще отбиете малките си слънца и това адски много ще ви липсва,не знам дали го осъзнавате сега,но аз говоря от личен опит.сигурно докато не родя второ бебче няма да ми се запълни тази празнина от липсата на кърменето.и отсега съм се зарекла,че второто,живот и здраве,ще го кърмя над годинката,докато мога!!

Общи условия

Активация на акаунт