Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 242
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
Знам,знам,то големи софри,големи веселби бяха,нямаше на4ин да не се намесят,важното е 4е сте добре,здраве и щастливи усмивки на вси4ки де4ица пожелавам!

# 121
Мони, радвам се, че си добре Hug Heart Eyes Толкова уютно ни беше тук ......дано ни разрешат по малко да пописваме Mr. Green

# 122
ми, да пробваме  Wink
Вики и мама, какво ще кажеш  Blush

# 123

Вики и мама, какво ще кажеш  Blush
Знаеш какво ще кажа,тук не пиша,напоследък малко и то защото не съм от хората които няма да помогнат,напротив,за да помогна съм готова да преглътна обидата,жалко че някой не разбират че помежду другото което сме писали тук,спасихме зрението на поне 10 деца Peace

Знам,знам,то големи софри,големи веселби бяха,нямаше на4ин да не се намесят,важното е 4е сте добре,здраве и щастливи усмивки на вси4ки де4ица пожелавам!
Ми като знаеш,що питаш къде сме Joy

Аз съм тук и ще се включвам само ако имате нужда от мен,иначе сега съм там:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332296.0
Знаете че Вики е ученичка и аз пак имам мисия Wink  Hug

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 14:32 от Viki i mama

# 124
Мамо на Вики, разкажи за мисията, къде ще е ученичка Вики, как е, порастнала ли е Hug Heart Eyes

# 125
Ей, мама на Вики, честита ви ученичка. Пожелавам ви лека и безпроблемна година и мноооого шестички  Heart Eyes
Къде ходи на училище детенцето ? Харесва ли и и?

И наш Виктор тръгна на майчино училище (от три годишна възраст е). За момента е доволен, само дето малко го потупват там, явно поведението му не се нрави на всеки. Той много обича да копира и постоянно имитира децата, като се залепва за тях и имитира всеки жест, всяка дума...Мога да си представя колко е досадно понякога   Whistling

# 126
Ми отворете линка де Wink и ще разберете къде учи Вики и каква ми е мисията Hug
Вики е в училището за деца с нарушено зрение Луи Брайл ,знаете че при нас не е лек проблема и за съжаление за сега голям избор няма,всъщност няма изобщо Wink,но и това не е зле,а хич... bowuu

# 127
Пак здравейте от мен.

Цвети (ако не греша), много ме натъжи тази история с липстващите предмети за обучението на децата. Моята майка е учила в това училище, но това е по между другото  Wink Аз познавам много добре предметите, за които става въпрос, те се продават тук, в един сайт, казва се HopToys и ми изпращат редовно каталога на ново излезлите неща. За жалост, даже за нас играчките са много скъпи, те са наистина замислени за деца инвалиди и за различни видове инвалидност. Като водя Виктор на логопед или при невропедиатъра, виждам, че такива професионаливти имат доста от нещата и с това работят. Затова, знам ли, може би за вас е по-добре по-скоро да съберете парички и с тях да се закупят наистина полезни играчки, или може би греша   newsm78
Ето го и сайта им :
http://www.hoptoys.fr/index.php

# 128
Пак здравейте от мен.

Цвети (ако не греша), много ме натъжи тази история с липстващите предмети за обучението на децата. Моята майка е учила в това училище, но това е по между другото  Wink Аз познавам много добре предметите, за които става въпрос, те се продават тук, в един сайт, казва се HopToys и ми изпращат редовно каталога на ново излезлите неща. За жалост, даже за нас играчките са много скъпи, те са наистина замислени за деца инвалиди и за различни видове инвалидност. Като водя Виктор на логопед или при невропедиатъра, виждам, че такива професионаливти имат доста от нещата и с това работят. Затова, знам ли, може би за вас е по-добре по-скоро да съберете парички и с тях да се закупят наистина полезни играчки, или може би греша   newsm78
Ето го и сайта им :
http://www.hoptoys.fr/index.php
Ти направо ме срази.Какви неща имат тия хора,а ние тук се борим за играчки които родителите изхвърлят от децата си,боже ooooh!
Добра идея за парички,но нека паричките отиват при дечица ,които се нуждаят от тях за лечение,ние ще събираме ползвани играчки,поне докато не измислим нещо друго Hugяя

# 129
Ученичка си имаш вече ти, чудесно, дано има голям напредък, ти си толкова борбена и силна, че си ми пример, повярвай ми Hug Heart Eyes

Кажи как е и бабата на Вики, поздрави я специално от мен и от малката Деничка Hug Heart Eyes

Пък ако сте навити и за една среща по - натам, ще е чудесно.....

# 130
Да ме извикате и мен на срещата  Laughing

# 131
Ох, и аз бих дошла, но защо съм толкова далече  Rolling Eyes Ако се съберете, покажете ми снимки от срещата  Grinning

# 132
  • София
Бабата на Вики е много добре и е
горда с най-малката си ученичка.
Чета си и много не пиша по обясними причини.
За среща съм за  Peace

# 133
Много се радвам, Хулиганке:)

Hug Heart Eyes

# 134
Небесна,няма да стане срещата скоро,защото тия дни по-скоро ще се срещнем с Toni et Toto Mr. Green,отколкото с вас тук,заминаваме на преглед,да стискате палците Hug

Общи условия

Активация на акаунт