Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 248
  • 316
  •   1
Отговори
# 105
Мили майчета обръщам се към вас с молба:препоръчайте ми детски очен лекар за София става въпрос,който да е търпелив към дете с поведенчески проблеми.Става въпрос за дъщеря ми която е на 9г и е с далекогледство носи си очилата без проблем преди четири години и разширихме зениците открихме и диоптрите и така до сега.На всики шест месеца ходим на преглед но не успяваме да го направим качествено за очния лекар е важно тя да каже как вижда знаете сменят се диоптрите и се търси с кой виждаш най добре е тук удраме на камък тя отказва да говори защото не и е приятно да и ги сменят диоптрите и на всичко казва "да" без да ги е задържала,без да казва какво вижда на таблото и ............незнам дали го обясних правилно последния път лекарката в Окръжна болница ми каза щом си търси очилата и не се оплаква значи и е добре ела след година.

# 106
Добро утро,мили моми4ета,желая ви многооо усмивки днес.

# 107
svetla bogeva аз винаги препоръчвам Константинов,особено при деца с проблеми,той работи и с деца с ДЦП,така че едва ли ще му се опре и вашия проблем PeaceОбщо взето,щом моето дете му дава преглед,значи ще се получи и при вас Laughing Hug

Лелята на Димана,защо не се регистрираш,по лесно е Wink Hug

# 108
Вики и мама,благодаря може ли да ми кажеш къде преглежда Константинов?тел. за записване на час? може и на лични
Благодаря  bouquet

# 109
Здравейте мили май4ета и баб4ета героини,отдавна ви 4ета и си поплаквам и се радвам с вас на хубавите новини и днес се престраших да споделя и моята болка.Племенницата ми е на 3 годинки,миналата година доц.Контрова постави диагноза Миопия exscessivacaut.astigmat.,nistagmus lat.,диоптрите са -13 и -14.Дайте ми сьвет,мили4ки,кьде да я водим,трябва ли наистина да се 4ака да стане на 21 години и тогава да се оперира,4етох 4е проф.Мулдашев е правил такива операции с вграждане на алоплант,дали ще помогне и на нашето детенце?
Здравейте,

Аз имам две дечица с "nystagmus", единият с хиперметропия, а другият с астигматизъм. Аз знам че не е необходимо да се чака толкова дълго за операция, но има за нея едно условие - детето да има позиция на блокиране. От други майки знам че дечица се оперират тук на 6-7 годинки, но че операцията в много от случаите трябва да се повтори една година след това. Разбира се, вашият случай може да е по-сложен, аз съм запозната само с нистагъма. Но каквото и да е, много смелост ви пожелавам, и дано имате късмет да попаднете на добър лекар, който да ви помогне.

# 110
Здравейте!Някой дали може да ми каже дали  на 7 годинки може да се оперира кривогледство ,или вече е късно?Благодаря ви предварително!

# 111
Здравейте!Някой дали може да ми каже дали  на 7 годинки може да се оперира кривогледство ,или вече е късно?Благодаря ви предварително!
Ами зависи,може и рано да е Wink,но това може само офталмолог да каже,защото има много фактори които го определят.Може да попиташ и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239260.360
където пише детски офталмолог,но предполагам че и той ще ти каже че трябва преглед,така през нета не става Peace

# 112
Добро утро,мили моми4ета,весела седмица и успех на вси4ки слън4ица,които тръгват на школо!Wiki i mama,нещо не ми се удава да се регистрирам,нещо не мога.

# 113
Зравейте ,не съм се отчитала много много в темата макар че сина ми има очни проблеми, но от сега нататък ще се опитам колкото ми е възможно да пиша , но сега е лято и много работа и нямах много много време да влизам в форума . Разбрах че сте водили децата си в чужбина за лечение дано да е имало положителни резултати , наистина нашите деца са по специални и заслужават най- доброто от живота . Покрай проблемите с ушите и операцията малко пренебрегнах очите но трябва и аз сериозно да се заема с това мисля да го водя в турция за да го видят и докторите там.

# 114
gyulcem ,чакам те на скайп,ще поговорим за Турция,наистина си заслужава там,честно казано това е най-страхотната клиника,която съм виждала,а и лекарите са добри Peace

Леля наДимана,активира ли си акауна през електронната си поща?

# 115
Нищо не се полу4ава,ще помоля любимия да погледне.Вики и мама,аз съм Димана,пък съм леля на Теодор4е,та да те попитам-тя няма епикриза,не е лежала в болница,това което ти написах е диагнозата и от детския картон,свързах се с клиниката на Мулдашев,искат изследвания,които не са и правени,октомври са на контролен във Варна,поръ4ах да поискат колкото може пове4е информация от докторката,дано успеем,толкова много се надявам.Надявам се вси4ките ни де4ица да са здрави4ки!

# 116
4ук-4ук,ехоо,има ли някои тук?Желая на вси4ки много усмивки в намръщения ден!

# 117
Къде се изгубихте вси4ки,надявам се да сте добре,бъдете силни и смели!

# 118
Здравей:) Не сме се изгубили, но модератораторите не разрешават да чатим в темите. Само ако знаеш колко весело и хубаво беше тук преди месеци, а сега затишие. Мъчно ми е за всики момичета тук, къде сте Cry

Ние с Дени сме добре, водим я на рутинни прегледи, изобщо не криви оченцето, носим си очилцата и така.....

Пишете само как сте, Вики и мама, как е малката Вики, Мони вие как сте..... Hug Heart Eyes

# 119
ехо, Небесна, ето ме,
много мило ми стана, че се сети за мен  Hug
ние сме добре, надявам се и свички други да са добре,
може да пробваме пак да се съберем тук, ма, ще сме по кротки, м  Crazy

леля Димана, защо не пробваш да се регистрираш  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт