Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 225
  • 316
  •   1
Отговори
# 165
Чудесна новина, Хули! Жива и здрава да е малката Вики и само такива новини покрай нея да се чуват! И за всички останали дечица, де! Hug

# 166
Бабче страхотно новини!  Hug Hug Hug Но и ние не сме очаквали друго, нали?!  Wink

# 167
Ей, страхотни новини тук, бабо Хули:)

Цункай малката героиня Hug

# 168
Ей, страхотни новини тук, бабо Хули:)

Цункай малката героиня Hug
Може ли аз да си я цункам Joy
Момичета добре сме,Вики вижда,вярно не се знае още колко точно,но вижда и се ориентира.Тепърва ще поработим върху диоптера и изобщо да разбере нещата,но аз вярвам,както винаги.Само едно ще кажа-Вярвайте,но и се борете,щото без борба,само с вяра,не става Hug

# 169
Може, мамо на Вики, както аз казвам на моята щерка "спукай я от целувки" Hug

# 170
Момичета,стискайте палци,Теодорче е на контролен в четвъртък,дано да не е вдигнала диоптри,че няма за къде повече PraynigПобедка 28,какво става с вас,надявам се,че имате подобрение PraynigНацелувайте всички малки слънчица и ги пазете,че има гаден вирус с повръщане Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 171
Стискаме, ,миличка, с теб сме, ние тук сме голяма сила Hug Heart Eyes

Ще видиш, насочваме поток от положителна енергия Heart Eyes

# 172
lelqdimana стискаме палци и то много силно!  Peace Вярвам в добрите новини!  Hug Пиши утре как е минало и какво е станало!  Peace

# 173
lelqdimana, всичко ще е ОК   newsm10 

# 174
Благодаря ви,милички,утре вечерта или в петък ще кажа как е минало,чудя се дали да кажем на доцентката,че мислим да я водим в Уфа newsm78 защото тя казва да изчакаме

# 175
Благодаря ви,милички,утре вечерта или в петък ще кажа как е минало,чудя се дали да кажем на доцентката,че мислим да я водим в Уфа newsm78 защото тя казва да изчакаме
Един съвет от мен:Никога не казвайте какви са ви намеренията,те са си ваши,детето също ,и на никого обяснение не дължите PeaceВсеки има право да си направи ,ако ще и 100 различни консултаций Peace

# 176
Здравейте,момичета!Аз се позабавих с отчета,но важното е че новината е чудесна-Теодорче не е вдигнала диоптрите Hug,благодаря ви за подкрепата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,Викина мамо,както винаги се оказа права-Контрова не беше въодушевена за Уфа и каза,че каквото и да правим няма да има голям успех CryНо ние не се предаваме-никога #2gunfireЦелувки на всички малки съкровища и да са здрави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
 Много се радвам за Вики. Поздрави за малката героиня и борбената й майка.

# 178
lelqdimana много се радвам за вас!   bouquet

# 179
Благодаря ви,милички,явно здраво сте стискали палци Heart Eyesвярно е че сме голяма сила,толкова положителна енергия струи,че няма как да не се сбъдват мечтите ни PraynigБог да пази дечицата ни  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт