Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№8

• 41 191
  • 316
  •   1
Отговори
# 285
Весело посрещане на Новата година и нека ни донесе всичко,което старата забрави Heart EyesЖелая на всички момичета и на техните дечица много,много здраве,усмивки и късмет,нека Бог бди над нас Praynig

# 286
Весело посрещане на Новата година и нека ни донесе всичко,което старата забрави Heart EyesЖелая на всички момичета и на техните дечица много,много здраве,усмивки и късмет,нека Бог бди над нас Praynig
А Наздраве  cheersВсички проблеми, гадости и неприятности да ги  newsm75 newsm79 newsm28
И само ХУБАВИ неща да ни се случват през новата 2009 family

# 287
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  bouquet
Желая само здраве на дечицата ни,защото щастие те си имат,щом ги обичаме безкрайно Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА TeTinka
На теб желая цялото щастие на света и тази година едно велико чудо Hug Hug Hug

# 288
Честита Нова Година!!! Много сбъднати мечти на всички!!!  Hug Heart Eyes

Честит рожден ден, Тетинка!!!
Много любов и щастие ти желая!!!   bouquet

# 289
  • София
                                 ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА  newsm51

На всички Ви желая много, много здраве , щастие и сбъднати мечти.

# 290
ЧЕСТИТ НОВА ГОДИНА! newsm51 
ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И БЛАГОПОЛУЧИЕ!

# 291
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА НИ
И ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ ОТ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ !

# 292
  • София
Здравейте и Ч.Н.Г.  Hug
Имам молба.Свекърва ми твърди, че се е разболяла от възпаление на ретината.Казала е на съпруга ми, че това заболяване е на нервна почва и е нелечимо.Мъжът ми е силно притеснен.Не мога да намеря нито една читава статия с описание, причини, и прогнози за това заболяване.Бихте ли ме насочили  Praynig

# 293
Здравейте и Ч.Н.Г.  Hug
Имам молба.Свекърва ми твърди, че се е разболяла от възпаление на ретината.Казала е на съпруга ми, че това заболяване е на нервна почва и е нелечимо.Мъжът ми е силно притеснен.Не мога да намеря нито една читава статия с описание, причини, и прогнози за това заболяване.Бихте ли ме насочили  Praynig
Ама тя ли го твърди или някой лекар е опитал да и обясни по-просто?
Защото такава диагноза няма,още повече на нервна почва Peace
На нервна почва е възможно да има хипертония,оттам спазъм на съдовете в ретината или нещо подобно,но възпаление на ретината като термин ,не съществува,нещо ви пързаля свекървата Mr. Green
А тя как е със зрението и изобщо вижда ли,щом и е възпалена ретината/да допуснем ,че съществува тази диагноза Mr. Green/
По отношение на лечението на ретината....има лечение,дори за тотално отлепена ретина,което в сравнение с възпаление ,си е направо нещастие,така че и за това ви пързаля Mr. Green
Стана ми смешно,но ако наистина има проблем със зрението и ретината,кажи и да иде при Танев или Гугучкова в клиника Зрение,там се занимават предимно с ретини Peace

# 294
  • София
Благодаря Viki i mama    bouquet

Знаех си, но се нуждаех от потвърждение  Confused

На мен не ми е смешно  Confused Не ми побира акъла как някои хора така безотговорно разиграват съдбата - дърпайки дявола за опашката  #Crazy

# 295
Благодаря Viki i mama    bouquet

Знаех си, но се нуждаех от потвърждение  Confused

На мен не ми е смешно  Confused Не ми побира акъла как някои хора така безотговорно разиграват съдбата - дърпайки дявола за опашката  #Crazy
Виж,подходих с чувство за хумор,защото възрастните хора имат тоя навик,да ни стряскат прекалено и то с единствената цел да им се обръща повечко внимание Wink
Теоретично много заболявания на ретината са от типа възпалителни ,дори ретинопатията е възпалително заболяване. Има вероятност наистина да има нещо,но такъв самостоятелен термин няма,а и лечение има,дори при някой болести е само медикаментозно,така че не се притеснявайте,поне в това отношение изобщо не е права и е очевидно че търси внимание ,може би и да се посуетите около нея Wink
Подпитай я къде е ходила,при кой лекар,дали е написал на бележка диагнозата и ще разрешим проблема Hug

# 296
Еййй,Викина мамо,къде са ви зъбчетата,мнооого сладко това Викенце,бе Hug

# 297
Понеже темата стана дълга и ще ни се карат,затова трябва да направим нова,но искам да е с ново заглавие,т.е. един вид нова тема без предишни,да започнем отначало,та чакам предложения Wink

# 298
Еййй,Викина мамо,къде са ви зъбчетата,мнооого сладко това Викенце,бе Hug
Изпърдяхме ги,обаче каква плоча поникна отпред,представа си нямаш Joy

# 299
"Новата година е дошла да зарадва нашите деца"не знам става ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт