Отговори
# 225
  • Варна
Момичета, на никой не се сърдя за мнението.  HugНапротив, благодарна съм ви. В крайна сметка като я монтират и я нащракам, ще стане ясно кое и как е станало. Сигурна съм, че самата аз няма да съм доволна от някои неща по нея, но така е винаги. С времето забравяш. Hug

Оо, в Кухнята в детайл и аз често чета, но съм стигнала само до началото на втората темичка, че много мат`рял има. Wink Особено имам да кича разни неща по малките нишички, дето ги оставихме..

# 226
Момичета, извинявайте за закъснелите отговори, но не си бях вкъщи.

крис-пис, справила си се много добре с проекта. Въртях мислих, но не ми дойде нищо по-добро на ум от това, което ти си сътворила. Хладилника мисля, че ще стои най-добре ако се вгради, независимо дали ще е преди или след колоната. Ако е след можеш да сложиш до него трапезен шкаф или някаква друга композиция, за да не стои така самотно и да се набива толкова на очи.
Ето и една възможност за съвсем различно разположение   http://images25.snimka.bg/005825486-big.jpg

kalinikol, няма за какво  Wink  А ако искаш някаква цветова промяна или друга само кажи.  Hug

pyrat, виж дали съм те разбрала правилно.
 http://images25.snimka.bg/005825191-big.jpg
 http://images25.snimka.bg/005825192-big.jpg тези 10см свободно пространство до печката могат да се затворят, за да стои по завършено, ако са ми правилни изчисленията и съществуват.
 http://images25.snimka.bg/005825193-big.jpg правилно ли съм направила нишата?  newsm78 а котлоните 2ка или 4ка щяха да ти бъдат?
Какво ще кажеш на стената срещу вратата също до се сложат горни и долни шкафове?
Какви цветове предпочиташ? Кажи какви промени искаш да направя  Wink

sea woman, напълно съм съгласна с това което ти е написала Диди69.
 Hug Hug Hug

# 227
Аз пък искам да ви покажа нещо , което ми хареса без да съм фенка на модерното и червеното.  Simple Smile

# 228
  • Варна
Еййй, тази извита в дъга стена е много ефектна. Peace Ама горката женичка как ли ще ги чисти тези малко плочки в кухнята? Joy

# 229
Еййй, тази извита в дъга стена е много ефектна. Peace Ама горката женичка как ли ще ги чисти тези малко плочки в кухнята? Joy

Не знам дали е реализиран проекта , това е рисунка ! А за плочките , брат ми има такива , а снаха ми не е от големите домакини - чисти са обаче !  Grinning

# 230
  • Варна

Не знам дали е реализиран проекта , това е рисунка ! А за плочките , брат ми има такива , а снаха ми не е от големите домакини - чисти са обаче !  Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
Момичета, извинявайте за закъснелите отговори, но не си бях вкъщи.

[pyrat, виж дали съм те разбрала правилно.
 http://images25.snimka.bg/005825191-big.jpg
 http://images25.snimka.bg/005825192-big.jpg тези 10см свободно пространство до печката могат да се затворят, за да стои по завършено, ако са ми правилни изчисленията и съществуват.
 http://images25.snimka.bg/005825193-big.jpg правилно ли съм направила нишата?  newsm78 а котлоните 2ка или 4ка щяха да ти бъдат?
Какво ще кажеш на стената срещу вратата също до се сложат горни и долни шкафове?
Какви цветове предпочиташ? Кажи какви промени искаш да направя?

justice, просто си богиня на дизайна!!! нишата започва на височина 90 см. от пода и вградената фурна трябва да е по-високо а абсорбатора да е по-наляво над вградения плот, който мисля да е двойка газ + керамичен, ако успея да намеря... За цветовете ми се иска да е нещо по-светло защото е малко помещението, а за плота все още нямам идея - може би някаква имитация на мраморна шарка пак в светлата гама. За мивката мисля че е по-добре да няма отцедник, а само 1 корито, или ако е възможно да е от другата страна на тази ширина от 30 см., дали ще е възможно? Много ти блатодаря за отделеното време и нерви!!!

# 232
  • Русе
Здравейте момичета, от известно време следя темата (едва преди месец я открих) и се осмелявам и аз да потърся помощ и съвети от приятели  Laughing (макар и непознати). Много красиви неща сте сътворили  smile3501 , разгледах всички снимки, опитах се да си открадна идейки  Wink , но явно моето въображение е по-скромничко  Embarassed и не мога да се справя с разположението в нашите условия. Много ще съм ви благодарна, за всяка сламка, която ще ми подадете   bouquet
Това е скицата на бокса, в който ще трябва да се вместим:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=245571
Нещата, които си имат вече място са:
- мивката- мислим да бъде от полимермрамор- по поръчка мивка с плот, която да пасне точно в нишата. В момента мивката не се вижда от стаята, отделена е със стъклени тухли и от края на тухлите до комина има плъзгаща врата. Сега мислим да променим това, като евентуално пуснем плот до мивката с ширината на колоната и вдигнем още едно ниво (като бар-плот), където да си сложа саксия с цвете
- пералнята (на скицата я залепих в ъгъла, но положението и ще бъде според мястото, т.е. да има еднакви отстояния от стената и шкафа)
- тясно шкафче с вградена фурна и керамичен плот пред комина, срещу мивката
И идва големият проблем- как да събера по-вече шкафове в малко място и да ми е удобно за шетане?  newsm78
В единият вариат, които обмислях (този, който се опитах да начертая) е след чупката на комина, по линията на печката да продължат шкафове до пералнята, колкото се съберат.
При другият вариант шкафът е един и е залепен до пералнята в дъното на бокса (но така ще имам само един долен шкаф).
Горният ред шкафове ми се иска да обикалят по трите стени (опитах се да го представя с пунктир).
И последното неудобство- височината тавана на частта с мивката и комина е 2 м, а след чупката, където ще са шкафовете- 3 м.
Мястото ми е малко и с чупки, описанието сигурно е неразбираемо  Rolling Eyes, но ако ви хрумне нещо- ще съм ви благодарна. newsm74

# 233
justice  благодаря ти за компетентното мнение.Ние започнахме големия ремонт,вкъщи прилича на строеж,избиваме стената към тераста и посредата на хола има голяма купчина тухли и мазилка ooooh! .Утре ще викам фирма да изкърти мазилката от терасата ,след това ще  сложим гипсокаптона,трябва да облечем трегерите,след това започваме с кухнята,всичко ще си правим сами и кухнята ще си я правим ние,ще видим какво ще направим накрая.

# 234
  • Варна
justice  благодаря ти за компетентното мнение.Ние започнахме големия ремонт,вкъщи прилича на строеж,избиваме стената към тераста и посредата на хола има голяма купчина тухли и мазилка ooooh! .Утре ще викам фирма да изкърти мазилката от терасата ,след това ще  сложим гипсокаптона,трябва да облечем трегерите,след това започваме с кухнята,всичко ще си правим сами и кухнята ще си я правим ние,ще видим какво ще направим накрая.

Браво на смелостта да си направите сами нещата! Моят съпруг също сам си зида и измазва, а професията му е тоооолкова далеч от това поприще... Тихлите пак са по-добре, ако ви покажа на каква каменоломна приличаше нашата тераса, когато къртихме бетона, за да я усвоим. ooooh! Grinning

# 235
крис-пис, няма за какво.  Wink  Супер, искрено ви се възхищавам. И на мен ми се иска ние да си я направим, но за съжаление е невъзможно. Колкото на мен ми се отдават всякакви подобни неща, толкова на мъжа ми не му се отдават. Сигурно за това противоположностите се привличат.
Стискам ви палци за бърз и успешен ремонт.  fingerscrossed  Бъди оптимистка, мери по няколко пъти,  влагай по мъничко любов във всичко което правиш и успеха ти е гарантиран.  Peace  Нямам търпение да гледам снимки.  Mr. Green

# 236
Ето ме и мен в тази тема.Кухнята епочти готова,в момента докарват част от шкафовете, а утре или в другиден ще докарат и монтират плота.Страх ме е да показвам снимки (пък и шкафовете, които са тук, колкото и малко да са не са монтирани), защото май не уцелих комбинацията с цветовете.
По-скоро искам да питам откъде мога да си накупя интересни джунджурии за новата кухня?Магазин, в който всичко е накуп, че нямам нерви да обикалям newsm78
  bouquet
Няма от какво да те е страх,по добре в темата да има повече снимков материал.В края на юни очаквайте снимки и от мен,и аз смятам че можехме да измислим нещо по добро но всеки се простира според чергата си. Wink

# 237
  • Варна
Според вас, ако сложа всичките вратички от червеното дърво (пдч), на корпуса и страниците са бреза и КАНТА на вратичките е бреза, дали добре ще се получи? newsm78 Майсторът ни още не я е започнали  имаме време за още малко промени. Mr. Green

# 238
  • Пловдив
Сеа ами разгледай двата варянта кухни и виж на теб какво ще ти хареса.Моето мнение че така е по изчистено и стилно.Но важмо е на теб да ти харесва.Ти ще си господаря там Simple Smile

# 239
  • София
Диди  от къде я изрови тази красота  Hug, страхотна е кухнята пак се размечтах, но при нас няма да е скоро  Tired

Общи условия

Активация на акаунт