Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 549
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Lucicity  това е идея да...но трябва да се помисли, че аз съм до към 17-17:30...и до 19:00 има много време, а акореша да си отида до вкъщи (ж.к. Надежда)  ooooh!

# 121
А времето е направо чудесно навън LaughingИска ми се една дългаа разходка ма да видим дали ще ме огрее след вчерашната изцепка на мъж ми че тая жега не била полезна за разходки  #Crazy #2gunfire
Еееее....хубава работа! Shocked Shocked Shocked Ми то сега жега, а след месец-два..... newsm78 Thinking ooooh! Какво...в къщи ли ще стоиш?!? Като затворник?!?  Я, излизай още сега, докато е приятно и не е напекло много! И да не те плаши жегата...още не е чак такава жега! Naughty

# 122
И аз да се похваля -  ще си имаме момченце  newsm44
Само как се радвам. Много исках да е момче. Може да ми сложите син щъркел   stork-boy

# 123
July, честито миличка! Знам колко е хубаво да го разбереш.  Hug  bouquet
Дидка, ама това да ти е проблема мила. Можеш да ходиш на гимнастиката от 6 часа преди това, ако искаш , те лекциите после почват. Grinning
Незнам вие как сте ама аз на работа вече едвам седя с тоя корем седнала. Много ми е гадно да съм превита.  Sick

# 124
Здравейте мацки!

И аз само минавам да ви поздравя, че много работа ме е налегнала, а времето е толкова хубаво, че само ме дразни от офиса Twisted Evil

Лек ден на всички Heart Eyes

# 125
И аз да се похваля -  ще си имаме момченце  newsm44
Само как се радвам. Много исках да е момче. Може да ми сложите син щъркел   stork-boy

честитоооооооооо   bouquet  bouquet  bouquet

# 126
здравейте и от мен:) отдавна не съм писала, но ви чета. При нас е наред засега всичко с изключение на отоците на краката, които за съжаление започнаха доста рано..Sad край с токчетат и острите обувки. май ще си търся ниски равни обувки. А в събота живот и здраве ще пътуваме в чужбина и се надявам да ми понесе. Така като за последно Simple Smile Засега доки казва момиче, но не беше сигурна, защото бебо постоянно шаваше и не си отвори краката нито веднъж Laughingопитах се да си запазя час при Мазнейкова за триизмерен, но не била в БГ и нямали график следващите 2 седмици #2gunfire иначе коремчето ми е много е пораснало, имам чувството, че расте всеки ден, вече като погледна надолу и виждам само него.. Laughing събота и неделя имахме служебен семинар в Пловдив и бях постоянно напред назад, танцувах много в ресторанта и бебо се разшава:), видях се с роднини и нещо от топлото и климатиците в колата май поистинах и днес си останах в къщи, че нещо не ми беше добре. Добре, че сте вие да не ми е скучно Hug

# 127
Как сте мами! аз от петък пак почнах да усещам бебечето да рита и съм супер щастлива Grinning. Къпих си панталон за бременни, много е удобен  и май наистина е се насочвам към такъв тип дрехи. Бая килца съм качила та реших малко да се "разтоваря" тази седмица и ще наблягам на плодовете и зеленчуците.
За количките и аз да кажа, много се колебая постоянно разпитвам и научавам нови неща ето например вчера една позната си буташе детето и се оплака, че е трябвало да си всеме количка на която коша да се сменя по посока на движението и обратно, понеже като идвала към нас слънцето било зад гърба  и, а като се връщаше печеше точно срещу бебето и тя дърпаше количката на заден ход  Joy  за да не го изгаря слънцето. Другото което ми се иска много е гумите да са големи и помпащи се, понеже се очертава да я бутам по не много равен терен.

# 128
J.U_L.Y , честито мила  Hug
Люси, и аз съм се свила на четири и много ми се притиска коремчето Sad А представям си скоро как ще е  Shocked Обмислям някакви варианти за стойки за монитор. Поне да е малко по-нагоре, за да мога и аз да си вдигна стола  newsm78
Бръмбазък, гледам, че само 13 дни остават  Hug Предполагам, че ти е лудница сега  Crazy
Аз нали ще си тръгвам днес по-рано от работа и мислех да не излизам в обедна, но като гледам какво слънчице е навън и не ме сдържа. Май ще си поразходя дупето, че от утре пак гадно време го дават Sad

# 129
малеееееееееееееееее
всички сте полудели да се жените  bowuu
аз нали не съм фенка на брака ще си остана г-ца Flutter

# 130
Мамита ако знаете майка ми как ме нагласи Joy Joyдаде ми един дънков гащеризон дето съм си го купувала в 8ми клас/15г/тогава беше турбо модерно! hahahaА той е широк като рапърски е!!И вика край с тея дънки ще носиш това!Аз в него съм като кубче  smile3521Колко висока толко и широка!Все едно съм с 20 кила отгоре а аз не съм и с едно даже hahahaТая жена не е у ред!Само ми гали корема и разправя че растял с всяка минутка!А не е така ако го отпусна и малко личи да ама като го глътна и гле'йте ква съм фиданка още ме заглеждат младежите smile3532

# 131
Мирка вярно ли не си качила още нищо?Браво на теб това се казва финна бременна Flutter
Аз за сега съм качила 4кг.В момента съм 47кг.ама се надявам да се спра до 50 макар че може би малко ще ги мина дано да не кача много гледам че дават идеалното качване 11-12кг ама аз се надявам по малко ама живо и здраво да е бебето другото после се оправя а и аз имам хъс тъй че после ще отслабваме newsm39

# 132
Софи, и аз съм си мома   Hug Така че ставаме две  Wink Само дето аз съм фен на брака, но решихме, че при нас в обратен ред ще го караме - първо бебче ще правим, пък после венчило  (така и така 2 години вече живеем заедно) Wink Да видим милото само да не се измъкне като види колко са задълженията на таткото  Joy  Joy Важното е любов и здраве да има, пък другото - от пазара   Heart Eyes
Мирка, а на мен една колежка ми подари гаширизон с който изглеждам като Титаник. Милото ми обаче толкова ме хареса, че иска да си го нося поне вкъщи  hahaha Мисля, че нещо се е сбъркал  newsm78

# 133
На мъж ми това му беше мечтичка да ме види в гащеризон! smile3508и го скроиха плана с майка ми да ме облекат!!!направо съм бясна  smile3512Като свиня майка съм не смея да се гледам в огледалото!
singing_girl  ти си била страшно слабичка newsm53аз преди да забременея бях 55!И сега съм си 55!Не са малко за ръста ми ама мисля след раждането да свалям докато стана поне 48 че да се чувствам добре в кожата си!!!иначе крачетата са ми отслабнали даже smile3534Имам малка пупичка и това е!На мен доки ми каза че не ми дава повече от 10 кила да кача smile3513

# 134
вие ме разбихте!
аз съм с поне 8-9 кила отгоре  Cry Cry Cry

за бога, Мирка, не обличай гащеризона

Общи условия

Активация на акаунт