Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 551
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
J.U_L.Y ама как те разбирам... Hug честити сини гащиии!!!

# 136
Здравейте,
честити нови сини и розови гащички   bouquet
Соня, ще се разминем значи, тъкмо реших, че ще можем да се запознаем на живо  Embarassed а иначе за хремата може да позлваш Гелоситин /или Гилоситин/, само билки е, едно като олио малко, но помага. Гаден вариант е да смъркаш сок от лук, но наистина е ужасно
а иначе за килограмите, ама вие сте много "леки" дами  goodscale
аз преди да забременея бях 75 /за мой голям кошмар, напълнях почти 20 кила за две години, след като спрях цигарите и почнах да ям. единственото ми спасение да не се търкалям, е че съм 176 см висока/, от януари свалих 5 килца, не нарочно, но сега май започвам да хапвам подобаващо и съм се разтревожила

# 137
  • София
J.U_L.Y сложих щъркелче, както и на всики заявили такива! Браво бе аз за 2 дни сложих 4-5 щъркела май! Тая ли ще е темата на разбиране на пола? Времето се оправи и бебоците почнаха да показват прелести, а?  Crazy

# 138
Морейн честитоооооооо!
Мирката аз съм с хроничен запек от бебе, а откакто забременях положението е......
Моята лекарка ми предписа свещички/супозитории Ева Кю, разработени са специално за бременни, действат в рамките на 2-3 минути като домашна клизма и са абсолютно безвредни  Wink

bouquet хубав ден на всички!!!

# 139
аз съм с 5 кила отгоре  Grinning 5 месеца 5 килца.

# 140
  • София/Търново
Морейн честитоооооооо!
Мирката аз съм с хроничен запек от бебе, а откакто забременях положението е......
Моята лекарка ми предписа свещички/супозитории Ева Кю, разработени са специално за бременни, действат в рамките на 2-3 минути като домашна клизма и са абсолютно безвредни  Wink

Това беше интересно. В някой болници, в България, не ползват вече клизма, а тези свещички като отидеш да раждаш-това е равно на революция

# 141
  • София
Привет момичета в този слънчев ден!
За запека на мен ми помага активия с киви или череши.

# 142
ужас наистина се качва, и не мога да разбера от какво, ям основно салатки, е и тук таме сладичко, но без това не мога. Не знам защо качваме така, явно бебчо си го иска. А и диети не можем да пазим.. Thinkingаз имам чувството, че каквото хапна и се трупа, май най-добре да не ядем Laughing

# 143
little_sweet_didka мерси за щъркела  Simple Smile Аз още не мога да си намеря място от щастие!
А за проблемите с килограмите - аз за сега съм си добре. Качила съм няма и 2 кг. Дано не започна да трупам изведнъж.

# 144
Здравейте всички  Hug!
Редовно чета, но все не остава време да се разпиша.
Моарейн честито!  newsm51
Red_sonya и ни май в тоя ред ще го караме първо бебе, пък за сватба ще го мислим по-натам. И без това от 10 години сме заедно, подписа май няма да промени много нещата.
Иначе да ви се похваля - от сутринта много яки ритници ми раздава бебо! Супер е  newsm44. За първи път го усещам толкова ясно.

Нещо ми се мярна за срещичка, ама не разбрах къде, само нещо за 18.30 и сряда .... newsm78

# 145
JULY, прекрасно разбирам емоцията ти! Аз бях на седмото небе като разбрах, че  ще имам син. Някак си мисля, че много ми подхожда да имам един малък бръмбар.  Grinning
Софи, не бой се душа. И аз съм качила там някъде. От точилка станах кюфтенец почти  hahaha. Ама нали сме високи, надявам се по равномерно да ни се разпределя Wink. Пък после ще се спортува и гладува това е ясно Hug
Sheila,  ще запазим едно мъжле и за теб Hug. Не бой се! Като гледам колко мами чакат принцеси ще има и за теб едно синьо щъркелче. Междудругото гледала ли си го на ФМ или просто така си мислиш, че е момиченце?

# 146
mari_p , и аз се надявах да се засечем, ама голяма  разлика има в часовете. Но ще го направим на срещата  Hug Момичета, какво става с въпросната среща? Сряда наближава. Има ли желаещи или ще го оставяме за след празниците?
Като слушам как не наддавате и какви сте манекенки и ми иде да ...  Banghead Имам чувство, че и при мен нещата се промениха коренно откакто забременях. Ако ви кажа каква лакомия бях преди и не ми се отразявало въобще, а сега ям само салатки и супи и всяко грамче ми се лепи  Rage И то предимно на дупето  Rage Дано нещата да се нормализират като родя, че такъв списък с похапване съм си направила  smile3508
Dianchence, виждам че и ти питаш за срещата, но и аз толкова знам  newsm78

# 147
Здравейте момичета с пожелание за успешна седмица
  bouquet  bouquet  bouquet Честито на булката с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот
Честито на мамите за   stork-boy stork-girl:
Аз мога да ви се похваля има си страхотни дрешки за бременното ми коремче на мъжа ми майка му ме зарадва супер с един панталон две рокли и туника  просто е страхотно да си в дрехи които не притискат коремчето и се чувстваш супер и бебо така.
Относно килата аз съм качила 5  Embarassed коремчето ми е много сладко но не искам да ставам   261uu

# 148
Милички, да кажа за срещата. Аз съм ЗА, но ми се струва, че няма да успея за тази сряда. Надявам се след Гергьовден да се запозная с много от вас.

И все забравям да пиша, че от петък вече знам със сигурност, че усещам бебката. Толкова е невероятно  newsm68 Даже вечерта с таткото чакахме корема да мръдне и той наистина помръдва, много сладичко, едно мъничко възвишенййце се показва за малко

# 149
Морейн честитоооооооо!

Това беше интересно. В някой болници, в България, не ползват вече клизма, а тези свещички като отидеш да раждаш-това е равно на революция

Първо, не съм обикаляла болниците, за да знам дали и къде се правят клизми  Twisted Evil.
Второ, целта ми е, ако мога да помогна на Mirkata - а това е нещо, което съм изпитала лично   Hug Sunglasses!
Трето, става дума не за клизма, а за АЛТЕРНАТИВА на клизма, защото е ефикасно и действа бързо.
И накрая прилагам линк за споменатите супозитории:

http://www.mldtrading-bg.com/evaqu.htm

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт