Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 554
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • София/Търново
Морейн честитоооооооо!
Мирката аз съм с хроничен запек от бебе, а откакто забременях положението е......
Моята лекарка ми предписа свещички/супозитории Ева Кю, разработени са специално за бременни, действат в рамките на 2-3 минути като домашна клизма и са абсолютно безвредни  Wink

bouquet хубав ден на всички!!!

Това беше интересно. В някой болници, в България, не ползват вече клизма, а тези свещички като отидеш да раждаш-това е равно на революция

Първо, не съм обикаляла болниците, за да знам дали и къде се правят клизми  Twisted Evil.
Второ, целта ми е, ако мога да помогна на Mirkata - а това е нещо, което съм изпитала лично   Hug Sunglasses!
Трето, става дума не за клизма, а за АЛТЕРНАТИВА на клизма, защото е ефикасно и действа бързо.
И накрая прилагам линк за споменатите супозитории:

http://www.mldtrading-bg.com/evaqu.htm

bouquet

Ама именно. Спокойно! Аз точно се зарадвах, че хората знаят за алтернативата, която е практика отдавна по чужбина.  Пък и да похваля болниците...
А и аз постах каквото имах за запека-една седмица проучване и консултации.
Ако ще се нападаме за нищото...

# 151
Народееее, тотално съм изтрещялааа  smile3511 Исках да изпратя на милото да чете за ЕБХ и без да искам съм го пратила на един докторант, с който работех преди няколко години  smile3532 Човекът ми се обади току що адски очуден защо му го пращам, та се чудех кво да обяснявам  smile3532
Аз след малко зачезвам на доктор и да ми стискате палци всичко да е наред с бебока  Praynig Довечера ще намина да кажа какво е щъркелчето  Hug

# 152
Соня, стискаме палци и сме с теб! Бебока ще се усмихве на мама и нямаме търпение да кажеш какъв щъркел ще слагаме Grinning
Ужас в моя офис не се диша. Не мога да си представя какво ще стане като стане лято. Само басейна ще ме спасява.  ooooh!

# 153
Luci, утре сме на големия ехограф та се надявам за един час да успеят поне един път да видят гащите. Иначе сме си сигурни ще е поредната девойка, пък и вие обрахте всичките момци Wink

8Eos8 по чужбина няма практика на клизми при раждането.

Соня, успех на ФМ и ни извести за гащите непременно. Всичко друго ще е прекрасно.

# 154
Луси за големите жеги ти предлагам алтернатива леген със студена вода под бюрото   sport027
Всъщност най-доброто е климатик НО

# 155
Соня, стискам палци хубаво да разгледате бебока и да си покаже интимностите Simple Smile

# 156
  • София/Търново

8Eos8 по чужбина няма практика на клизми при раждането.

Shocked Може. Не твърдя на 100%. Това ми е инфото.  Embarassed Имах предвид, че няма клизми, а че прочистват със свещички, което си е с пъти по-добре.   bouquet

# 157
Най-вероятно е ставало въпрос, но да попитам за количките марка сangaroo? като качество и дълъг живот Simple Smile

# 158
Шейла, не бъде така сигурна. Като видите буйния дребосък да ни кажеш Grinning.
Рени, имаме климатик, но дори той не върши работа.  #Cussing out
Миналото лято не сме спирали климатиците даже през събота и неделя само и само, за да има малко въздух. А като сме там пускахме и вентилаторит, но без резултат. Пърженето е на максимум. Но тва с легена много ме привлича. Направо си представям какво пляскане ще бъде под бюрото и като дойде някой за среща, ще му казвам "Упс, момент да си изцедя краката и да си обуя джапанките hahaha"
Ох, разлигавих се. Ей днес хич не ми се работи, за бой съм! #2gunfire
Аз днес ще си тръгна навреме от работа, че мъжлето ми има рожден ден и става на трисейтачка Heart Eyes. Та ще ме води някъде на теферич - това ми беше поръчката Party

# 159
Следващото ходене/дано е скоро/ще го посветя на вас
  hahaha  hahaha
Абе абсолютно те разбирам, щото то си се превърна в един вид празник  Joy  Joy  Joy
Пробвай с ленено семе направи си чай или ако можеш направо си схрускай една две лъжички, на мен много ми помага.

# 160
mari_p аз съм си харесала една на cangaroo синя много сладка ама и аз не знам като качество как са някой ако знае нещо за тях или е ползвал да сподели Peace

# 161
Мамита сега се връщам от пазар!Купих си една много сладинка поличка на триъгълничета ако се сещате/триъгълен десен имам предвид такъв тип/ сладурски светъл цвят,ее малко прозира и ще ми виждат гащите ама какво пък като съм бременна та в черно ли да се облека #Crazy и една две туники си взех и съм доволка!А на всичкото отгоре си обух и едни три четвърти дънки които не съм носила две години и ми лепнаха екстра!!Не ми стягат не ми стискат супер са ми!А никога не са ми били широки!Значи съм вървелна още!! Joy hahahaсамо малка пупа имам скоро трябва да я снимам май newsm78
И си взех илачите за тоалетните действия и съм бомба  Joy

# 162
  • София/Търново
Най-вероятно е ставало въпрос, но да попитам за количките марка сangaroo? като качество и дълъг живот Simple Smile

Изчетох всичко, но не помня. Това, което ти казвам е мнение, натрупано с досегашното ровене, търсене и обсъждане с раждали мами.
Кенгару са китайски, както и други. Само за Бертони знам, че са си италиански. Аз съм си харесала модел на Кенгару за около 220 лева и си има всичко/в класация топ 5 е в друг форум специално за колички/. За около месец проучване не съм си променила мнението. Както се казва, може да случиш-или да е здрава или не. А и зависи какъв ти е приоритета, какво търсиш в една количка. Дали търсиш само количка, какви средства имаш и т.н.
Дано съм ти помогнала  Heart Eyes

http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4150
е това, което съм харесала

# 163
Най-после ви изчетох, приказливки Laughing Много полезни съвети чета за запека и мисля и аз да се възползвам от някои, когато ми се наложи, че и на мен ми се спича положението от време на време. А пък доктора всеки път ми повтаря, че не трябва да допускам запек. Аз иначе ям кивита, активия и компоти от кайсии и круши. Пробвала съм сладко от рози, ама нещо не влиза Shocked, все едно ям одеколон Mr. Green
Темата за количките от рано сте я почнали. Аз въобще не съм ориентирана каква количка искам. Със сигурност обаче да не е 1000 лв. Wink
В сряда съм на 4Д ехография да видим дали бебето има пишка Mr. Green и най-важното дали всичко е наред.

# 164
  • София
За Кангару, знам че са много качествени, въпреки че може и китайски да са. Моя позната има магазин в Дупница за колички и разни детски джунджурии и каза че Кангару продава и до сега никой не се е върнал с рекламация. Здрави са и тя ги препоръчва!

Общи условия

Активация на акаунт