Нетърпеливи тати и мама чакат СЕПТЕМВРИйска рожба засмяна

• 10 536
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
момичета благодаря за бързите отговори. И аз май на там се бях насочила (имам предвид фемина), но ще проверя и в Тина Киркова.
А дали навсякаде имат опция да записват на диск или само при Марков

# 226
Как сте бременушки  Hug

Я ми обяснете повече за тези три ФМ, защото аз знам само за една newsm78 На 29 ще ходя на ФМ - тогава ще съм в 19г.с.

И моля Ви стига сте говорили за ядене, щото ми се прияжда и карам мъжо посред нощите да ходи да ми взима  smile3514

# 227
Деси, недей рева! В Реве има нектарини, не са праскови, ама стават. Ягоди отдавна има, но италианците още не са почнали да внасят череши.
Няма,Вечи да рева,утре може да ида да ги видя тия в Реве,че имам ходене натам.Обаче преди иzвестно време ядох,ма не са като хората още и те,а иначе има и по раzни други магаzини..
Петка и аz като бях В БГ ходих на 3Д,но zа фетална м.ми беше рано,по точно никое време,та правихме нещо подобно,Бях в 17г.с.Ти кога ще си ходиш нататък?

# 228

Софи мисля че подмятанията ти за Борисовата градина са много неподходящи.   168uu

ако попиташ пък някой фен на цска, около герена има луда крава
 Joy Joy Joy
което си е нещо нормално и подмятанията са си подходящи  Peace Peace Peace

# 229
Сред нощ е, а аз вместо да спя, мисля за череши, сочни червени.
Дидка ти си виновна с тези снимки как да се въздържи човек Grinning
За един месец в Египет така се натъпках с плодове, че още ме държи.
Ягоди съм яла по 2-3 кг. на ден (без преувеличение)и нищо не ми стана, ама там си им беше сезона и бяха много хубави и сладки и направо без пари, но черешки нямаше...
Има ги обаче в Кауфланд, 400 гр. за 6.99... Shocked искам да стане бързо плодно време и да си хапвам грозде и други разни плодови глезотийки, а до тогава...ще се трае нема начин.
Лекичка и мекичка момичета!

# 230
Ако не спрете с тези плодови изкушения ще извикам мод да заключи темата Crossing Arms Ааа, то бива, то може, ама и бременни четат тук Laughing
Количката, която харесах в продавалника я спряха от продажба за няклоко месеца Rolling Eyes Сега съм пуснала ЛС на момичето да ми даде нейни координати, та като ми наближи да раждам да й звънна, живот и здраве Grinning Та току-виж се оказала моята количка Praynig
Ох, момичета, не знам как е при вас, но аз само за раждане сънувам Confused Всякакъв тип - нормално, секцио... с някакви непознати доктори... в някакви непознати болници... И сега от 6 часа са ме прихванали и не ми се спи и само това ми е в главата Crazy Как ще се справя, ак протичат нещата, когато опре до естествено раждане.. колко време да си остана вкъщи, кога да ида в болницата Rolling Eyes Бременна работа ви казвам.
Вчера бях в Южния парк с една мнооого бременна мацка да й поприказвам за кърменето и първите дни с бебето Grinning Голям лаф му цапнахме; хапнахме и на връщане реших да си съкратя пътя и да хвана автобус. Да, ама хванах не този, който трябва и по повода той ме върна по-назад ooooh! Та в 4 часа следобед, когато поприпичаше доста аз си маах бременния гъз по улица без грам дърво Confused И после до 6 не мога да ида да си взема детето от ясла. Голямо лежане му дръпнах и доста ми се беше свлякло кръвното. Викам си за едното чудо ще се затрия - загубена кратуна. Пък не върви и такси да хвана, щото като цяло е километър разстоянието... тъпо ви казвам Whistling
Сега кажете - среща ще има ли и кога? И кога ще ви водя в нашите квартални магазини и в Джъмбо Hug

# 231
file:///F:/snimki/gourmettruffles-l.jpg
file:///F:/snimki/DSC_01321.JPG

# 232
Леле сладурани, знаех си аз че не е наред тази ФМ при Мазнейкова, ама нали пусто ми е за пръв път - казвам си - сигурно аз съм недоразбрала. Е, поне дано има полза от лошия ми опит - в смисъл да знаете какво да очаквате, ако се запишете там... Сега ще ходя на преглед при наблюдаващата ми лекарка - там поне прегледът трае по-дълго и ми казва всичко, а не само "Я, какво сладко момченце - всичко си има, довиждане!" #Crazy #Crazy #Crazy
Ама какъв хубав ден е днес - жалко, че съм на работа, а пък на велошествието така и така вече не мога да взема участие. Ама си мисля и аз с бременната глава - може пък поне след работа да се опитам да поизчистя градинката около блока или нещо такова - че съм се разнежила по повод Малчо и по повод хубавия Ден на земята Grinning.
Хайде изпращам ви много усмивки

# 233
# 234
МЪЖ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!  newsm44 newsm68
Дидка, слагай син щъркел  Hug Момичета, толкова съм щастлива, че от снощи вечерта не стъпвам на земята. С бебока всичко е наред  Heart Eyes Има си всичко мъничето  Heart Eyes Малко ме стресна докторката, че каза, че много едро било бебчето, ама после вметна, че било нормално при по-кратък цикъл. Пък и аз съм с типична гръцка структура, та каза да не се плаша, че ще мине  Joy  Все пак ще съм благодарна, ако някой друг се е сблъсквал с такова нещо да сподели  Hug
Виждам, че говорите за Фемина. Да кажа, че и аз бях там и съм много доволна. Платих 50лв. за прегледа, който продължи близо 45 минути. Докторката беше много търпелива и отзивчива и около 20минути чака бебочето да се обърне, за да му разгледа бъбреците. За жалост забравихме да запишем диск, но имаме около 15-тина снимчици. И най-важната снимка - на мъжеството  Joy Още от началото се беше разкрачил мъникът и си го пъчеше гордо-гордо hahaha
А някой ще яде шамари с тея ягоди и череши  smile3534 Олигавих цялата клавиатура докато ви чета. В обедната ще обикалям из пазара Иван Вазов, че не се издържа  с тая пуста лакомия  smile3511
Пак сте говорили за колички и аз пак съм пропуснала Cry По празниците като пообиколя магазините и събера впечатление, ще разпитвам  Hug
Асенце, внимавай, мила, в тези жеги  Hug
Айде казвайте за срещата и да се организираме.  Crazy

# 235
Ох!!! И аз от кога ги чакам черешките ако знаете .........но все още не съм видяла никъде да продават, поне в Пловдив де, ако някой знае такова място да докладва , веднага съм там  Grinning

Днес съм с бременния панталон и една туника, вчера си я купих. Колежките много ме харесаха, и аз се харесвам/много суетна съм станала напоследък Embarassed/  и ми е страшно комфортно, нищо никъде не ме стяга. Лошото е че са много скъпи дрехите за бременни иначе още днес бих си купила оше 2-3 панталона и няколко туники ама ..........е изчакам следващата заплата и тогава.

# 236
# 237
Добро утро на всички!!!Да почерпя виртуално че днес сам родена!!!Лек работен ден а на тези които могат приятна разхотка ж сланчевото време!!! newsm03

# 238
добро утро, мами Simple Smile колко мнооооооооооооого сте изписали  Crazy  аз само идвам да се запиша в темичката и отивам да почивам - тази седмица не съм на работа по препоръка на докито.

viki, 4рд Simple Smile  smile3525 newsm59  и приятно изкарване на празника дове4ера  bigdance2

# 239
Честит Рожден Ден, Вики!!! Да си жива и зрава милата.

Честито Соня! Леле много мъжки станаха.

Стига с тези изкушения де мадами. То бива бива, ама това на нищо не прилича.

Днес сутринта бяхме на нашият ултразвук. Всичко е наред и си се развива прекрасно дребното. Сестричката беше доста трогната от краченцата и лицето.

Бебока няма никакъв срам и това са ни гащите Wink

Общи условия

Активация на акаунт